Bir Sızma Da Açık Öğretimde
-
Mardin ve ığdıra git neler dönüo neler.diyarbakırdan felan adamlar mardine gidio.bizim müdür bile adam antalyadan kalktı gittiydi. kpss de kopya oluosa aöf de her türlüsü döner...
-
xxjokerxx bunu yazdı:
-----------------------------
ya ne diye yaygara var ülkede bilmiyorum ki herşey açık ve net 80 ihtilalinde devletin kadrolarına yerleştirilen solcuları ve solcuların kendi yerine aldığı adamları temizliyorlar kendi adamlarını yerleştiriyorlar bence gayet normal bi durum .
Ne diye yaygara mı var ? Sana normal geliyor bu soru çalmalar ama bize öyle değil. Ayrıca solcular soru çalmamışlardır, kendi emekleri ile gelmişlerdir oralara. -
herkes duyarsız kalırsa daha çoookk öperler bizi...
-
bunları normal gören bir militana yarın git bizden olmayan komşunu öldür deseler gözünü kırpmaz yapar, git komşunun karısına tecavüz et deseler onu da yapar, gözünüzü açın dostlarınızı iyi seçin fişleniyorsunuz :)
-
IRET bunu yazdı:
bunları normal gören bir militana yarın git bizden olmayan komşunu öldür deseler gözünü kırpmaz yapar, git komşunun karısına tecavüz et deseler onu da yapar, gözünüzü açın dostlarınızı iyi seçin fişleniyorsunuz :)
konuya nasıl bağladın bu dediklerini ? -
Kreyzi bunu yazdı:
IRET bunu yazdı:
konuya nasıl bağladın bu dediklerini ?
-----------------------------Dinini imanını iki söze satan adamdan her şeyi beklerim, kul hakkı, yalan, iftira, hırsızlık, gasp... bir insan dindar olduğunu iddia edip amacı uğruna bunları araç olarak kullanabileceğini öne sürüyor ve bunlara sıkça başvuruyorsa dinden de imandan da çıkmıştır, sınırı kalmamıştır, tecavüz de eder, işkence de yapar adam da öldürür; tıpkı İranda rejim değiştiğinde fişlenen insanlara yaptıkları gibi.
-
Herkesin bildiği fakat bana dokunmayan yılan felsefesinni benimsediğimiz standart Türkiye'de yaşanan standart bir olay daha. Herkes heryerde bu türkden her olayın olduğunu biliyordu fakat biri çıkmışken hadi hepsini çıkaralım dediler. Kısacası şu var ki sınavlarda sizden olanlarla yarışmanız gayet doğal peki ikinciliği kabullenelim ama bir de anası babası akrabası böyle yav*ak olanlar ile yarışmanız lazım ki bu gayet gülünç.
-
Caliber bunu yazdı:
Herkesin bildiği fakat bana dokunmayan yılan felsefesinni benimsediğimiz standart Türkiye'de yaşanan standart bir olay daha. Herkes heryerde bu türkden her olayın olduğunu biliyordu fakat biri çıkmışken hadi hepsini çıkaralım dediler. Kısacası şu var ki sınavlarda sizden olanlarla yarışmanız gayet doğal peki ikinciliği kabullenelim ama bir de anası babası akrabası böyle yav*ak olanlar ile yarışmanız lazım ki bu gayet gülünç.
-----------------------------bu kadar insan boşuna hazırlanıyor sınava, aslında sınavı kaldırsalar doğrudan camaatten eleman yerleştirsinler daha makul olur değil mi :) zaten sınava girenlerin yarısı komünist, kemalist, alevi ve ateistlerden oluşuyor, müslüman adamlar dururken bunları işe almaya ne gerek var ki :) ama unutmuştum bak o zaman tepki doğurur sınav falan milleti uyutmak için sadece ;)
-
enayi gibi hissettim kendimi :)) öylede zaten..
-
Biraz önce kpss konusunda bu olayı lanse ettim, bir beyfendinin yazdığına bakın:
EmiRReiS bunu yazdı:
Biraz önce tv de izledim. Aof'de de bi astsubay tüm soruların cevaplarını bir kağıt a yazmıs, işaretlerken yakalanmış. Tüm sınavlarda inceleme başlamıs ve tus ile kpss ertelenmiş.
Hadi hayırlı olsun...
general olmasın o.. atıldımı iftira askerlerin üstüne korgeneralden aşağı atılmıyorda. sen gene insaflısın heralde.... hey Allahım bunu bile askerle ilişkilendirdiniz.. yatacak yeriniz yok heralde öteki tarafta...-----------------
Sanki astsubaylar, askerler suç işlemez, kutsanmış varlıklar...