Bir Satanistin Anıları
-
Yeter be satanist matanist lan ne biçim insanlarsınız(herkesi kastetmiyorum).Böle saçmasapan şeylere inanıyosunuz bi satanizmi merak ettiğiniz kadar veya satanizmin kurucularını araştırdığınız kadar peygamberimizin hayatını inceleyip araştırsaydınız.Kafanızda saçmasapan bilgiler olmazdı.
-
öncelikle kitap için tsk ettim indirmewyeceğim ama olsun ayrıca başlarım ulan sata sutunuza hele bi de deistler çıktı başımıza töbe töbe oturun o kadar boqtan şeyler okuyana kadar yüce kitqabımızı okuyun ondan sonra ne boq olacağınıza karar verin
-
ewka4 bunu yazdı:
-----------------------------
öncelikle kitap için tsk ettim indirmewyeceğim ama olsun ayrıca başlarım ulan sata sutunuza hele bi de deistler çıktı başımıza töbe töbe oturun o kadar boqtan şeyler okuyana kadar yüce kitqabımızı okuyun ondan sonra ne boq olacağınıza karar verin
Aç o kitabı anlayarak sen oku. Sanane milletin inancından?Tasası senimi tuttu,insanlar inanmak istediklerine inanmakta özgür. Okumadan nasıl boktan olduğunu anladın,öyle bunları okuyacağınıza açın bunu okuyun diye akıl vermeyin..Adamlar sanki gelin deist,ateist olun deyip gırtlağınıza sarılıyo yav :| -
konuyu açan by_gizemli ben sitede yeniyim tanımıyorum fazla kişiyi ama avatarındaki pentagram satanistlerin sembolü ve içindeki keçide şeytan olduğuna inanılan baphomet putu..satanistmisin acaba?..Bizim kendi dinimizi bilmeye ihtiyacımız var satanizmi değil..güzel bir paylaşım değil bence!
-
the_debauched bunu yazdı:
konuyu açan by_gizemli ben sitede yeniyim tanımıyorum fazla kişiyi ama avatarındaki pentagram satanistlerin sembolü ve içindeki keçide şeytan olduğuna inanılan baphomet putu..satanistmisin acaba?..Bizim kendi dinimizi bilmeye ihtiyacımız var satanizmi değil..güzel bir paylaşım değil bence!
Gizemli'nin satanist olup olmamasının sana ne gibi bir mahsuru var ki?İnsanın hayatı kavrayış biçimi farkı olabilir..Kendi dinini öğrenmeye çalışmak farklı bilgileri öğrenmene engel olmamalı.. -
konuyu açan by_gizemli ben sitede yeniyim tanımıyorum fazla kişiyi ama avatarındaki pentagram satanistlerin sembolü ve içindeki keçide şeytan olduğuna inanılan baphomet putu..satanistmisin acaba?..Bizim kendi dinimizi bilmeye ihtiyacımız var satanizmi değil..güzel bir paylaşım değil bence!-----------------------------
Pentagram değil o ters pentagram.Ayrıca insanın bilgiye ihtiyacı var.İnsan sadece görüşünü savunduğu şeyi okumak zorunda değil, savunmadığı ideanın bilgilerinide toplamak zorunda.İnsan hakkında birşey bilmediği birşeyi nasıl kötüleyebilirki ?Bunun için bilgi toplamak zorunda. Tabi sadece kulaktan dolma bilgileri kutsal sayan insan modeli başkaları yargılamaktan hiç çekinmez.Ayrıca her kitabını okuduğun ideayı savunuyorsun diye birşey yok.by_gizemli satanistte olabilir sanane ? banane ? Senin inancına göre sen onla birliktemi yanacaksın ? Hayır.İnsan çevresindekilere zarar vermediği sürece herşeye inanmakta serbesttir.
-
by_gizemli satanistse ben mürideyim. -
HaYVaN bunu yazdı:
-----------------------------Abi komünistlere sonuna kadar hak veriyorum. Allah yok diyor adamlar öyle şey ediyolar. En azından mantıklı bişeyler var onlarda,
Ama bu amk'dumun satanislerini bi türlü anlamıyorum. Ulan mal olu mal madem Allah var inanıyorsun buna, kim sikmişte seni gidip satanis oluyorsun?
Bence açıkça diyorum bu satanis milleti mal bi millet : )
Sevgili HAYVAN kardeşim nickin hem komik hemde son derece Sevecen, T.B.T. de Gözüme en çok batan sempatik bulduğum mürid sensin demeden geçemeyecem, Canımsın neyse Fikrimi diyecem.Hayvan' Can Mal da lafmı Kendisinden binlerce kere değil bi kere kendisinden sonsuz Düzeyde Güçlü yaratana karşı gelen Şeytana Taparken Sonsuz hikmet Sahibi Rabbiden uzaklaşarak Ateşten çıkıp gelip Kardeşlerini kucaklamasını istedikleri Şeytan aslında bunlar kadar Sapkın değildir.
Sanırım işin en ilginç yanı bu olsa gerek Şeytan bile Yaradan dan korkmaktadır belli sınırlara sahip olduğunu bilmektedir, ve Bu Bilgilere sahip Akıllı bir varlık olduğunu diyebilmekteyim ama Buna tapanlarda Zerre kadar Akıl olduğunu diyemem bunu bilimsel olarakda ispatlamak mümkündür Vede Dini ilimlede ispatlamak mümkündür.
Demekki Mal olmak bunlardan uzak bir kavramdır, Bunlarda Zerre beyin yok. !
-
1.si bana bi mahsuru yok isteyen istediğine inanabilir
2.si Kendi dinimizi tam anlamıyla öğrenmeden kötüleyeceğin bi düşünceyi bilmek bi fayda vermez önce kendimizi tanıyalım kendi kapasitemizi bilelim sonra kötüleyeceğimiz düşünceyi tanıyalım.
3.sü birini kötülediğime rastlayan oldumu
4.sü hp32 banane..sana nesin diye sormadım..
-
-----------------------------4.sü hp32 banane..sana nesin diye sormadım..
hem isteyen istediğine inanır diyosun ..
hemde by_gizemli avatarın böyle satanistmisin kişinin dinini bilmesi gerekir diyosun :)
sen kavat,mal,saçma yorumlar yaparsan :)
bizde burda kavatlığını sürdürürüz :)
adam emeğin nuru gözün yağı paylaşım yapmış iyi paylaşım değil diyorsun :) beğenmiyosan yorum yapmanın bi anlamı yok .
bende sana söylüyorum şimdi.
satanistse bile sanane?
zaman kaybısın dostum :)