Bir Türlü Ders Çalışamıyorum.
-
psikologlar destek verirmi bu konuda :d
-
SweetyVolty bunu yazdıPeroksit bunu yazdı
Dersi geçtimde normal şeylerdede öyle oluyor bende birşey öğrenmek istiyorum mesela yoğunlaşamıyorum amq :S hap map baktıydıkmda yok aga nzt gibi bir zikim olaydı alırdım hemen :D
asdfghjkl NZT on numerodur müridler hapın tanesine 100£ veririm la :D
Paypal geçerlimi abi :D
-
SweetyVolty bunu yazdıPeroksit bunu yazdı
Dersi geçtimde normal şeylerdede öyle oluyor bende birşey öğrenmek istiyorum mesela yoğunlaşamıyorum amq :S hap map baktıydıkmda yok aga nzt gibi bir zikim olaydı alırdım hemen :D
asdfghjkl NZT on numerodur müridler hapın tanesine 100£ veririm la :D
limitlessde 800 dolardı sen bana bi kutu yollasana :D
-
utanarak soyluyorum hayatimda universite sinavina yonelik hic ders calis(a)madim. Ne mi oldu? PMYO ya heveslendiren bi arkadasim sayesinde 1 ay sadece ona calistim insallah bu sene mezun olucam. Diyecegim o ki birilerinden yardim, tavsiye almak cizecegin yolda guzel sonuclar elde etmeni saglayacaktir.
-

-
bende ilk basta bi hevesle basladim ilk aylar cok saglam calistim sonra tik yok
bu yuzden ygsden girdim unvye ama 4 senelik D
demem oki olmuyosa olmuyo arkadas D
maserati tarafından 23/Ağu/12 19:30 tarihinde düzenlenmiştir -
o sorun bendede vardı kendimi meslek lisesine verdim :D basım yayın okuyorum şimdi :D mutluyum ak .D okdaar çalışıp açıkda kalan arkadaşlarım var :D
-
Amelie filminin bütün müzikleri güzel aga arka arkaya koyuyorsun yaklaşık bir saat sürüyor o sırada ders çalışıyorsun aynen. Sonra mola.
http://tr.wikipedia.org/wiki/Am%C3%A9lie
:) senin durumunda olan bir çalışma arkadaşı bul, çalışmalardan sonra kendine ödül ver, bir bira içeceğim çalıştıktan sonra yada bir tabak meyva yada kocaman bir karpız yiyeceğim yada çk güzel seks yapacağım lan diye.. sonra çalış aga o kadar basit zor bir durum yok. çalışmak zorunda olduğun için çalışacaksın böyle düşün. Sonra kendini kandır, çalışmak çok zevkli gibi düşün soruları çözerken zevk aldığını hisset yada hissettiğini düşün. sonra çalış.
-
hayatımdan edindiğim tecrübeyle; İnsanın zamanında yapması gereken şeyler vardır, bunları kimse istese de kimse için yapamaz. Bunları yapmazsak geçen zaman dilimi içinde bunların yanına başkaları da eklenir, geçen zamanla artık bire değil 3 e belki 5 bölünmemiz gerekir. Zaman daralır fırsat kaçar hayat akar biz de mal gibi bakarız a.q
eğer sana iş buyuracak milyonlarca kişi olmasını istiyorsan ders çalışma
eğer milyarlarca kişiden daha vasıfsız olmak sana koymayacaksa ders çalışma
eğer zamanında daha fazlasını yapabilecekken ve buna potansiyelinin olduğunu bildiğin halde kendi hayatının içine sıçmak sana koymayacaksa
aynen devam et...
istemediğin bir işte istemediğin insanlarlar muhattap olmak sinirlerini bozmayacak ve stres kaynaklı ağrı ve hastalıklar çekmeyeceksen de lüzum yok..
bunlar daha sıkıcı değil mi sence daha zor değil mi ?
Bu gün bir arkadaşım zamanında ailesi üniye gitmesine izin vermedi diye " bi amele daha kazandırdınız ben de şimdi amelelik yapıyorum sayenizde " diye sitem etmiş ki kendisi elektronik mezunu.
şimdi sıkılsan da çalış çünkü ilerde sıkılıcaksın belki yapabileceğin bir şey de olmayacak. Bu da bana kapak olsun