Bira.Fm'nin Son Yayını Bu Gece
-
saat 21:00'da başladı yayın, dinleyip, muhabbet etmekten paylaşmaya fırsat bulamadım. henüz geç değil tabii, en efkarlı, en iyi playlistlerini son geceye saklamışlar sanırım.
sitenin kapatılma sebebi AKP'nin alkol düzenlemesi, bu gece 02:00'da yayın hayatına son verecekler.
iyi dinlemeler.
-
hocam bende konu açamadım dinlemekten,sağlam playlist hazırlamışlar.Üzüldüm cidden,kaliteli müzik yayını vardı
-
Ben bu yönetimden gerçekten utanıyor ve tiksiniyorum..
-
sanırım kapatılmış saat 2 değil ama girilmiyor iç sunucu hatası veriyor merak etmiştim :s
edit: evet yenile yapınca bikaç sefer giriyor ve şarkılar on numara
enesshn18 tarafından 28/Tem/13 23:31 tarihinde düzenlenmiştir -
f5 zorlayınca giriyor ..
ama genelde durum şuInternal Server Error
The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.
Please contact the server administrator, webmaster@birahostgator.stild.net and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.
More information about this error may be available in the server error log.
Additionally, a 500 Internal Server Error error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
Apache Server at bira.fm Port 80 -
yoğunluk var sitede sanırım. şu an dinliyorum.
tşkler haber verdiğin için
-
girdim şu an on numara üzüldüm valla off ulan offfffffff
-
çok yüklenme falan var sanırım ben dinleyebiliyorum, içerideyim.
düş sokağı sakinleri çaldı az önce, ben benden gittim.
-
Alkol düzenlemesi Türkiye için değil mi? İnternet radyosu sadece bir ülkeye yayın yapmaz ki? Yurtdışı üzerinden yayına devam edebilirler herhalde?
-
Zamanında yürüdüğümüz internet yasaklamaları tam da bu ve benzeri şeyler içindi.O zaman bize paranoya yapıyorsunuz böyle şeyler olmayacak dendi ama bir çok sayfa hala engelli durumda ve yenileri ekleniyor.Tavuk gibi yolunmuş internet kullanıyoruz resmen.Bugün bira.fm gider yarın başka sayfa gider bir gün de tahribat gider o zaman öğreniriz sesimizi sadece işimize geldiği zaman çıkartmamamız gerektiğini.
-
wasd bunu yazdı
Alkol düzenlemesi Türkiye için değil mi? İnternet radyosu sadece bir ülkeye yayın yapmaz ki? Yurtdışı üzerinden yayına devam edebilirler herhalde?
tepki olarak sanırım hocam.
hiç dinlemedim şimdi girdim. parçalar ağır la :W
ortada birşey yokken sardı birden