Biraz Gözleriniz Bayram Etsin..İstanbuldan Gece Manzaraları
-
Geçen gece uykum kaçtı saat 12 gibi filan havada soğuk Atladım motora çıktım dışarı gittim bi güzel nargile içtim sonra hazır makine de yanımdayken biraz fotoğraf çekeyim dedim.Bunlardan bir kaç tanesini sizlerle paylaşıyorum...
İstediğiniz yerde paylaşabilirsiniz.Yeterki ticari amaçla kullanmayın ve ben çektim demeyin :)
Yer İstanbul Sirkeci....
( Pazar günü çok fena uçak fotografları yakaladım onlarıda paylaşacağım )
-
çok güzel hacı oynama yok değilmi resimlerde ?
-
Çok güzel bir çalışma olmuş. Senin sık sık canın sıkılsın hocam.
Fotoğraflarda, özellikle Galata köprüsü alt ışıklarında, sonradan bir oynama varmı ? Özellikle çevre ışığı güzel kullanmışsın. -
DevilKingtr bunu yazdı
çok güzel hacı oynama yok değilmi resimlerde ?
hayır hocam fotograflar orjinaldir oynama yok. Sadece bir kaçında ufak tefek PS de karanlık olanları çok hafif açtım o kadar
-
NaZi_ bunu yazdı
Çok güzel bir çalışma olmuş. Senin sık sık canın sıkılsın hocam.
Fotoğraflarda, özellikle Galata köprüsü alt ışıklarında, sonradan bir oynama varmı ? Özellikle çevre ışığı güzel kullanmışsın.hayır hocam hiç bir oynama yok
-
cok guzel, tebrikler ve tesekkurler.
1. sorum, calabilirmiyiz ? kendimiz cektik gibi yapabilirmiyiz ? maddi kazanc yok tabi, sirf karizma amacli :)
2. sorum, isiklari booyyylle gunes gibi nasi yapiyosunuz ya? ( ozellikle son resimdeki mesela )
garga tarafından 26/Mar/14 14:05 tarihinde düzenlenmiştir -
Sen fotoların kenarına isim yazmassan biri çıkıp benim fotolarım x fotoğrafçılık diye yayınlar haberin olsun
SeRDaR tarafından 26/Mar/14 14:06 tarihinde düzenlenmiştir -
SeRDaR bunu yazdı
Sen fotoların kenarına isim yazmassan ibnenin biri çıkıp benim fotolarım x fotoğrafçılık diye yayınlar haberin olsun
:D hahaha, abi bana biseymi demek istedin :P
yok bende maddi kazanc yok, ibne deil cakal diyelim biz ona.
garga tarafından 26/Mar/14 14:07 tarihinde düzenlenmiştir -
Tripot + uzun pozlama güzel çalışmalar
-
ArduouS bunu yazdı
Tripot + uzun pozlama güzel çalışmalar
uzun pozlama su lensin daha uzun acik kalmasi olayimi, "shutter time" mi ne diyorlar ?
hic anlamam bu islerden acikcasi.
-
garga bunu yazdıSeRDaR bunu yazdı
Sen fotoların kenarına isim yazmassan ibnenin biri çıkıp benim fotolarım x fotoğrafçılık diye yayınlar haberin olsun
:D hahaha, abi bana biseymi demek istedin :P
:) valla senin postu görmeden attım sonradan farkedince düzenledim
yanlış anlama hoca seni kastetmedim emek hırsızları var piyasada