Biri Bana Anlatsın ? //R.T.E Hakkında
-
Beyler gelin şu teyyep meselesini adam akıllı anlatın bana.Oyumuz yanlıs yere gitmesin amma !
Bana gazete küpürleri,haber linkleri vererek değil.Çünkü ben bu konuda forumun buyuk bir kısmının bilmeden atıp tuttuğunu dusunuyorum.Nedenine gelince;
Tayyip sole dedi sayın dedi kelle dedi vs. diyor herkes fakat kimsenin elinde sesli yada goruntulu bir belge yok ! Sonra gazete daha dun okudum bunun hakkında sorusturma açıldı,inceleniyor;su ana kadar bu adamın ole bise dediğini kesin olarak ispatlıcak herhangi bir belge yok bu birr.
2. bu adamlar ulkeeyi özelleştiriyor diye kızıyorsunuz.Burda kızmanız gereken bu adamlar değil kesin ve kati söylüyorum ANAYASA dır ! Anayasa hukumete bole bı yetkı verdiyse humuetın bunda gunahı ne ? Hukuk devleti değil mi anayasasına gore yapıyor işte !
Birileri tayyipçi,sağcı,solcu otçu b.çu oldumu dusunebilir onuda izah edeyim;tayyibinde sağında solunda a.q ! T.C Kuruldugunda bizi çekemeyen o esrarlı eller değilmiydi zaten bizi birbirimize karşı kışkırtan,bak bu solcudur allahsızdır,kitapsızdır diyen,bak bu sağcıdır,cahildir,ilim irfan bilmez,kafatascıdır,mafyadır diyen ??
sizcede biz kendimizi yada insanları sağcı solcu diye tabir etmekle hala bu adamların ekmeğine yağ surmuyor muyuz ??
şimdi biri bana anlatsın ?Ama lafla değil ! Oyumu neden tayyibe vermemeliyim ?? -
televizyon falan izlemiyon hoja herhalde.?kendi bile kabul etti geçmişi açmayın falan diyerek : )
----------------------
muridlere ithamlarınızda ''lan'' gibi saygısızca kelimeler kullanmayınız !
- yonetim - -
Tayyip Erdoğan neden Cumhurbaşkanı olmamalıdır?
CHP Merkez Yönetim Kurulu,Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın cumhurbaşkanı seçilmesi
İçin 35 sebep saptadı.Tayyip Erdoğan’a Çankaya yolunu kapatan 35 “kırmızı kart”şöyle:
1-Kendi askerine,”Askerlik yan gelip yatma yeri değildir”;diyen Cumhurbakanı olmamalıdır
2-Vatandaşına,”ananı da al git “ diyen Cumhurbaşkanı olmamalıdır.
3-Türkiye’ye eyaletler sistemi öneren Cumhurbaşkanı olmamalıdır.
4-“Türklük bir alt kimliktir” diyen Cumhurbaşkanı olmamalıdır.
5-Atatürk’ü anlayamamış,Atatürk’ü sevememiş bir insan Cumhurbaşkanı olmamalıdır.
6-“Anıtkabir’de sap gibi duruyorlar.”diyen bir insan Cumhurbaşkanı olmamalıdır.
7-Hikmet Yar’ ın önünde diz çöküp fotoğraf çektiren bir insan Cumhurbaşkanı olmamalıdır.
8-Cumhurbaşkanına ve muhalefete “Aç tavuk kendisini buğday ambarında görür.Üç koyunu güdemeyenler...” diyen Cumhurbaşkanı olmamalıdır.
9-Danışmanı,kendisi hakkında eğer,”onu kullanın,mazgaldan aşağıya süpürmeyin”demişse o insan Cumhurbaşkanı olmamalıdır.
10-Kıbrıs konusunda cumhurbaşkanına “sana mı soracağız” diyen birisi Cumhurbaşkanı olmamalıdır.
11-“El Kadı’ya kefilim.”diyen bir insan Cumhurbaşkanı olmamalıdır.
12-“Dokunulmazlığı kaldıracağız.” Diye söz verip kaldırmamışsa,o insan cumhurbaşkanı olmamalıdır.”Harem” ile “harim” in farkını bilmiyorsa Cumhurbaşkanı olmamalıdır.
13-Hakkında bunca itiraz varken,”Bana, Cumhurbaşkanlığıma karşı çıkanlar harimime giriyorlar”.diyor ise bir insan,o Cumhurbaşkanı olmamalıdır.
14-Türbanı kaldırmak için “Parlamentoda mutabakat lazım,mutabakat yok”deyip de,”Cumhurbaşkanını biz bildiğimiz gibi seçeriz” diyen insan Cumhurbaşkanı olmamalıdır.
15-Villa yapmak için orman arazisini tahrip ettiği için 11ay hapis cezasına mahrum olmuş bir insan Cumhurbaşkanı olmamalıdır.
