folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Bir Sorum Var Yardımcı Olurmusunuz ?

Bir Sorum Var Yardımcı Olurmusunuz ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gumusservi
    gumusservi's avatar
    Dişi

bana göre 2 tane baba gibi ders var maliyet muhasebesi ve finansal yönetim..hala başımda lar.. :)) 3 te biraz zorlanabilirsin en kolay 4.sınıf..sınavdan önce biraz konulara göz gezdir sorularıda çözersen oluyor olmucak yapılmıcak bi şey yok..ama hiç çalışmadan sınava girersen zor , sürünürsün hem maddi hem manevi..

Çok fotojenik bir "acı" çekiyorum. G ü l ü m s e . . .
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lathedarkman
    Lathedarkman's avatar
    Erkek

direkt 3. sınıftan başlatsalar ya saçmalık bence intibak adamın boşuna ömründen ömür çalıyorlar

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AdReNaLiNe
    AdReNaLiNe's avatar
    Erkek

tamam arkadaşlar yardımlarının için çok teşekkurler :):):)

iOS Developer Tahribat Haber Uygulaması : http://www.tahribat.com/Forum-Iphone-Icin-Tahribat-Haberler-Uygulamasi-117103/
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Noyan
    Noyan's avatar
    Erkek

gumusservi bunu yazdı:
    -----------------------------

bana göre 2 tane baba gibi ders var maliyet muhasebesi ve finansal yönetim..hala başımda lar.. :)) 3 te biraz zorlanabilirsin en kolay 4.sınıf..sınavdan önce biraz konulara göz gezdir sorularıda çözersen oluyor olmucak yapılmıcak bi şey yok..ama hiç çalışmadan sınava girersen zor , sürünürsün hem maddi hem manevi..

-----------------------------

4 kolay?? tabi kolay, ama o kadar da değil. sana tavsiyem 4. yılda ilkumut duvar testleri al çıkmış soruları çöz ama sadece çıkmış soruları. ders çalışmakla vakit kaybetme hiç sayısal yok denecek kadar az sayısal var.

denetim ve spk bunlardan çıkan soruları ezberle tabi diğerlerinden de öyle. kesin geçtin.

Akıllı insan her düşündüğünü söylemez ama her söylediğini düşünür.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sergerde
    sergerde's avatar
    Erkek

diplomanı al direk git açıköğretim bürosuna sınavsız geçiş imkanın var işletme iktisat kamu yönetimine 1 yıl hazırlık okursun sonra 2 yıl diğer sınıflar okulun biter ben işletme okumanı tavsiye ederim çok fonksiyonel bi bölüm her türlü imkanın var kaymakamlık sınavları hakimlik sınavları falan....bende bilgisayar mezunuyum şimdi işletme 3.sınıftayım

isyanda sergerde....
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AdReNaLiNe
    AdReNaLiNe's avatar
    Erkek
    arkadaşlar konuyu tekrar uyandırıyorum kusura bakmayın ama şimdi ben 2009 yılında mezun oldum...şimdi eylülde başlayacak açık öğretim kayıtlarına hiç bir sınava girmediğim halde direk başvurup yerleşme imkanım varmıdır ? birde tam olarak kayıt tarihi ne zaman başlıyor ve gerekli evraklar nelerdir ? ne dgs ne başka bir sınava girmedim gidip bu şekilde açık öğretime başvurabiliyormuyum (2 Yıllık Bilgisayar Programalama Bölümü Mezunuyum) bilgilendirirseniz sevinirim kafam karıştı iyice..

iOS Developer Tahribat Haber Uygulaması : http://www.tahribat.com/Forum-Iphone-Icin-Tahribat-Haberler-Uygulamasi-117103/
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    husnuweb
    husnuweb's avatar
    Erkek

http://www.anadolu.edu.tr/aos/sss/sss.aspx

her şey yazıyor zaten burada.

cevap bekleyip sürünmek yerine araştırsan daha rahat.

He is finding himself.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Son_Angut
    Son_Angut's avatar
    Erkek

seçebileceğin bölümler ;  işletme ve iktisat

ilk sene intibak okuyacaksın,   4 ders alacaksın. bunlar ; genel muhasebe, işletme, hukuka giriş, iktisada giriş

bu 4 dersten  2 tanesini geçersen  3. sınıfa geçmeye hak kazanacaksın.  geçebilmek için en az 50 alman gerekiyor

ilk harç 229 lira  ikinciside aynı paraydı galiba,   vize ve final sınavları yapılıyor.  (vize %30 , final %70 ağırlık) eğer geçemezsen bütünleme sınavları var

diploma veya okulu bitirdiğine dair verilen kağıtla beraber açık öğretim bürosuna başvuracaksın onlar sana her konuda yardımcı olurlar merak etme

konuyu takip edemeyebilirim, sormak istediğin bişey olursa özel mesaj yoluyla ulaşabilirsin ;)

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TxT
    TxT's avatar
    Erkek

Hocam, bende bilg. prog. mezunuyum.. Açıköğretime dikey geçiş yaptığında İşletme ve İktisattan birine gidiyosun.. İlk sene intibak (hazırlık) Hukuk a giriş, Genel Muhasebe, İktisada giriş ve İşletme derslerini görüyosun. Minimum iki dersten geçmen gerek, eğer geçersen 3. sınıfa geçiyosun.. Bu zamana kadar doğru düzgün bakmadım derslere , 3 e geçtim ve şu anda 5 ders var vermem gereken bütünlemede, 1 tanede alttan.. Bu bi marifet değil tabi rezillik, kısaca çalışırsan geçersin.. Durum bundan ibaret.

Toplam Hit: 2109 Toplam Mesaj: 20