Bir Siyasetci Olarak Deniz Gezmiş Ve Arkadasları
-
karabudun görmemişim kardes ++++1000000000000000 doğrudur :) ama delilet lazım :) yani simdi devrimci kardeslerim kızmasınlar :)
-
Kafanizdan uydurmayin.Mahir ve Deniz ayni orgutte yer almamistir.Deniz Gezmis ve arkadaslari ne polis ne de asker oldurmustur.Tutanaklarda gorursunuz zaten.Deniz savunmasinda sunu der.Ben silahimi asla polise halka ve orduya karsi kullanmadim...Kafadan atip tutmayin.İsteyen olursa tutanaklari gosteririm...Mahir Cayan icin onu soyleyemem cayan zaten Bagimsiz Turkiye icin yola cikmadi...İbrahim Kaypakkaya yine ona keza....bahsettiginiz orgutler suan dagda olanlar THKPC- DHKPC - TİKKo MLKP gibi orgutler devrimci degil maceraci orgutlerdir.......Yani sunu kesin kez soylemek gerek Asla ama asla ne polis ne asker ne de halktan birisine kursun sikmadilar...kacirilan amerikalilara bile iyi davranildi serbest birakildi.
-
Comp Kardesim haklı Olabilir Düşünce İsmi Olarak Tamamen Zıt Olsakta Düşüncelerimiz Aynıdır Kardesimle :) Vatan Millet Sakarya :):)
-
ben compi kardeşime inanıyorum allah razı olsun bir soru sordum bir sürü cevap geldi işte benim istediğim de buydu kayıtsız kalınmadı ve cevaplandı.cevap yazan herkese yürekten teşekkür ediyorum.
ben compi ye inanıyorum ANCAK TUTANAKLARIDA msn den alıyorum :D
deniz gezmişin gerçek video kayıtlarını istiyorum o bana verir mutlaka yani inşallah:Dd
haydin allahın selameti üzerinde olsun. -
ComputerWolf ; " Kafanızdan uydurmayın " lafı hoş olmamış. Sana ve senin gibi düşünenlere öyle şeyler anlatır ve meraklı olduğun tutanak ve belgelerden öyle şeyler gösteririmki bütün düşüncelerin yıkılır. Ama bunu yapmak istemiyorum varın siz yine Deniz Geçmişi romantik bir gençlik önderi olarak hayal edin.
Ayrıca bugünkü konjonktürde Türkiye de yükselen Anti-emperyalizm de Deniz Geçmiş bir unsur olacaksa ( Ki, hiç hak etmemekle birlikte ) bunda bir sakınca görmem, tam tersine geçmişteki bütün ideolojik çatışmaların bir kenara itilip asgari müştereklerde el ve gönül birliği yapmamız gereken bir sürecin içindeyiz. Birazda bunun hatırına gelin isterseniz konuyu fazla deşmeyelim.
-
Goster bakalim elindeki tutanaklari...belgeleri...Bende gosteririm 68 liler vafindanda edinebilirsin belgeleri.Deniz Gezmis bir ogrenci lideriydi ne kosulla hak etmedigini soyluyorsun?....Romantik bir onder demissin.Tipik maceraci dusunce anlayisi iste devrimci adam sevmez mantigi...Elbette romantik olacak sevecek adam en buyuk aski ihtilalciler yasar...Ben Deniz Gezmisi kartpostallardan ogrenen nesillerden degilim...Belgeyse belge kayitsa kayit...hersey var.Tarih ispatlamistir Denizlerin hakli oldugunu daha buyuk kanitmi olur.68 eylemlerini arastirirsan Denizin ogrenci liderleriyle yaptigi gorusmeleri incelersen sag-sol butun orgutlerle gorusup ayni mitingde ayni yuruyuste yer almalari icin bircogunu ikna etmistir...Butun eylemlerde "Sag-sol yok boykot var" dovizleri tasinmis.ZAten silahli bir mucadeleye girmesini elestiriyoruz yanlis bir yoldu...O yalo girmesine sebep olanlarda bir zamanlar devrimci gecinip bugun emperyalizme gobekten bagli donekler...o donemler abi rolundeydiler.
-
DHKP-C
THKP-C
TIKKO
PKK
KONGRA -GEL
VE DIGER ORGUTLENMELER
TERORIST ORGUTLENMELERDIR.
KURUCUSU VE MILITANI OLANLAR YASALARIMIZA GORE TERORISTTIR.
MAHIR IDE DENIZ IDE TERORISTTI.
SIMDI OLSA ASILMAZLARDI AMA APO GIBI OMUR BOYU HAPIS YATARLARDI.
MAZLUM,EZILMIS EDEBIYATI YAPMAYIN. -
Sana ve senin gibi düşünenlere öyle şeyler anlatır ve meraklı olduğun tutanak ve belgelerden öyle şeyler gösteririmki bütün düşüncelerin yıkılır. Ama bunu yapmak istemiyorum varın siz yine Deniz Geçmişi romantik bir gençlik önderi olarak hayal edin.
---------
Gösterebileceğin bir belge varsa göster bu gibi cevaplar verip, çok şey biliyormuş gibi davranıp insanların kafasını karıştırma. Bir belge göster biz de "romantik bir gençlik önderi" olarak hayal etmeyelim. ok ?
-
erbus cahal cahal konusma...saydigin orgutlerin ne oldugunu bilmeden ot bok atma...takindigin tavirla en buyuk ihaneti sen yapiyorsun memlekete.
bu arada saydigin orgutlerle bir alakam yok hepsine karsiyimdir. -
bu arada yasalarimiza gore demissin...Kimin yasalari oldugu ortada...Sen Mustafa Kemal 'in Bursa Nutku nu bir oku iyi gelir.
Toplam Hit: 4937 Toplam Mesaj: 32