folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Birazda Çocukluğumuza Dönelim Arkadaşlar

Birazda Çocukluğumuza Dönelim Arkadaşlar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    g2k
    g2k's avatar
    Erkek

musdawdaf bunu yazdı:
    -----------------------------

Benim de bugun aklıma geldı ındırdım kac saattır bomberman la tank oynuom :D

calıstırmayı bılmeyenler ıcın virtualnes klasorune gırıp programı calıstırın oyunu secıp oynayın :D

http://rapidshare.com/files/99453013/58_Adet_Atari_Oyunu.zip

ya oyunları çalıştırdım ama klavyeden kontrol edemiyorum. bi ayar mı yapmam gerekiyor. :S

düzenleme:tamam buldum

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XpertVision
    XpertVision's avatar
    Erkek
    tank 2000 de heykeli demirle kaplayan arkadaşa kızma dalga geçme paha biçilemez abi yaa :D:D
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gecement
    Gecement's avatar
    Erkek

generous bunu yazdı:

heza bunu yazdı:

Gecement bunu yazdı:
    Tüfeyi falan vardı ne günlerdi be :) O Silah çalışma mantığını bileniniz var mı?

benimde hep aklıma takılmıştı halada bilmiyom nasıl çalıştığını.bilen varsa yazsın bir zahmet 

Hmm,Bunun anlamak için biraz silahın iç yapısını ve televizyonun çalışma mantığını bilmek lazım.Şimdi o elimizde tutuğumuz silahın önünde fotodiyot vardır.Bu fotodiyot ekrandan gelen ışıkları algılar.Bir de tetik vardır bildiğiniz üzere,Tetiği çektiğimiz anda televizyonumuzdaki görüntü birden siyah oluyor siyah olduktan sonrada hedefleri beyaz işaretliyor.Eğer senin fotodiyotun önce siyah ardından beyaz ışığı algılamış ise sen hedefi vurmuş oluyorsun.(tabi bunlar micro belki de nano saniyeler içinde olduğu için biz fark edip göremiyoruz.)Başta televizyonun çalışma mantığının bilmek lasım demişimde bi bok bilmeyede gerek yokmuş böle de anlaşılıyormuş.

Hoca cehaletime ver elektronik konusun pek bir bilgim yok. O silahın içinde dandik bi led lamba vardı. Önündede bir kalın kenarlı mercek. Birde çok basit bi devre üzerine kurulu düzenek.

Şimdi o ucundaki dandik led lamba mı tv ekranındaki görüntüyü algılıyor? Tamam hadi algılıyor tv deki hedeflere neden silahın ucunu dayadığımızda vuramıyorduk da en az 25-30 cm den hedef almamız gerekiyordu?

Sorularım biraz saçma olabilir hocam, anladığın kadarıyla açıklarsan sevinirim. Çalışma prensibini hep merak etmişimdir.

Solak Cerrah
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kız Babası
    kuytul
    kuytul's avatar
    Erkek
    nostalji isteyenlere http://alkislarlayasiyorum.com ve http://alkislarlayasiyorum.com/atari :)

instagram.com/yks.rehberlik >> YKS Rehberlik ve Eğitim Koçluğu için takipte kalın ;)
Toplam Hit: 5006 Toplam Mesaj: 25