Bir Vefat Haberi Daha [Buzul]
-
Satti a.q sattı hostunuda sattı serefsıs bana sattıı :( lan ne edıtcısı a.q ondan b.. olmazz harbi sevındıydım oldu moldu dıye konu gorunce a.q buzul madem sımdık olmedın yoluma cıkma ben cekerım bak 5 el......
Neyse saka meke Buzul Ank gelırsen vallaha cok ıyı olur hatta gelısen bu sefer bırakmam senle bız de bı kalak anlarsınya a.q :) -
nie lan ne var aranızda ?
-
karışma adamların cinsel tercihlerine :D
hollandaya biletler benden :D -
golgeyi editlicem abi ankarada :D
-
Evet Kokainman karısma sen buzulla bızım aramızdakı seyler bunlar :) demı buzul :)ama yanlıs anlamayın haa amele sende anlamasan halımızden kım anlıycak vallllaha bılmıyorumm :) saoll daha dusunmuyoruz :P
-
abi ne diyim ağzım açık kaldı.hayret bişey şaşırdım lan
olm burası Türkiye gay olduğunuzu heryerde böle konuşmayın da akıllı oln olm muhahaha gayler :D -
yok golgeden tırstım ben beni gözüne kestirmiş :D ankaraya Allah nasip ederse önümüzdeki yıl deyilde 80 yıl sona falan gelmeyi düşünüom :D
-
Kokaınman vallaha ayıb ettınnn buzulllll gayy dıyıllll a.q nerden cıkardın sımdık bunun drumu bıraz farklııı a.q
-
adımız editçiydi şimdide gaye çıkardılar koka sil a.k yazıyı görende bi bok anlıcak :D ulan gölge senin hostun sanki kapanacak gibime gelio :D:DD:DD:
-
neyse abi daha bişey demiyorum ben.yukarda yazdıklarnızdan belli oluo ne olduğunuz aq ahaha nonoşlar sizi..
ama saygı duyarız tabi.başarılar abiler herkese saygımız vardır
Toplam Hit: 5374 Toplam Mesaj: 45