Bir Üniversiteliye Cevab
-
Konuyu bir uplama ihtiyacı hissettim. Okunması gereken çok güzel bir yazı...
-
bilgiler güzel.paylasım için sağol zervalone, up için sağol zorkaya
-
paylaşım için teşekkürler
-
vaay gercekten muthıs bı kıtap. paylasım ıcın coktesekkurler. dınımızın boyle bılınclı kıtaplarla ınsanlara bıldırılmesı cok sevındırıcı.
-
Ne anlamışlar da neyini tartışmışlar merak ettim ben =))
Edit: Bir de "Cevab" değil "Cevap" tır...doğrusunu yazalım...
-
Fatal_Trag3dy bunu yazdı:
-----------------------------Ne anlamışlar da neyini tartışmışlar merak ettim ben =))
Edit: Bir de "Cevab" değil "Cevap" tır...doğrusunu yazalım...
-----------------------------Ahaha Türkçe öğretmenimiz geldi :)
-
Bırakın bu arapça işleri araplara ne sempatizanlığınız var anlamıyorum
Ayrıca kimki islamın gerçek yüzünü görmek isterse açsın elmalının veya diyanetin mealini okusun da görsün :)
-
KafirImam bunu yazdı:
-----------------------------Bırakın bu arapça işleri araplara ne sempatizanlığınız var anlamıyorum
Ayrıca kimki islamın gerçek yüzünü görmek isterse açsın elmalının veya diyanetin mealini okusun da görsün :)
-----------------------------Anlayamadım?? Sapıkmısın sen... Okudunmu şu yazıyı da yazıyosun bunu... Yazarına mı baktın sadece veya yazarının kökenini mi araştırdın. Arkadaşım yazı da bir tek yanlış cümle varmı. Yok o halde sen ne takılıosun bu konulara...
-
KafirImam bunu yazdı:
-----------------------------Bırakın bu arapça işleri araplara ne sempatizanlığınız var anlamıyorum
-----------------------------Sen sıkma canını Elmalı, Abdülhakîm Arvasi efendiyi hocası yerine koyar ;)
-
Zorkaya öncelikle merhaba saygılar...
-
Şimdi gözünün yağını yiyim bana şu dönek-satıcı + tümden ultra pis arap kavmini savunma neden dönek dediğimi soracak olursan
(bkz. I. Cihan Harbi [Hicaz-Yemen] cephesi)
-
Konuya gelirsek , önyargılı yorum yapmadım , yazıyı yakın zamanda okumadım ama daha önce bu kitaba göz gezdirip , okumuştum o yüzden içeriğini biliyorum klasik arap-islam masalları
Oysa ki ben Türk'üm ve bir Türk olarak islamın ciğerini bildiğim için açıkça söyleyeyim ; ateistim...
Şimdi sen diyeceksin ki hiç inanmaya kasmadın yok şöyle yok böyle ...
Ateistim de anamın karnımdan ateist doğmadım ya ... 1 sene öncesine kadar çok sıkı müslümandım çoğu defa cumaya gittiğimi bilirim .. çok defa allaha sığındığımı ( kalleşlik yapmadan [ tevekkül ] ) ona dualar ettiğimi dün gibi hatırlarım ...
Ayrıca bu korku dağlarını aşabilmek için de kafamdaki düşünce sentezindeki tüm pürüzleri kaldırmam gerekiyordu yoksa öyle müslümanken ateist olmak sıkıyor yani ...
neyse derin konularda boğulmadan neticeye geleyim
sıkı müslümanken aldım elime kuranı 3 defa baştan sona farklı farklı meallerden hatim ettim
ve gördüm ki içeriğinde cinsellikten başka bişey yok , huriymiş gılmanmış hatta ve hatta kitabı kapatırken muhammed abimiz sık sık cehennemden bahsetmişki millet yusuflasın ateist olamasın.
ben o kitapta 1 erkek = 2 kadın benzetmelerini , kadınlarınız sizin tarlalarınız gibidir klişe laflarını çok okudum
o yüzden kusra bakma , saygı duymamı da bekleme
sonuçta çaprazlama el ayak kestirticek kadar cani değilim
-
son lafımdır , bu tartışmanın tarafı olmak istemiyorum henüz yeniyim ve bu ortama değer veriyorum ban yemek istemiyorum o yüzden çekiliyorum
saygılarımla
okudugunz ıcın tesekkur ederım
son olarak ;
Huyum kurusun şeyhimizin de dediği gibi aynı bende bi konuda biliyorsam üstüme tanımam bilmiyorsam da hiç konuşmam