Bir Türlü Ders Çalışamıyorum.
-
Ne yapsam ne etsem ders çalışamıyorum derse yoğunlaşamıyorum hocalar ama benim ders çalışmam gerek kesinlikle bunu nasıl yenerim nasıl
-
bendede var o sorun
-
ulan benim iki abimde üni bitirdi bütün sülale üni bitirdi ben liseyi zor bitirdim adamlar alıyolar aylık 4 ben 1 bendede vardı o sorun piçlik dedinmi ilk safta yer alıyorum nedense ah eşşek kafa ah :(
-
hırs hedef idaeller doğrultusunda yenersin ama bugün hırsla söylediklerinde yarın yılıyosan yorum yok :)
-
saqeslanger bunu yazdı
hırs hedef idaeller doğrultusunda yenersin ama bugün hırsla söylediklerinde yarın yılıyosan yorum yok :)
öyle yapıyorum sonra sıkılıyorum tekrar :)
-
seagate189 bunu yazdısaqeslanger bunu yazdı
öyle yapıyorum sonra sıkılıyorum tekrar :)
gaza gelerek çalışma hic ne calıstıgından bişi anlarsın nede o gunun nasıl gectiginden benden sana tavsiye oturup bu konuyu kendı kendıne konuşmalısın boyle milletin dedikleri ile olmaz ne istiyosun onu kendıne sor ilk once daha sonra ne yapmalıyım nelerden uzak durmalıyım bunlar sıradan şeyler diceksinde yaptım da diceksin ama bu sıradan şeylerde kalmış olabilir aklın bence git 1 2 saat düşün derim fazla düşünme ama deli olursun :)) birisi bana bunları soylemişti ertesi gun basladım çalışmaya EN BÜYÜK SIR SIKILINCA BIRAKMAMAK bunu aklından cıkarma
-
Tek yapman gereken düzenli bir şekilde sıkılmadan çalışman gerek.Nasıl mı ?
Bu sene ben mesela lys ve ygs sınavlarına hazırlandım.
Sene başında
Dersaneden geliyordum tv karşısına hemen otur bekle yemek oldu ye.
Daha sonra bi oturuyordum derse gece 12 1 gibi kalkıodm.Baktım yavaş yavaş sıkılmaya başladım bi anda böyle olmuyordu yani.
Bıraktım böyle olmuyo ne bileyim sonra forumda ZorKaYa var ona sordum nasıl çalışayım edeyim diye sağolsun sene başından en son ana kadar bir kere bile cevapsız bırakmadı yardım etmemezlık yapmadı.Hakkını nasıl öderim bilmiyorum zaten.
Onla konuşup onun dediklerini dinlemeye başladıktan sonra düzenli bi ders çalışma şeklim oldu.Onun dediği gibi kendime ogün için hedefler koymaya başladım.Şöyle 3 4 günlük çalışcağım konuları bi kağıda yazıodm.Mesela salı günü mat 1 den fonksiyonlar fizikten atışlar kimyadan çözeltiler gibisinden ve kendimi şu kadar soru çözücem diye zorlamıyordum ama 200 ün altına düşmemeye çalıyordum en başlarda.
Ama senin gibi bende en başta müthiş heves ederim yazımın başındada gördüğün gibi sene başında oturdum mu kalkmak bilmiyordum sonra sıkıldım :D
Neyse bulamaç etmeyim :D Velhasıl öyle böyle hedef koyarak bi şekilde çalıştım 100 ün altına hiç inmedim soru çözmekte.1 2 haftasonuda 400 e kdr soru çözmüşlüğüm olmuştur.Ama o 400 soruyu çözdükten sonra ben kendimde değildim :D
O ODTÜ yü kazanan adamlar boşuna kazanmıyor deli manyak çalışıyorlar 15 16 saat.Öyle çalışıcak o göt ne bende var ne sende anlaşılan.Ama yinede düzenli bi şekilde çalışmamın karşılığını aldım.ZorKaYa olmasa inan bırak 36 bininci olmayı önceki sene gibi 250 bininci olurdum herhalde.
O yüzden düzgün çalışmış birileriyle konuş bence.
