Bir Web Sitesi Yapiyorum
-
RDxMaster bunu yazdıfuturist bunu yazdı
bu dediğin normal bir forumdada oluyor zaten. paylaşımlar öneriler. kıza nasıl açılırım dedi geçenlerde biri
adam kızı unuttu gitti :) bizim millet devlet meselesi gibi yazıştı öneri tavsiye hatta kabul etmese diye öc alma yöntemlerine kadar.
dediğinin aynısını bende düşünmüştüm bu fikire ek birşeyler katabilirsin
ne gibi hocam?
öneri ve öneri isteği dışında hiç bir paylaşım vs olmamalı diye düşünüyorum ama fikrinizede açığım.
hemen söyleyeyim
kimler ne konuda öneri alır
1- sağlık
1-hukuk
diğerleri geyik işidir.yok kıza açılma yok araba tavsiyesi. bunlar kolay öğrenebileceğin şeyler.
istersen bütün forumlarda gezin en çoksağlık ve hukuk konusunda insanların ciddi bilgi eksikliği var görürsün. çünkü bu hayat memat meselesi
mesela ameliyat olacak.
şu şehirdeki en iyi doktor sizce kim?
yada şu şehirdeki en iyi boşanma avukatı kim?
bu sistemi destekle sonra bana teşekkür et.
yap bunu ben üye olucam.
-
futurist bunu yazdıRDxMaster bunu yazdıfuturist bunu yazdı
bu dediğin normal bir forumdada oluyor zaten. paylaşımlar öneriler. kıza nasıl açılırım dedi geçenlerde biri
adam kızı unuttu gitti :) bizim millet devlet meselesi gibi yazıştı öneri tavsiye hatta kabul etmese diye öc alma yöntemlerine kadar.
ne gibi hocam?
öneri ve öneri isteği dışında hiç bir paylaşım vs olmamalı diye düşünüyorum ama fikrinizede açığım.
hemen söyleyeyim
kimler ne konuda öneri alır
1- sağlık
1-hukuk
diğerleri geyik işidir.yok kıza açılma yok araba tavsiyesi. bunlar kolay öğrenebileceğin şeyler.
istersen bütün forumlarda gezin en çoksağlık ve hukuk konusunda insanların ciddi bilgi eksikliği var görürsün. çünkü bu hayat memat meselesi
mesela ameliyat olacak.
şu şehirdeki en iyi doktor sizce kim?
yada şu şehirdeki en iyi boşanma avukatı kim?
bu sistemi destekle sonra bana teşekkür et.
yap bunu ben üye olucam.
tebrik ederim güzel fikir en çok bunların üzerine gidicem eyvallah :)
-
futurist in önerisine katılıyorum.
Basımıza hukuk ve saglıkla ılgılı bırcok sorun geldı malesef ama bu konularda koskosa INTERNET agından bıle faydalanamadık cunku aradıgın hersey malesef yok.
O ınce noktaları tutturursan ozellıkle yolunu alırsın.
-
apokontek bunu yazdı
futurist in önerisine katılıyorum.
Basımıza hukuk ve saglıkla ılgılı bırcok sorun geldı malesef ama bu konularda koskosa INTERNET agından bıle faydalanamadık cunku aradıgın hersey malesef yok.
O ınce noktaları tutturursan ozellıkle yolunu alırsın.
inşallah hocam uğraşıcam.
-
siteyi açtım http://insugg.com/index.jsp?language=tr aha sitem bu birde konu gizli olursa çok iyi olacak . hackleneceksede tbt dekiler hacklesin :D
-
RDxMaster bunu yazdı
siteyi açtım http://insugg.com/index.jsp?language=tr aha sitem bu birde konu gizli olursa çok iyi olacak . hackleneceksede tbt dekiler hacklesin :D
hayırlı olsun,ilk eleştirim fontları biran önce düzelt, kolay gelsin.
ek : sosyal ağlarla falan login/üye olunabilsin
caagroup tarafından 21/Nis/14 01:25 tarihinde düzenlenmiştir
üye girişi yapmadan üye olunamıyor şuanda :D
içerikte olmayan kelime girince arama 404 veriyor./sadece konu başlıklarında arama yapıyor.
daha çook işi var ama yazmaya takatim yok kolay gelsin final sürümde tekrardan haber et bakalım. -
caagroup bunu yazdıRDxMaster bunu yazdı
hayırlı olsun,ilk eleştirim fontları biran önce düzelt, kolay gelsin.
eyvallah hocam sağolasın tasarımı tamamen elden geçiricem inşallah.
-
inanırmısın siteden hiç bir şey anlamadım ne yapmaya çalıştığınla ilgili.
-
futurist bunu yazdı
inanırmısın siteden hiç bir şey anlamadım ne yapmaya çalıştığınla ilgili.
hocam öneri istegi = insugg amacım birbirine her konuda yol gösterebilecek insanları sitede toplamak .
-
futurist bunu yazdı
sen irwa ablanın multisi değilsen artık..
bi yandanda düşünüyorum irwa abla ''w'' den vazgeçemez diye :)