folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Bir Yurttaşın Haykırışı !

Bir Yurttaşın Haykırışı !

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    demirci
    demirci's avatar
    Erkek

kurt turk diye ayrim yoktur

her bolgede oldugu gibi doguda da kani bozuk insanlar var batida da var..

Bir vatanin vardi da biz mi aldik elinden Bir bayragin vardi da biz mi indirdik. dedeleriniz zamaninda savasti da biz mi ellerinden aldik simdi sen neyin hakkini istiyorsun simdi sen nerenin bir karis topragini istiyorsun 30 yildir ruyalardasin birak bu siyonist gorusu birak bu ermeni dusunceyi birak....
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    volkan
    volkan's avatar
    Erkek

ya benim bildiğim raporlarda yer alan pkk destekçisi kürtlerin çoğu ırak dan gelme ve türkiyedeki cahil ve fakir kürtlerden oluşuyo  gerci dertleri siyaset deil sadece taşkınlıkgerginlik VATAN HAYİNLİĞİ yapıp kendilerini köpek durumuna düşürüp ceplerine para indirmektir işin kotu yanı kürt kökenli kardeşlerimize ön yargılı davranıyoruz
    aq abd  akp si eyaletlere ayırıp bölemiyicekler bu vatanı

onekine?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nitrous
    Nitrous's avatar
    Erkek

Böyle olsunlar canımı yesinler.

Aha buraya yazıyorum bu adam gibi adamlar parti kursun oyumu vermezsem adiyim.

<< Nitrous@TahriBaT.com >>
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Poet
    Poet's avatar
    Erkek

Nitrous bunu yazdı:
    -----------------------------

Böyle olsunlar canımı yesinler.

Aha buraya yazıyorum bu adam gibi adamlar parti kursun oyumu vermezsem adiyim.

Video yu ilk izlediğimde aynen böyle dedim..''

Böyle olsunlar canımı yesinler.'' Hatta konuyu açarken başlık olarakta bunu yapacaktım,sonra vazgeçtim .)

Ben de Özledim http://www.youtube.com/watch?v=ZKuF5ElELgU Dağılmayın lan çok yalnızım
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ottomanmurat
    ottomanmurat's avatar
    Erkek

Gerçek Kürtler iyi Valla Bu Terör Yapanlar Kürtlük Altına Sıgınanlar Din iman Vatan Millet Bilmeyenler Benim Demek istedigimi Demiş Canakkalede Samsunda istanbulda Sarı Kamışta Vede Tüm Savaşlarda Ayrım Yapılmadan Şehitlerimiz Olmuştur Her Milletten Alevisi Kürtü Çerkezi Lazı Her Türlüsü Can Vermiştir Şehit Olmuştur Gazi Olmuştur Bu Pkk 80 ler Cıktıktan Sonra Ayrımcılık Bozgunculuk Düşmanlık Başlamıştır Bunların Amacı Kürtleri Türklerden Ayırmak Oysa Türk Kürt Her Yerde Rahat Rahat Yaşamaktadır Bakın Minbüscüler Kuyumcular magzacilar Lokantacilar Kepapcilar Taksiciler iett Şöförleri Vede Birçok işte istedikleri Gibi Yaşıyorlar Hepsi De zengin Cok Zegin Olanlarda Var Kimse Onlara Ticaret Yapma Yasagi Koymuyor Yada Kürten Mal Almayın Arabasina Binmeyin Demior ayrım Yapmadan Herkes Gibi Yaşıyorlar Ama Bunlardan Rahatsiz Olan Bozguncular Bunlari Bölüp Doguya Sürmek istiyor Sözde Kürdistana Hapsetmek istiyor Sorarım Kürtlere Kürdistan Kurulsa Diyarbakırdan Öetesi Onlara Verilse Hanginiz Gider istanbulu Birakıp Mallarınızı Paranızı Tezgahinizi Birakip Gider Cevap Verin

Hayallerinizi Sadece Biz Gerçekleştiririz.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    griffin
    griffin's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    kürtlerin çogu böyledir zatende anlamadıgım nokta kürtleri sevmeyenler genelde türkeş'i severler onunda ülkeye neler yaptıgı ortada anlamak güç .

Türkiye, kendisine din olarak Kemalizmi almış, başka hiçbir dine hayat hakkı tanımayarak kitlelere zorla dikte ettirmiştir. Oysa en üst belirleyici İslam'ın ilkeleridir. Her şey ona göre belirlenir." -Recep Tayyip Erdoğan
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    angels_demos
    angels_demos's avatar
    Erkek

pkk'yı savunan kürtlere pkk'nın nasıl doğdunu hatırlatmak lazım. bu adamlar sizi öldürdü lan korkutmak için. kadın bebek demeden hemde. kürtlerin çoğunluk olduğu köyleri bastılar adam toplamak için. unutmayın.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Poet
    Poet's avatar
    Erkek

angels_demos bunu yazdı:

pkk'yı savunan kürtlere pkk'nın nasıl doğdunu hatırlatmak lazım. bu adamlar sizi öldürdü lan korkutmak için. kadın bebek demeden hemde. kürtlerin çoğunluk olduğu köyleri bastılar adam toplamak için. unutmayın.

Ben de Özledim http://www.youtube.com/watch?v=ZKuF5ElELgU Dağılmayın lan çok yalnızım
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Daniel-Koo
    Daniel-Koo's avatar
    Erkek

Benim kürt arkadaşlarım çok azdır, yok diyebilirim.. 3 veya 5 tanedir, Pek muhabbet kurmam ama Allah var iyi insanlar.

Böyleleri de var tabi ki olmaz mı..

ne diyon?
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zodiac
    Zodiac's avatar
    Erkek
    angels_demos bunu yazdı:

Pkk'nın kızıl komunist yıldızlı paçavrasının altında cuma namazı kılan cahillere gerçeği anlatmak boş iş. Korkuylada pek alakası yok.

mantığın korkunu yenemiyorsa kendini düşünenden sayma,
Toplam Hit: 3861 Toplam Mesaj: 23