folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Bir Yurttaşın Haykırışı !

Bir Yurttaşın Haykırışı !

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nitrous
    Nitrous's avatar
    Erkek

griffin bunu yazdı:
    -----------------------------
    kürtlerin çogu böyledir zatende anlamadıgım nokta kürtleri sevmeyenler genelde türkeş'i severler onunda ülkeye neler yaptıgı ortada anlamak güç .
    -----------------------------

Çoğu öyle diyorsun hocam da bende öyle olmasını umarım ama rakamlar ve mantığım aynı şeyi söylemiyorum

dtp 2009'da 2.271.566 oy aldı. Ben dtp ile pkk'yı ayırmıyorum ayıramıyorum ben ayırsam dtpliler ayırmıyor zaten. Hadi onuda geçtim geçen nevruzda 1 milyona yakın kişi toplanmış diyarbakırda. Sayı abartı bunun farkındayım ama öyle azımsanacak bir kalabalık yoktu ki hemen hemen hepsinin elinde ya büyük orospu çocuğunun posteri ya da terör örgütünü sembolize eden veya destekleyen afiş bayrak flama pankart vardı.

Genelde demişsin belki bazıları için bu görüşünde haklı olabilirsin ama o kişiler Türkeş'in felsefesini tam manası ile anlayamamış kişilerdir.

Türkeş 67 yılında kendisinin ve partisinin Türkçülerle yollarını ayırmıştır.

bu sözleride Türkeş'in Kürtler hakkında görüşlerini idrak etmenizde yardımcı olacaktır

"Biz ne kadar Türksek onlar da o kadar Türktür, onlar ne kadar Kürtse biz de o kadar Kürdüz 

Kız alıp kız vermişiz, etle tırnak gibiyiz. 

Kürtler bizim öz kardeşlerimizdir. Biz onları herkesten fazla sever, düşünürüz. Onlar da elhamdürillah müslümandırlar, hepimiz aynı kıbleye secde ediyoruz, hepimiz aynı peygamberin ümmetiyiz, aynı kutsal kitaba bağlıyız. "

ve bu olaydan eminim haberin yoktur.

HEP heyetinde Genel Başkan Feridun Yazar, Ahmet Türk, Orhan Doğan, Mahmut Kılınç ve Leyla Zana yer alıyordu. HEP heyetinin en ilginç görüşmesi MHP lideri Alparslan Türkeş'le oldu. Randevu alma konusunda yaşanan tereddüt Türkeş'le yapılan görüşmede yerini sıcak bir atmosfere bırakmıştı.

Yarım saatlik randevu bir buçuk saate uzamış ve Türkeş HEP'lilerle yakından ilgilenmişti. Türkeş sohbet boyunca, daha çok kızım dediği Leyla Zana'yı muhatap aldı ve Türklerle Kürtlerin kardeşliğinden bahsetti. Türkeş heyete '...biz 900 yıldır kardeşiz. Benim yeğenlerim Kürt'tür. Kız kardeşim Kürt'le evli. Bizim birbirimizden ayrılmamız mümkün değildir.' diyerek heyeti rahatlatan bir konuşma yaptı.” 

ÇATIŞMAYI BERABER ENGELLEYELİM 

Türkeş ülkede yükselen toplumsal gerilim hakkında ise “Bu ülke Türk-Kürt çatışmasıyla bölünür. Kürtlere karşı reaksiyonun ülkücülerden geleceği hesaplanıyor. Ben tabanıma hâkimim ve sözümü geçiriyorum. Sizde tabanınıza hâkim olun. Bu tür çatışmaları elbirliğiyle engelleyelim. Size telefon numaramı veriyorum. Eğer bir olay çıkarsa öncelikle beni arayın. Yirmi dört saat arayabilirsiniz. Bize düşen Türkiye'yi dış güçlerin müdahale edebilecekleri bir iç savaş alanı olmaktan çıkarmaktır.” 

OLAYLAR SON BULDU 
    Türkeş'in bu olumlu ve sıcak tavrı HEP'lilerde şaşkınlıkla karşılanırken, Türkeş'in heyeti kapıya kadar uğurlaması tam bir sürpriz oldu. Bu görüşmeden sonra Fethiye ve Alanya'daki olaylar son buldu ve toplumsal tansiyon düştü. 

<< Nitrous@TahriBaT.com >>
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HugeBroly
    HugeBroly's avatar
    Erkek

Ben bir kürt olarak açık ve net söylüyorum ki doğuda kürtlerin %90 ı bu görüşü savunuyor yani ülkesini seviyor ve Sözde Kürdistan diye biyerin destekcisi dahi olmuyor yani akıllarında öyle bi duygu yok bunlar sadece provakatörlerin işi işte kürtler ülkeyi bölücek felan bunlar hikaye kürtlerin %90 ı vatanını seven milletini seven insanlardır ekmek yediği topluma kurşun sıkacak kadar şerefsiz değillerdir ama heryerde olduğu gibi aralarında çürükler çıkabilir onlarda er yada geç anlıycaklardır umarım çok geç olmaz.

Sonuç olarak Videoda söylendiği gibi TÜRKİYE CUMHURİYETİ bir çatıdır.

hoş bedenlerin içine kafanızda hayal ettiginiz ruhları koyup adına aşk diyorsunuz.
Toplam Hit: 3905 Toplam Mesaj: 23