folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder Bir Windowsda İki Farklı Gatewayi Kullanmak

Bir Windowsda İki Farklı Gatewayi Kullanmak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mycity
    Mycity's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

cisco rv45 işini görür

Bazıları sadece konuşur bazıları ise hayalleri ile dünya'ya yön verir.. Mycity
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Mycity bunu yazdı

cisco rv45 işini görür

bunun cisco ile bir alakası yok yazılımsal birşeylere ihtiyacı var holinin.

Hocam dediğin şeyi ancak barışın 2. postunda yazdığıyla yapabilirsin o da olmazsa zaten çok zor. ikinci gatewayi kullanacak bir downloader bile yazmışsan ve olmamışsa bence çok zor :)

bu konu yıllardır tartışılır hep iki farklı ethernetten/wirelesdan bağlantı kurulup bunlar arasında switch yapılabiliyor programlarda kullanılacak ağ kartları da seçilebiliyor ama iki farklı gatewaydeki modemlerin seçilmesi için henüz bir çare uygulama hiç görmedim

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek

Loopback adapter bu işi yapabilr ama deneyemedim çok yavaş giden bir downloadim var o bitsin hemen denicem.

routing evet bazı problemleri çözer fakat iki ayrı IP bloguna biri A modemle biri B modemle erişmek istesem o zaman routing benim sorunumu çözerdi.

Loopback ile iki adapter gibi gösterebilirsem şimdi bana öyle bir prog lazımki seçtiğim adres seçtiğim eth kartını görsün yada sectiğim gatewayi görsn

Beyler yıllardır tartışılan SQL server dosyasını çift tıklayarak açma problemini bile çözdüm, bunu da çözer yazarım yakında =)

HolyOne tarafından 29/Eyl/13 18:39 tarihinde düzenlenmiştir

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek

Bu arada IP binding yapınca sadece server socketin bind olacağı IP ayarlanior diye biliorum.

Clientta da öle bişi olurmu ki

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
Toplam Hit: 1789 Toplam Mesaj: 15