Bir Vefat Haberi Daha [Buzul]

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LYCRa
    LYCRa's avatar
    Erkek
    Merhaba arkadaşlar..
    Bildiğiniz gibi forumumuzda sevdiğimiz bir arkadaş vardı, hatta ben editçi değilim diye ağlıyordu. Dün öğle sularında arkadaşım öldürüldü :(

Her zaman ki gibi BuZuLların işyerine gittim ve her zaman ki gibi bir tarafta monstertemplate"in sitesi açık bırakmış; bir taraftan da editlemeye çalışıyordu hazır templateleri.

Dedim naber la mal? Dedi ki "edit yapıom" önce, sonra ağzından kaçırdığını anlayınca iyiyim filan diye değiştirmeye çalıştı. Senden naber la? dedi bana, ben de iyiyim la dedim ona :) Sonra dedim iyice mallaştın insan müsvettesi, gelseni dışarı çıkarım da temiz havada otla.. Haklısın dedi bana, uzun zamandır süt veremiom gayri. Çıkardım bunu dışarı. Emniyet müdürlüğünün oradaki çayıra götürürken, binanın yanındaki internet cafeden TemplateMonsterin sahibi çıktı! BuZuLa "adi editçi" dedi. BuZuL "Ben editçi değilim" demeye kalmadan TemplateMonsterin sahibi, 155 mm topla 5 el ateş etti. BuZuL bana: "Sen siper al" deyince ben hemen siper aldım, o sırada baktım ki gelen topların hepsi BuZuL"un arkasına girio.. Allahım ne korkunç bir manzaraydı :( Deli oldum ben.. BuZuL top mermilerini "ovvv yeeee" diyerek içine alıyordu sırf beni kurtarmak için. Bu olaylar sabah 10 gibi oldu. 20 içinde Buzulun parçalarını buldular ve hemen toprağa verdiler. Öğle namazını bile beklemediler..

Bu hikayeyi bazılarına laf vurmak için kendim yazdım.. BuZuL Allah gecinden versin, sen benim kardeşimsin; kızma sakın. Ama senden iyi malzemede yoktu beee :D
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Thelordmax
    Thelordmax's avatar
    Erkek
    rahmetliyi çok severdik çok ibne bi adamdı yaw :(
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EntelKoylu
    EntelKoylu's avatar
    Erkek
    o ölmedi yaşıyor onu kalbimde atatürkün yanına koydum:D:D

ANDY // Burası mezopotamya, küresel oyunun bumerang cehennemi. Tanrı bile dünya düzeni için peygamberlerini hep buraya göndermiş. Çünkü burası aslında yeryüzü cennetiymiş. Daha Fazla Bilgi İçin Profilimi İnceleyiniz...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Thelordmax
    Thelordmax's avatar
    Erkek
    o ölmedi geberdi... :( bana bi sözü vardı hakkımızı helal etmiyoz sie gitsin :D
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ntxsoft
    ntxsoft's avatar
    Erkek
    ölmedi yaşıyor onu kalbimde atatürkün yanına koydum:D:D
    ---------------------------------------------------------------------
    zuahhahahahaha koptum ya allah iyiliğini veersin

enginkirmaci.com | Kişisel web sitesi, uyetakip.com | Ücretsiz Üye Takip Programı
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lekton
    lekton's avatar
    Erkek
    puhaaaaaa
    milli olamadan gitti: D

Dikkat: Hazine Ceyhan ırmağının kıyısında iki köprü arasında... kuru ağacın Dibinde...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    zuahuzahuzahuza
    ppuhahuaahuahua

yazıkla daha milli olmadıysa üzülürüm vall abileri yardı edin ona ama hargi güzel yazı olmuş tebrikler....
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LYCRa
    LYCRa's avatar
    Erkek
    yaw geyik ana sayfada gözükmüor be. kaç saattir geyikteydi bi kii bile bakmadı. gösünü sevem ana sayfada gösüksün şu yaws
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CLK-J35
    CLK-J35's avatar
    Erkek
    Demek oda siktir olup gitti :) BuZuL özledim la seni :)

CeLeKatireJeotuzbeş
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviBere
    MaviBere's avatar
    Erkek
    tanımıom ama kime sorsam,ipnenin biriydi dio:)

hız emniyettir...!
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    hay a.k ya olm 8 çocuğum ölsünkü editlemiom ya vay a.k ya olmm editlemiommmmmmmmm üşlaynnn ben sana akiam göstermedimmi bu benim tasarım die sende iğrenç olmuş dedin tamam işte iğrençse benim tasarımım adımız editçiye çıktı bırakacam bu işi sizin yüzünüzden a.k a.k a.lk aa.kafklsjlfgdfgdfskşjgşjdf

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
Toplam Hit: 4788 Toplam Mesaj: 45