Biraz Nostalji :P
-
kardeşim izlerde mal mal bende bakardım kızım bundan ne anlıyon derdim :) ben genelde redkit izliyorum :) power rancers var birde :)
-
power rangers ve pokemanın üstüne bişe tanımam walla
-
power rangers'a doyamadan yasaklandı amk.larım ne istiyonuz çocuklardan neymiş şiddetmiş az mı üzülmüştüm ya :S
-
Moonchild bunu yazdı:
-----------------------------
underzero bunu yazdı:
-----------------------------Batarken Günes Ardinda Tepelerin, mina Koyum Bütün Teletabilerin...
seklinde dir o cumle facebook da grubu vardi
-----------------------------bu cümlenin aslını hatırlayan war mı :D
-----------------------------Batarken güneş ardında tepelerin, geldi veda zamanı teletabielerin :d
Böyle bişi olması gerek :D
-
time of teletabies :D
youtube a girsem tink vinki nin lala'nın götünü yaladığı video yu koyucam ama giremiyorum :D
-
Hoca al sana youtube :p http://www.vtunnel.com/index.php/1010110A/21e1650bb621835a64e44d861e8da61fd59d5a318d16639
-
benım favorim pokemonla power rangers :D
tabi şeyide cok severdim winnie the pooh :D
-
dostluk ve kardeşlik sarıyor her yeri hadi sende gel oyna susam sokağında :)
benim favorim susam sokağıydı orada küfenin içinde bir şey vardı yeşil bişi köpekmiş neyse anaokulunda bi çocuk resim yapmıştı ondan esinlenerek eserinde köpekleri yeşil yapmıştı :D hala daha aklımdan çıkmadı birde en çok cüneyt arkını getircem dövsün seni falan gibi salak salak muhabbetler oluordu brucee lee mi döver cüneyt arkın mı döver gibi saçma saçma muhabbetler olurdu çocuk işte ne yaparsın
-
bu velet kılıgındaki 45lik adamları ve troları :D hiç izlemedim diebilirim kardesim izliodu o ayrı :D
benm için
power rangers tsubasa ve pokemon vardı :D
aptal pokemon saydeeek =|
-
qaMbLer bunu yazdı:
-----------------------------bu velet kılıgındaki 45lik adamları ve troları :D hiç izlemedim diebilirim kardesim izliodu o ayrı :D
benm için
power rangers tsubasa ve pokemon vardı :D
aptal pokemon saydeeek =|
-----------------------------ama öyle deme şimdi
adı aklma gelmiyo ama onun bi üst versiyonu var (v2.0) böyle uzun mavi bişi
vurdum mu yarıyo pikaçu miçaku birakmıyıo ortalığın a. koyuyo yani :D