Bir Soru (Tbt Camiası İçinde Ufak Çaplı Anket)
-
E
-
Cumhurbaşkanı tabi ki taraflı olmak zorundadır.Tarafı da laik demokratik ve anayasal cumhuriyettir.Anayasaya aykırı yasa yaparsan veto eder. Yasaların neden veto edildiğini anlamak isteyen açıp anayasayı okur.
Bir hukuk adamı olan Ahmet Necdet Sezer kararlarını hukuka dayandırıyor bence.Böyle de saçma sapan anket duymadım.Bunu da ne hükümet ne devlet yaptırıyordur.Eminim ki oraya göz dikmiş birileri el altından yaptırıyordur. Ya da bu sadece bir uydurmadan ibaret. -
G
-
cevap zirvesoftun z si (Reklam kokan hareketlerden saymayın :D)
z kardeşim adam veto rekoru kıracak sie gitsin ben geliyim ben daha güzel yönetirim a.k -
Tuğrulbaba sadece söledim milletin neden böle dediğini merak ettim. bu kadar a.ık ön yargım falan yok a şıkkına kötülük konurak ön yargı belirtilmiş.
-
ya herkes istediğini sölemekte ösgür ama bana g seçeneği saçma geldi bea yorum yoksa yani nie yazıon ben de a diyorum.
-
hem A, hem C deyebiliyor muyuz?
-
bana göre icraatı belli. Ben önyargı taşıdığımdan yada sevmediğimden filan yazmadım a şıkkına o seçeneği. Keyfin olacaksa a b ile yer dğiştirir olur biter. A yada b ne farkeder. İkiside birbirinin alternatifi değilmi neticede.
-
bunlara gerek yok bunlar reklam kokan hareketler
-
Ğ
Toplam Hit: 6361 Toplam Mesaj: 45