folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Bir Siyasetci Olarak Deniz Gezmiş Ve Arkadasları

Bir Siyasetci Olarak Deniz Gezmiş Ve Arkadasları

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BadMad
    BadMad's avatar
    Erkek
    Merhaba Arkdaslar

Simdi Hepimiz At Gözlüklerini Cıkarıp 68 Kusagını Ve Deniz Gezmişi Ve
    Arkadaslarını İnceleyelim

İsterdimki Deniz Gezmiş Ve Arkdasları Hiç Asılmasun amerikan Emperyalizmine
    Karsı Her Zaman Ayakta Duralım

Suanda Türkiyenin İçinde Bulundugumuz Duruma Bakarsak Ben Sahsen Deniz
    Gezmişi Ve Arkadaslarına Hak Veriyorum

To Be Or Not To Be
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kokainman
    kokainman's avatar
    Erkek
    keşke eline silah almasaydı

... sorcerer & musket ...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Her zaman ovunerek belirtmisimdir Yusuf Aslan'in dedemin kardesi olmasindan....Elbette hatalari vardi Silah...silah emperyalizmin istedigi birseydi...o zaman abi dedikleri kisilerden bazilari yillar sonra ajan cikinca olaylar daha iyi netlesti...Yanlis yonlendirilmislerdi...70 de bu gencleri asan zihniyet esitlensin diye 80 de ulkucu gencleri asti...Demekki ortak bir dusmanimiz var bunu iyi gormek gerek....Zaten 68 liler sag-sol yok boykot var demisler ve surekli turk bayraklariyla sagci-solcu birlikte protestolara katilmislar birlikte yuruyusler duzenlemislerdir....

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turkishmydonoz
    turkishmydonoz's avatar
    Erkek
    şu an ki durumumuz içler acısı a.k en zengin ülkelerden birisiyiz amk abd yiyor bütün paramızı. nası anlatsam 2 deniz gezmiş lazım bize su an !

La vittoria sara nostra !
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C_e_Z_a
    C_e_Z_a's avatar
    Erkek
    Ve ben 24 yaşımda kendimi Türkiye Cumhuriyeti için feda etmekten onur duyuyorum....

Böyle bir sözü söyleyen için,fazla söz söylemek gereksizdir!

6 Mayıs 1972 Cuma-Cumartesi gece arası saat 5:02 Ankara Mamak Askeri Cezaevi!!!

Makaleyaz.Net - Türkiye'nin Makale Alım-Satım Platformu
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BadMad
    BadMad's avatar
    Erkek
    Gecen Günlerde Maden Mühendisi Bi Ağabeyle Konustum Kendisi Önceden Has Ülkücülerdendi

Aramızda Sağ Ve Sol Olmak Üsere Baya Bi Muhabeet Gecti Bana Osminyum Madenini Anlatıı Bu Maden Tüm Dünyada Sadece Türkiyede Bulunur Ve Baya Bi Şekilde Eger Türkiye Bu Osminyum Madenin Sadece 1/3 Satarsa İç Ve Dıs Tüm Borcunu Kapatır Dedi.
    Ve Sunu Ekledi Simdi O Madeni Sadece Amerikalılara Para Almadan Veriliyormus Karsılığında Hiç Bişey Alınmıyor Alınıyor Ama Bastakilerin Cebine İniyor.
    Ve Amerikalılar Türkiye Hakkında Su Sözleri Söylüyorlar

TÜRKİYE O KADAR ZENGİN BİR ÜLKEKİ ONLARI ASLA TÜRKLERE YEDİRMEYİZ

Keske Deniz Gezmiş Asılmasaydı Dedi

http://rapidshare.de/files/6476098/denizler.rar.html Ve İdam Edilirken Söyledikleri Türküler

To Be Or Not To Be
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    02:42 de ipi cekildi 3 saat ipte sallandi...ama bunlar gereksiz...Bende orjinal ses kayitlari var mahkeme savunmasinin..Nicksiz sen upload et hayrina :)...

"Sizler bize serefsiz diyenler bu yaptiginizla bizi bir defa oldureceksiniz.Ama asil siz bu yaptiginiz serefsizlikle hergun oleceksiniz"

Yusuf Aslan

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Emin konusabilirim eger asilmasaydilar 80 darbesinde asilan sagcilarla solcularla birlikte kol kola olurlar emperyalizme karsi dururlardi...Ama su var keskeleri birakmak gerek gittiler artik...Onlarin hayalindekini biz gerceklesitrebiliriz...Birbirimizle didismeyi birakmamiz gerek bi defa ;)

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kokainman
    kokainman's avatar
    Erkek
    pek araştırmadım kendisini ama compünün dediği gibi asılmasaydı sağcılarla kolkola emperyalizme karşı durma durumu oluşcaksaydı keşke asılmasaydı

... sorcerer & musket ...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mit
    mit's avatar
    Erkek
    Arkadaşlar gecen HABERTURKDE deniz gezmiş ile ilgili bir sürü haber yapıldı.1972 YIlında darbe sonucu yargılamasında bulunan SAVCI BAKİ TUĞ da vardı. ben onu gece 3 e kadar seyrettim çok güzeldi.Ancak bennim bilmediğim şey şu bu deniz gezmiş solcu muydu .yada komünist miydi atatürkçü(kemalist) miydi neydi.İŞTE burda katıldım.çünkü ordaki ORAL ÇALIŞLAR VE BEHRİ BAYKAM mı ne onlar o deönemin öğrenci liderleri idi ve komünistlerdi.DENİZ GEZMİŞ NE CİYDİ?
    ART niyet yok g erçekten bilmiyorum.atatürkçü ve komünistlik arasında kaldım işci partisi gibi ne ?
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BadMad
    BadMad's avatar
    Erkek
    Mit Sana Deniz Gezmişi Ve Arkdaslarını Söyle Acıklayabilirim ARkdasları Ve Kendisi Her Zaman Atatürkçü Her Zaman Sosyalist İnsanlardı

Komünisttir:Düyenlere İse Cevabım Su Deniz Gezmiş Ve Arkdasları Komunist Deil Komunist Olsa Yusuf Aslan Mahkemede Allahın Selameti Her Zaman Üserimizde. Demezdi Ve Ayrıca Sosyalizmle Komunizmi Aynı Kefeye Koyamayız Saten Komunizm Sosyalizmden Ayrılmıs Bir Parça gibi

To Be Or Not To Be
Toplam Hit: 5251 Toplam Mesaj: 32