Bir Yaşam Ki Akar Gider
-
Hayat İnsanı Bazen Bulunduğu Yerden Yükseltiyo...
BAzende Bulunduğu Yerde Veya Girebileceği En Dip Noktaya Atıyo...
Ama Yardım..Sevgi..AŞK..Bunlar Kötü Şeyler Değil...Her İnsan Bunu Yapamıyor..İnsan Olduğumdan Şüphe Ediyorum Bazen...BAzen Okadar İlgi Alaka Niye Diye Düşündüğümde Oluyo Ama Bunun Sebebi Onlara Bakış...İçimden Bakıyorum...Dışardan Korkuyolar..İçeriyi Göremiyolar..
İşte Hayatın En Gizemli Tarafı...İnsanın Kendi İçini Bilmesi.....Ne Mutlu Sana Ki Kuzenin dahi Olsa Aşkı Yaşıyosun...Yaşayamayanlar...Bilmeyenler...
Çok Zor Çok....Onlarca İnsanın İçinden Hoşlanabildiğim Dahi Çıkmadı.....
-
Karanlık aydınlıktan,
Yalan doğrudan kaçar,
Güneş, yanlız da olsa etrafa ışık saçar.
Üzülme! doğruların kaderidir yanlızlık,
Kargalar sürüyle
Kartallar yanlız uçar
-
Uyan Uyan Yar Sinene Sar Beni
Dağlar Gışımış Yolcum Üşümüş Nasıl Edem Ben
Dağlar Haramı Açma Yaramı Perişanım Ben
Yüce Dağ Başından Aşırdın Beni
Onulmaz Dertlere Düşürdün Beni
Madem Dilber Gönlün Yoğudu Bende
Niye Doğru Yoldan Şaşırdın Beni
Aşağıdan Gelir Eli Boş Değil
Söylerim Söylemez Gönlüm Hoş Değil
Bir Güzeli Bir Çirkine Vermişler
Baş Yastığı Kendisine Eş Değilof of
-
Bende hayati sevmedim ama iste sormadilar ki yasamak istiyomusunuz diye neyse.. iste mutlaka bir hedefiniz olmali yoksa hayata küsersiniz.
(bu arada ben ders çalismiyom ama notlar eyi fln siz nasil yapiyonuz ki :d)
-
zaman su misali akar
geçmiş insana iğne gibi batar
hayatın hep ziyan olmus
hep geride kalan anılar
coyote:::.
-
efendim biliyorsunuz
bendeniz yazılı sınavlarında baaşrılı oluyorum, iş sözlüye girince "dayı" eksikliği nedeniyle işe alınmıyorum,
yaw geçen bir sınavda vallaha sınav birincisiyim almadılar beniiii
garip dün akraba var, vergi denetmenligini kazanmış 78 doğumlu,
yaw kızın sesi
ağlamaklı sevinçti, ben inanın titredim
bana "işte bitti kurtuldum" diyordu.....ben ondan daha mutlu oldum
aynı sınvada bir arkadaş elenmiş.
o da bana şunu söyledi hiçbir zaman aklımdan çıkmayacak bir söz "abi ben sözlüden 40 almadım, bana 40 verdiler"bakalım ben ne yapacağım, gireyimde bir işe, 657 ye tabi olayım, en fazla beni sürebilsinler........
sakın senin için dua edeceğiz filan demeyin bu iş dua ile değil
referansla(torpil) ile oluyor..................................................................
birgün -
Yaşamın sana getirdiklerini bir kenara bırakıp da senin yaşama getirdiklerine bakarak mutlu olmak gibisi var mıdır? Sen bu mutluluğu tadıyorsun, daha ne istiyorsun? Adalet mi? Mülk adaletin temeliyken, adalet bizim gibiler için işlemez. Ama erdemlerin var hala, güzelliklerin var içinde, insanlarla paaylaşabildiğin, insanlara anlatabildiğin güzellikler var hayatında. 40 yıl sonra geriye dönüp baktığında "Evet, yine dünyaya gelsem, yine aynı erdemli yaşamı yaşardım." deme onuruna ermişsin. Neden öyleyse bu karamsarlık? Bataklıkta ne kadar çok fesleğen yetişirse, sivrisineklerin ölümü o kadar hızlı olur.
-
aga seni çoookk çoook iyi anlıyorum aynen içimdekileri yazmışın walla hepsi doğru kardesim nedir bu yaa offff oooofff
-
evet beyler sınavlar yaklaştı.....
önce bursadayım sonra ankara
allahım lütfen ya
gireyim artık
yaw vallaha 19 ocaktan beri ders çalışıyorum çok çalışıyorumyazın bir kere denize gittim ondada saat 3 gibi çıktım
eve geldim vergi çalıştım
bakın 19 undaki sınavda liste başıyım 5 kişi giriyoz
aralarında tek yüksek lisanslı benim....
dil+programlama var, köşe yazarlarını takip etme var..
yaw acaba tiptenmi kaybediyom -
hacı be ıcımden gecenlerı dokmussun ılk makalende