Bir Sayfayı İkide Bir Nasıl Yenıleyebilirim ?
-
http://rapidshare.com/files/32409904/refresci.rar
buyur abi, yukarda anlattiklarimi koda doktum guzelce hazirladim tepe tepe kullan... gerisayim yapan gif bile buldum google amcamizdan onuda monte ettim kral oldu :)
bu arada bu yeni security alemleri deli etti beni, redirect ettirmiyo ne explorer ne firefox hasta ettiler beni.. o yuzden refreshlenecek sayfayida frame icine gomdum, ancak oyle yediler, yani bir otomatik refresh yapma alemini bile iskenceye cevirmisler sinir ettiler beni...
verdigim rar icerisindeki, riidmi.txt :) yi okursan kendine gore gerekli ayarlamayi kafana gore yaparsin... sonrada index.html acar, rifrescini kullanirsin, bu arada hala daha index.html i ilk actiginda sitede javascript var falan diyo explorer ona yukardan tiklayip ok deyip izin vermen lazim... yahu allahin frameini reload ediyorum sadece anlamadim gitti yani guvenlik manyakligini :)
neyse test ettim calisiyo guzel guzel su anda hadi hayrini gor...
edit link update edildi, silinirse pm atin no problem...
-
:/ operada 2 dk oluyo bu iş kasmanıza gerek yoktu abüler
-
-
avant browser.
-
Kehanet bunu yazdı:
-----------------------------
ornegın elımde bı sıtenın herhangı bı sayfası var...onu ornegın her 5 sn de yada 10 sn de felan yenılemek ıstıyorum bunun ıcın bı progrm veya teknık varmı ? bılen varsa acıklayabılırmı acaba ?
ona da gerek yok eger site sende isesayfaya su komutu ekle zaman her 5 sanıye de bir sayfa kendını yenıler
komut su :
<meta http-equiv="refresh" content="5" />
sayfayı 5 sanıyede kendı ıcınde yenıler
işte bu kadar ayrıca bu komutuu kendı yapacagın her sayafaya da ekleyebılırsın
-
pesimistzombie bunu yazdı:
:/ operada 2 dk oluyo bu iş kasmanıza gerek yoktu abüler
-----------------------------Ya arkadaş, ne gereksiz programlar eklemişsiniz, bir arkadaşımız Opera demiş olayı bitirmiş.
2dk oluyor diye birşey yok.
refresh edeceğin sayfayı aç, sonra boş bir yerinde sağ tıkla, "yenileme süresi" > "El ile" > "Etkin" Dakika = 0, Saniye = istersen 1 yaz, ama en güzeli oraya 3 sn yazaıp sonrada aynı sayfayı birkaç sekmede açarak hepsine yenilemeyi etkinleştir. eğer ki 1 falan yazarsan sayfa daha yüklenmeden refresh edilecek ve bir işe yaramıyacak. 3 sn güzeldir.
-
eğer sayfanın hitini arttırmak istiyosan hitter diye program var onu kullan
-
bencede amacın neaa?? refreshle deface falan düşünmüosun demi :D