Bir Soru (Tbt Camiası İçinde Ufak Çaplı Anket)
-
c g
-
G
-
Afyonlu adam sewerim(ben de ayonuluyum) ;)
-
HoRbY bunu şeyetti:
abi aiptIr SormasI o kim ;)
----------------------------------
horby var ya sana diyecek laf bulamıyorum aq.arada bi 7kuleden çık gez dolaş lan.gençliğin çürümesin oralarda=)) -
b ve c ....boyle bir anketi devletin yapmasi buyuk hata...ankette bahsi edilen kisi bu ulkenin cumhurbaskani...disardan elestirilir ama devlet kendi agizyla boyle bir anket yaparsan iktidar ve cumhuriyet reisi catimasi gorunur ve bir nevi komplodur bu...Tayyip e yonelik boyle bir anket yapilsa devlet tarafindan yine yanlis olur...Siyasi etige aykiri aslinda.
-
C
compeder haklısın tamamda arada bi kendimizi de eleştirmemiz gerek sonuçta -
B diyorum;en azından adam laikliğin ve cumhuruiyetin savunucusu orada akepenin kafasında bi adam olsaydı çok kötü şeyler olurdu adamlar anayasaya bakmadan bir sürü bok püsür yolladılar,adam veto edince kötü oluyor.
Ayrıca en azından adam ülkesinde oturuyor rte gibi senenin 3-5 günü Türkiyede değil:) Sürekli burda. -
a - c - e şıklarına katılıyorum
daha sempatik ve hoşgörülü insanların o makamda bulunması gerektiğini düşünüyom
sert ve oteriter olmak güzeldir ancak herşeye muhalefet etmek o makam için doğru değil[bence] -
A neden A türk halkına despot bi düzen lazım cunku cok tembeliz
D neden D aslında halk arasında ne olup biitiğini iyi biliyor
F neden F nerede ne olması gerekiyosa o kararı veriyor! -
F - B
bana gore tarafsiz. cunki meclisten gelen bircok tasariyi aciklayarak boyle bir sonuc doguracagini boyle tarafli bir tasari oldugunu aciklayarak soyluyor.
bazi arkadaslar halka yabanci yi isaretlemis :) benim gordugum 4. cumhurbaskani ve korumasiz olarak halkin arasinda dolasan cumhurbaskani. pazar gunu aliyor arabasini esini dolasiyor kirmizi isik yaninca herkes gibi bekliyor, yesilde geciyor.
burda valinin gececegi yollar nerdeyse saatler oncesinden kapatiliyor sonra trafik alt ust
Toplam Hit: 6902 Toplam Mesaj: 45