Edit :
Yaptıklarımın hepsini anlatmadım ama öyle geçiştirerek anlatmış oldum pm den hususi özel olarak konuşabiliriz.http://ygslysdesorulursa.blogspot.com çok süper çok yardımcı sahibi ona mesaj at konuş bi bence.
Sonra twitterdaki uzmanlarla konuş.
ZorKaYa yla konuş :D
Fem TV falan var mesela çok yardımcı.Soru çözümleri konu anlatımları var harika.Tavsiye ederim.
dyrnade tarafından 23/Ağu/12 18:23 tarihinde düzenlenmiştir -
Dersi geçtimde normal şeylerdede öyle oluyor bende birşey öğrenmek istiyorum mesela yoğunlaşamıyorum amq :S hap map baktıydıkmda yok aga nzt gibi bir zikim olaydı alırdım hemen :D
-
Hocam aynı bokun lacivertide benim.
-
Peroksit bunu yazdı
Dersi geçtimde normal şeylerdede öyle oluyor bende birşey öğrenmek istiyorum mesela yoğunlaşamıyorum amq :S hap map baktıydıkmda yok aga nzt gibi bir zikim olaydı alırdım hemen :D
asdfghjkl NZT on numerodur müridler hapın tanesine 100£ veririm la :D
-
dyrnade bunu yazdı
Tek yapman gereken düzenli bir şekilde sıkılmadan çalışman gerek.Nasıl mı ?
Bu sene ben mesela lys ve ygs sınavlarına hazırlandım.
Sene başında
Dersaneden geliyordum tv karşısına hemen otur bekle yemek oldu ye.
Daha sonra bi oturuyordum derse gece 12 1 gibi kalkıodm.Baktım yavaş yavaş sıkılmaya başladım bi anda böyle olmuyordu yani.
Bıraktım böyle olmuyo ne bileyim sonra forumda ZorKaYa var ona sordum nasıl çalışayım edeyim diye sağolsun sene başından en son ana kadar bir kere bile cevapsız bırakmadı yardım etmemezlık yapmadı.Hakkını nasıl öderim bilmiyorum zaten.
Onla konuşup onun dediklerini dinlemeye başladıktan sonra düzenli bi ders çalışma şeklim oldu.Onun dediği gibi kendime ogün için hedefler koymaya başladım.Şöyle 3 4 günlük çalışcağım konuları bi kağıda yazıodm.Mesela salı günü mat 1 den fonksiyonlar fizikten atışlar kimyadan çözeltiler gibisinden ve kendimi şu kadar soru çözücem diye zorlamıyordum ama 200 ün altına düşmemeye çalıyordum en başlarda.
Ama senin gibi bende en başta müthiş heves ederim yazımın başındada gördüğün gibi sene başında oturdum mu kalkmak bilmiyordum sonra sıkıldım :D
Neyse bulamaç etmeyim :D Velhasıl öyle böyle hedef koyarak bi şekilde çalıştım 100 ün altına hiç inmedim soru çözmekte.1 2 haftasonuda 400 e kdr soru çözmüşlüğüm olmuştur.Ama o 400 soruyu çözdükten sonra ben kendimde değildim :D
O ODTÜ yü kazanan adamlar boşuna kazanmıyor deli manyak çalışıyorlar 15 16 saat.Öyle çalışıcak o göt ne bende var ne sende anlaşılan.Ama yinede düzenli bi şekilde çalışmamın karşılığını aldım.ZorKaYa olmasa inan bırak 36 bininci olmayı önceki sene gibi 250 bininci olurdum herhalde.
O yüzden düzgün çalışmış birileriyle konuş bence.
Edit :
Yaptıklarımın hepsini anlatmadım ama öyle geçiştirerek anlatmış oldum pm den hususi özel olarak konuşabiliriz.http://ygslysdesorulursa.blogspot.com çok süper çok yardımcı sahibi ona mesaj at konuş bi bence.
Sonra twitterdaki uzmanlarla konuş.
ZorKaYa yla konuş :D
Fem TV falan var mesela çok yardımcı.Soru çözümleri konu anlatımları var harika.Tavsiye ederim.
eyvallah hoca destek alacam etraftan :D