Bir Sızma Da Açık Öğretimde
-

Bir sızma da açık öğretimde
KPSS'den sonra şimdi Açık Öğretim Fakültesi sınavlarında bir kopya skandalı ortaya çıktı.
Astsubay İ.M.'nin dizinin üstünde ele geçirilen kağıtta tüm sorular ve yanıtları bulundu.
İstanbul'da haftasonu yapılan açık öğretim sınavında şüpheleri üzerine çeken Astsubay İ.M.'nin dizinin üstünde ele geçirilen kağıtta tüm sorular ve yanıtları bulundu.
-
Hadi buyrun..
yakında bilmemne lisesinde öğrenci kopya çekerken yakalandı diye haber çıkacak :)
En baştan beri yıllardır zaten var bu soruların cevapların her dalda dağıtılması ama bu sene herkes yakalanıyo :)
-
Her sene cikmiş sorular cikiyor zaten gereksiz bir haber
-
byeren bunu yazdı:
-----------------------------
Her sene cikmiş sorular cikiyor zaten gereksiz bir haber
-----------------------------hoca biraz düşün konuş ya :) adamlar mal değiller çıkmış sorular olduğunu anlarlar herhalde :)
-
Astsubay İ.M. :) tamam işte. kpssyi lysi açıkögretimi yüklerler ergenekona sıyrılırlar işin içinden :) polislik sınavınıda katabiliriz hatta
-
la o kadar dedim dikkat edin diye yine yakalanmıslar :)
-
byeren bunu yazdı:
-----------------------------Her sene cikmiş sorular cikiyor zaten gereksiz bir haber
-----------------------------saçmalama 2005 yılından itibaren çıkmış bütün ders sorularına çalıştım.bir tane bile aynısı çıkmadı..
-
siyahbereli bunu yazdı:
-----------------------------
byeren bunu yazdı:
-----------------------------Her sene cikmiş sorular cikiyor zaten gereksiz bir haber
-----------------------------saçmalama 2005 yılından itibaren çıkmış bütün ders sorularına çalıştım.bir tane bile aynısı çıkmadı..
-----------------------------Gözlerinde problem var miyop dan süpheleniyorum bi doktora görünsen iyi edersin yada bakar görmez hastaligi da olabilir
-
ya ne diye yaygara var ülkede bilmiyorum ki herşey açık ve net 80 ihtilalinde devletin kadrolarına yerleştirilen solcuları ve solcuların kendi yerine aldığı adamları temizliyorlar kendi adamlarını yerleştiriyorlar bence gayet normal bi durum .
-
çalcan çırpçan abi .. Durum vaziyeti onu gösteriyor. Yazıklar olsun O kadar emek verip ne şartlarda okuyan insanların bir adım önüne geçip yollarını kapatıyorlar ..
-
türkler uçuyoo yeah yeah :W