Bir Yoksulu Da Sen Doyur Tahribat...
-
Öncellikle mahrem olan yakın akrabalara yoksa yakın cevremdekilere dağıtmayı düşünüyorum Allah nasip ederse
-
Tengri bunu yazdı:
-----------------------------Bir yoksulu doyursan o ertesi gün yine aç kalıcak ömür boyu doyursan vatana millete kendisine bi faydası olmadan ölcek gitcek.
Bir öğrenciyi doyursan çalışıp büyük adam olup o işsizlere yoksullara iş vericek onlara insanlığa fayda sağlamayı öğreticek. O yüzden öğrencilere yardım edin.
1 hafta aç yattımı bilirim. Yardımlarınızı benim gibi öğrenci kardeşlerden eksik etmeyin.
Allah cc bile ilk önce oku diyor. Aç karnınada okunmuyor yani.
-----------------------------Allah cc bile ilk önce oku diyor bu bölümü anladım ama diyer yazdıklarına gelince sen bi göt verensin
-
Tengri bunu yazdı:
-----------------------------Bir yoksulu doyursan o ertesi gün yine aç kalıcak ömür boyu doyursan vatana millete kendisine bi faydası olmadan ölcek gitcek.
Bir öğrenciyi doyursan çalışıp büyük adam olup o işsizlere yoksullara iş vericek onlara insanlığa fayda sağlamayı öğreticek. O yüzden öğrencilere yardım edin.
1 hafta aç yattımı bilirim. Yardımlarınızı benim gibi öğrenci kardeşlerden eksik etmeyin.
-----------------------------
o zaman sana önce laptop,un içinbir SSD yardımı yapalım.
http://www.tahribat.com/Forum-Ssd-Onerisi-161109/ -
Jubei bunu yazdı:
-----------------------------Tengri bunu yazdı:
-----------------------------
o zaman sana önce laptop,un içinbir SSD yardımı yapalım.
http://www.tahribat.com/Forum-Ssd-Onerisi-161109/
-----------------------------aynen hocam çok makbule geçer.
-
elimi ayağımı bi düzelteyim birşeyler yapacağım. ( yapmam gerekiyor )
rabbim bi yürü yağ kulum desin ilk işim kurban kesmek olacak.