Bir Sayfayı İkide Bir Nasıl Yenıleyebilirim ?
-
ornegın elımde bı sıtenın herhangı bı sayfası var...onu ornegın her 5 sn de yada 10 sn de felan yenılemek ıstıyorum bunun ıcın bı progrm veya teknık varmı ? bılen varsa acıklayabılırmı acaba ?
-
opera browser indir kur sayfayı aç sağ tıkla yenileme süresi ordan ayarla etkinleştir de sen kapamadıkça yeniler durur o
-
F5 tusuna basarak yapabilirsinn tabi zor olmazsa senin icinn
-
pesimiszombie saol hacım teşekkur ettım...
-----------------------------------------------------------
Gladyator bunu yazıd:
F5 tusuna basarak yapabilirsinn tabi zor olmazsa senin icinn -
---------------------------------------------------------------------
D:D:D:D hacım cok sakacısın...işim yok ıkıde bır f5 e mı basayım yaw...buna sabır mı dayanır...:D:D
-
hacı elektromekanik bi alet yap sürekli 5 sn de bi basıp çeksin f5 e :D
-
program vardı ama haıtrlamıyorum hocam ya.Site seninse meta koyarız :D
-
f5 i basılı tutamayacak ne varki.. bant yapıştır.. bizim arkadaş öle yapıyordu.. (koli bandı) :D
-
kendin bi html dosyasi yap iki frameli sag ve sol diyelim...
solda acilan sayfanin kodlarinda <head> bolumune asaginakini ekle
<META HTTP-EQUIV="REFRESH" Content="10">
<body> dede su olsun
parent.SAGTARAF.location.reload(true);
boylelikle soldaki sayfa 10 saniyedebir kendini refresh yapicak ve her yuklemesinde otomatik olarak sagtarafida reload yapicak, e sag tarafada senin sayfayi acicaksin sadece zaten...
-
opera browser programı calısmadı nedense..yada ben mı calıstıramadım acaba...kurdum kısayolumasa ustune geldı tıkladııgmda bı sayfa acılıp hemen kapanıyor ...yanı olmadı :D....ve lemar senın dedıgını baska bı yerde de duymustum ..o da oluyor sanırsam ....
-
operanın hata vermemesi lazım açılırken boş sayfada çalıştır seçeneğini işaretle .. tarih saat ayarlarını kontrol et ondan da yapabiliyor
-
http://dosyam.net/?id=alu6sh
yeni yaptm sıcak=p salakça oldu ama 5 dakkada bukadr=)
not=framework gerekir