Fotografçılık ve Digital Fotograf Makineleri - Video Kameralar
Biraz Gözleriniz Bayram Etsin..İstanbuldan Gece Manzaraları
Biraz Gözleriniz Bayram Etsin..İstanbuldan Gece Manzaraları
-
ArduouS bunu yazdı
e yuh linkini verdiğin adam ara güler bırakta görmeyelim istanbulu böyle :D
adam fotograf sanatcısı olsun o kadar yani ;)
swordun fotolarda güzel de bişeye dikkat ettim ve deyinemeden geçemicem :D
söz meclisten dışarı
bu istanbulda haliç emin önü falan olmasa ne çekecek bu millet çok merak ediyorum :D
eline foto makinesi alan haliçe emin önüne koşuyor :D
-
swordfish bunu yazdıPoet bunu yazdı
Çok güzel fotoğraflar lakin çok oynama var gibi organik durmuyor.Yanlış anlama,anlamam bu işten fakat bana öyle gib geldi
hocam haklısın :) gerçekten çok oynanmış gibi duruyor.Ama kesinlikle oynanmamış.Tamamen çekim tekniği ile alakalı bir durum.
hala makinamda orjinalleri duruyor :)
burdan inceleyeblirsin...
http://www.turknikon.com/uzun-pozlama-nedir-en-guzel-uzun-pozlama-fotograf-ornekleri-8189
Eyvallah hocam eline sağlık ozaman,çok başarılı :)
-
hocam fotoğrfların altına ISO, Diyfram ve perde hızlarını yazsaydında hangi ayarlarda çektin onu bilseydik neyse fotolar güzel eline sağlık
Ekleme : Hocam bu fotodaki verilmek istenen mesajın trafik kurallarıyla ilgili olduğunu düşünmedim değil :D Hiç kimse değinmemiş bu konuya ona da şaşırmadım :))
piiiranha9242 tarafından 27/Mar/14 00:12 tarihinde düzenlenmiştir -
hocam fotoğraflar güzel yalnız kadraj hataların var onlarıda düzeltirsen bi adım daha atmı olacaksın
-
blmrt bunu yazdı
hocam fotoğraflar güzel yalnız kadraj hataların var onlarıda düzeltirsen bi adım daha atmı olacaksın
ne gibi mesela hocam biraz daha açarmısın
-
good. very nice pics.
-
piiiranha9242 bunu yazdı
hocam fotoğrfların altına ISO, Diyfram ve perde hızlarını yazsaydında hangi ayarlarda çektin onu bilseydik neyse fotolar güzel eline sağlık
Ekleme : Hocam bu fotodaki verilmek istenen mesajın trafik kurallarıyla ilgili olduğunu düşünmedim değil :D Hiç kimse değinmemiş bu konuya ona da şaşırmadım :))
Bu fotoyu trafige yollasan sana plaket verirler :)
Ordaki araçların alayına ceza basarlar :) -
Hocam makine olarak ne kullanıyorsun?
-
piiiranha9242 bunu yazdı
hocam dediğiniz şekilde çekilmez fotolar ayarları verirse eğer .. Sizin çekeceğiniz ortama bağlı; siz iso ve diyafram ayarlarını yapmak zorundasınız Yoksa resimde çekilen gece fotosunun kalkıp iso ve diyafram ayarları ile gündüzü çekemezsiniz.
Underground tarafından 27/Mar/14 09:34 tarihinde düzenlenmiştir -
Hoca dslr mskinelerle cekim teknikleriyle ilgili az cok bilgim var ben sadece fotolari cekerken 3 degiskenle nasil oynanmis onu belirtmesinin yararli olabilecegini dusundun foto paylasimyla ilgili forum , paylsim sayfalarinda iso dyfram 1/x paylasimcilarca eserleriyle ilgili belirttikleri ayrintilardir sadece kafalarda soru isareti kalmamasi adina ,,yoksa ayni ayarlarla olmadik yerlerde foto cekebilegimi nerden cikardin anlamadim :)