Bir Vefat Haberi Daha [Buzul]

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    golge
    golge's avatar
    Erkek
    Satti a.q sattı hostunuda sattı serefsıs bana sattıı :( lan ne edıtcısı a.q ondan b.. olmazz harbi sevındıydım oldu moldu dıye konu gorunce a.q buzul madem sımdık olmedın yoluma cıkma ben cekerım bak 5 el......

Neyse saka meke Buzul Ank gelırsen vallaha cok ıyı olur hatta gelısen bu sefer bırakmam senle bız de bı kalak anlarsınya a.q :)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kokainman
    kokainman's avatar
    Erkek
    nie lan ne var aranızda ?

... sorcerer & musket ...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek
    karışma adamların cinsel tercihlerine :D
    hollandaya biletler benden :D

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    golgeyi editlicem abi ankarada :D

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    golge
    golge's avatar
    Erkek
    Evet Kokainman karısma sen buzulla bızım aramızdakı seyler bunlar :) demı buzul :)ama yanlıs anlamayın haa amele sende anlamasan halımızden kım anlıycak vallllaha bılmıyorumm :) saoll daha dusunmuyoruz :P
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kokainman
    kokainman's avatar
    Erkek
    abi ne diyim ağzım açık kaldı.hayret bişey şaşırdım lan
    olm burası Türkiye gay olduğunuzu heryerde böle konuşmayın da akıllı oln olm muhahaha gayler :D

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    yok golgeden tırstım ben beni gözüne kestirmiş :D ankaraya Allah nasip ederse önümüzdeki yıl deyilde 80 yıl sona falan gelmeyi düşünüom :D

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    golge
    golge's avatar
    Erkek
    Kokaınman vallaha ayıb ettınnn buzulllll gayy dıyıllll a.q nerden cıkardın sımdık bunun drumu bıraz farklııı a.q
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    adımız editçiydi şimdide gaye çıkardılar koka sil a.k yazıyı görende bi bok anlıcak :D ulan gölge senin hostun sanki kapanacak gibime gelio :D:DD:DD:

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kokainman
    kokainman's avatar
    Erkek
    neyse abi daha bişey demiyorum ben.yukarda yazdıklarnızdan belli oluo ne olduğunuz aq ahaha nonoşlar sizi..

ama saygı duyarız tabi.başarılar abiler herkese saygımız vardır

Toplam Hit: 5374 Toplam Mesaj: 45