Bir Yurttaşın Haykırışı !
-
kurt turk diye ayrim yoktur
her bolgede oldugu gibi doguda da kani bozuk insanlar var batida da var..
-
ya benim bildiğim raporlarda yer alan pkk destekçisi kürtlerin çoğu ırak dan gelme ve türkiyedeki cahil ve fakir kürtlerden oluşuyo gerci dertleri siyaset deil sadece taşkınlıkgerginlik VATAN HAYİNLİĞİ yapıp kendilerini köpek durumuna düşürüp ceplerine para indirmektir işin kotu yanı kürt kökenli kardeşlerimize ön yargılı davranıyoruz
aq abd akp si eyaletlere ayırıp bölemiyicekler bu vatanı -
Böyle olsunlar canımı yesinler.
Aha buraya yazıyorum bu adam gibi adamlar parti kursun oyumu vermezsem adiyim.
-
Nitrous bunu yazdı:
-----------------------------
Böyle olsunlar canımı yesinler.
Aha buraya yazıyorum bu adam gibi adamlar parti kursun oyumu vermezsem adiyim.
-----------------------------Video yu ilk izlediğimde aynen böyle dedim..''
Böyle olsunlar canımı yesinler.'' Hatta konuyu açarken başlık olarakta bunu yapacaktım,sonra vazgeçtim .)
-
Gerçek Kürtler iyi Valla Bu Terör Yapanlar Kürtlük Altına Sıgınanlar Din iman Vatan Millet Bilmeyenler Benim Demek istedigimi Demiş Canakkalede Samsunda istanbulda Sarı Kamışta Vede Tüm Savaşlarda Ayrım Yapılmadan Şehitlerimiz Olmuştur Her Milletten Alevisi Kürtü Çerkezi Lazı Her Türlüsü Can Vermiştir Şehit Olmuştur Gazi Olmuştur Bu Pkk 80 ler Cıktıktan Sonra Ayrımcılık Bozgunculuk Düşmanlık Başlamıştır Bunların Amacı Kürtleri Türklerden Ayırmak Oysa Türk Kürt Her Yerde Rahat Rahat Yaşamaktadır Bakın Minbüscüler Kuyumcular magzacilar Lokantacilar Kepapcilar Taksiciler iett Şöförleri Vede Birçok işte istedikleri Gibi Yaşıyorlar Hepsi De zengin Cok Zegin Olanlarda Var Kimse Onlara Ticaret Yapma Yasagi Koymuyor Yada Kürten Mal Almayın Arabasina Binmeyin Demior ayrım Yapmadan Herkes Gibi Yaşıyorlar Ama Bunlardan Rahatsiz Olan Bozguncular Bunlari Bölüp Doguya Sürmek istiyor Sözde Kürdistana Hapsetmek istiyor Sorarım Kürtlere Kürdistan Kurulsa Diyarbakırdan Öetesi Onlara Verilse Hanginiz Gider istanbulu Birakıp Mallarınızı Paranızı Tezgahinizi Birakip Gider Cevap Verin
-
kürtlerin çogu böyledir zatende anlamadıgım nokta kürtleri sevmeyenler genelde türkeş'i severler onunda ülkeye neler yaptıgı ortada anlamak güç .
-
pkk'yı savunan kürtlere pkk'nın nasıl doğdunu hatırlatmak lazım. bu adamlar sizi öldürdü lan korkutmak için. kadın bebek demeden hemde. kürtlerin çoğunluk olduğu köyleri bastılar adam toplamak için. unutmayın.
-
angels_demos bunu yazdı:
pkk'yı savunan kürtlere pkk'nın nasıl doğdunu hatırlatmak lazım. bu adamlar sizi öldürdü lan korkutmak için. kadın bebek demeden hemde. kürtlerin çoğunluk olduğu köyleri bastılar adam toplamak için. unutmayın.
----------------------------- -
Benim kürt arkadaşlarım çok azdır, yok diyebilirim.. 3 veya 5 tanedir, Pek muhabbet kurmam ama Allah var iyi insanlar.
Böyleleri de var tabi ki olmaz mı.. -
angels_demos bunu yazdı:
-----------------------------pkk'yı savunan kürtlere pkk'nın nasıl doğdunu hatırlatmak lazım. bu adamlar sizi öldürdü lan korkutmak için. kadın bebek demeden hemde. kürtlerin çoğunluk olduğu köyleri bastılar adam toplamak için. unutmayın.
Pkk'nın kızıl komunist yıldızlı paçavrasının altında cuma namazı kılan cahillere gerçeği anlatmak boş iş. Korkuylada pek alakası yok.