Bir Sorum Var Yardımcı Olurmusunuz ?
-
arkadaşlar 2 yıllık bilgisayar programlama bölümü mezunuyum.Açık Öğretime başvurmayı düşünüyorum başvurdugumda 2 yıl mı 3 yılmı okuyacam açık öğretım ??
ve okuyabileceğim bölümler nelerdir ?
İstanbuldayım ve kayıt olayını nasıl yapabilirim ?
teşekkurler...
-
1 yılı hazırlık adı altında 3 yıl okucaksın..bizim zamanımız da 5 yıl önce bilgisayar bölümleri sadece işletme ve iktisat seçebiliyordu..şimdi değiştimi farklı bölümler seçilebiliyormu bilemiyorum..büroyu ararsan detaylı bilgi alabilirsin..kayıtlar eylül ekim gibi sanırım..
-
zaten 2 ve 4 yıllık acık ogretım var...
3 yıllıkları daha cıkmadı :)
2 yıla basvurursan 2 sene okucaksın...cevremde hıc 3 yıl okuyan gormedım bu zamana kadar:S
-
AdReNaLiNe bunu yazdı:
-----------------------------
arkadaşlar 2 yıllık bilgisayar programlama bölümü mezunuyum.Açık Öğretime başvurmayı düşünüyorum başvurdugumda 2 yıl mı 3 yılmı okuyacam açık öğretım ??
ve okuyabileceğim bölümler nelerdir ?
İstanbuldayım ve kayıt olayını nasıl yapabilirim ?
teşekkurler...
-----------------------------Okuyabileceğin bölümler iktisat veya işletmedir girersen 2 sene daha okursun 3 sene değil.İlk sınıfı geçemezsen tecil hakkını kullanamazsın ancak sınıfı geçtikten sonra kullanabilirsin.Kayıt olayını Bahçelievler deki aöf kayıt bürosundan yaptırabilirsin tabi yerini bilmiyorum sana yakın yerlerde vardır illa bahçelievlere gidecen diye bişey yok.
not:3 senede okuyo olabilirsin ilkini hazırlık gibi sayıyolardı galiba ona tam emin değilim araştırmakta fayda var :F
-
1 yılı hazırlık adı altında 4 ders görüyorsun..sonra 3 e geçip 4 le bitiriyorsun..kendimden biliyorum şuan işletme son sınıftayım..
-
Yardımlarınız için teşekkurler...
mezun olduktan sonra askerlik sürem 6 ay a mı düşecek bu konuda bilgisi olan varmı ?
birde kayıt olurken diploma isteniyorsa (benim diploma adana ünide duruyor hala ama elimde mezun olduğuma dair geçici belge var) bu gecici belge yeterli olurmu ?
-
gumusservi bunu yazdı:
1 yılı hazırlık adı altında 4 ders görüyorsun..sonra 3 e geçip 4 le bitiriyorsun..kendimden biliyorum şuan işletme son sınıftayım..
-----------------------------YANİ 2 SENE?
-
AdReNaLiNe bunu yazdı:
Yardımlarınız için teşekkurler...
mezun olduktan sonra askerlik sürem 6 ay a mı düşecek bu konuda bilgisi olan varmı ?
birde kayıt olurken diploma isteniyorsa (benim diploma adana ünide duruyor hala ama elimde mezun olduğuma dair geçici belge var) bu gecici belge yeterli olurmu ?
-----------------------------Geçici belge hem oraya kaydolmana hemde askerliği tecil etmeni sağlar.Mezun olursan kısa dönem askerlik yaparsın.
-
Lathedarkman bunu yazdı:
gumusservi bunu yazdı:
-----------------------------YANİ 2 SENE?
-----------------------------hayır 3 sene :)
1 sene sadece 4 ders alıp hazırlık intibak deniyor bunu okuyorsun..
sonra 3 geciyorsun oda 1 sene
sonra 4 e geçiyorsun etti 3 sene :))
tabi uzatmazsan :))
-
büyük ihtimal işletme seçicem çalıştıgım için okumak zor olacak ama derslerin zorluk derecesi nedir ?
-
arkadaşlar eleman 2 yıllık dikey geçiş yaparsa ve işletme iktisat bilmemne ekonomisi felan seçerse 3 yıl okuyacak çünkü;
benim programlamacılık okuyan arkadaşım denedi ama ona uygun dikey geçiş bölümü yok o yüzden 1 yıl hazırlık okuyacaktı o da gitti
yeni açılmış bölüm seçti felsefe 4 yıl. şimdi bir düşün sen ne yapardın hazırlık + 2 yıl mı yoksa sıfır kilometre 4 yıl yolculuk mu
derim ki sen seve seve olmasa da ya 3 yıl ya da 4 yıl okuyacan.
imza bilirkişi....