16-Hakkında ki yolsuzluk dosyaları Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin raflarında bekletilirken,hesabını vermemiş bir insan Cumhurbaşkanı olmamalıdır.
17-“Aklan da gel.” Denilebilecek bir insan Cumhurbaşkanı olmamalıdır.
18-Bir önceki meclis başkanına,”onun gelişi aslında hilafetin gelişidir.” Dedirtecek bir insan Cumhurbaşkanı olmamalıdır.
19-Danıştaya,Yargıtaya “Dinayete sor.”diyen bir insan Cumhurbaşkanı olmamalıdır.
20-Avrupa insan hakları mahkemesine “ ulemaya sor.”diyen bir insan Cumhurbaşkanı olmamalıdır.
21-Oferlerin talimatıyla,Türkiye Büyük Millet Meclisi’nden kanun çıkarılmasına destek veren bir insan Cumhurbaşkanı olmamalıdır.
22-Doğru dürüst mal beyanı yapamayan bir insan Cumhurbaşkanı olmamalıdır.
23-Çocuklarına iş adamı arkadaşlarının parasıyla Avrupa’da okuma imkanı veren bir insan Cumhurbaşkanı olmamalıdır.
24-“Bence demokrasi bir amaç değil,bir araçtır.”diyen insan Cumhurbaşkanı olmamalıdır.
25-“Amaca ulaşmak için gerekirse papaz cüppesi giyerim.”diyen bir insan Cumhurbaşkanı olmamalıdır.
26-“Türkiye’deki hukuk,yani medeni,ceza,ticaret hukuku, halka sorulmadan bir yerlerden aktarılmış ve zorla halka dikte edilmiştir” diyen bir insan Cumhurbaşkanı olmamalıdır.
27-“Türkiye,kendisine din olarak Kemalizmi almış ve kitlelere zorla dikte edilmiştir.”diyecek kadar insafsızsa bu Cumhuriyet hakkında olumsuz düşünceler taşıyan insan Cumhurbaşkanı olmamalıdır.
28-“Türkiye Cumhuriyetinde 27 etnik grup yaşamaktadır.Bu 27 etnik grubunda varlıklarının tanınması gerekmektedir.’Türkiye Türklerindir’ gidi tezler yanlıştır.”diyen bir insan Cumhurbaşkanı olmamalıdır.
29-“Yahu,milletin bütünlüğü ‘Ne Mutlu Türküm Diyene’ ifadesiyle sağlanır mı?Osmanlı otuzu aşkın etkin grubu ümmet düşüncesiyle bir araya getirdi.Bizde inanç birliği ile tutacağız.” Diyen bir insan Cumhurbaşkanı olmamalıdır.
30-“Ancak bir inanç birlikteliği bu insanların bütünlüğünü sağlayabilir,aksi taktirde milli bütünlüğümüzü sağlamak mümkün değildir.” Diyen bir insan Cumhurbaşkanı olmamalıdır.
31-“Osmanlı eyaletler sistemi gibi bir sistem Türkiye’de de uygulanabilir.”diyorsa eğer o insan Cumhurbaşkanı olmamalıdır.
32-“Tutturmuşlar laiklik elden gidiyor.Yahu bu millet istedikten sonra, tabi ki elden gidecek.Sen bunun önüne geçemezsin ki.” Diyen bir insan Cumhurbaşkanı olmamalıdır.
33-“Biz,inanıyoruz ki Türkiye’de insanların dini inançlarını ortaya koymalarını ,engellenmiş,cebri yollarla bastırılmıştır.”diyorsa Cumhurbaşkanı olmamalıdır.
34-Eğer, “Tevhidi Tedrisat Kanununu nelerin önünü tıkamak,nelerin önünü açmak içindi?Harf inkılabı vasıtasıyla bir ülkenin tamamının sıfır okur yazar seviyesine indirgenmesi kimlere yaramıştır?”diyorsa bir insan,o insan Cumhurbaşkanı olmamalıdır.
35-“Eğer,istiklal mahkemeleri vasıtasıyla kurulan dar ağaçlarında kimlerin ve hangi suçlamayla,nasıl izah edecekler” diyorsa o insan Cumhurbaşkanı olmamalıdır.
-
hojam sana sadece şunu diyim BOP (büyük ortadogu projesi) biliyormusun adalar diyorki 25 ülkenin sınırları degişecek bunu diyen kimmi abd başkan açıkca diyorki bop bizim pprojemizdir ama teyyeeepppp diyoki ben bu projenin başkanıyım şimdi nasıl oluyor demeyin abd bi şirket varsayın teyyeppte proje başkanı kısaca abd de çalışan bi üye dana ben TÜRKÜM diyemeyen bi insan....
-
AntiOksidan bunu yazdı:
-----------------------------kayıt yokmuş.hadi lan =) televizyon falan izlemiyon hoja herhalde.?kendi bile kabul etti geçmişi açmayın falan diyerek : )
-----------------------------al işte bir yurdum insanı daha.Siz merak edenlere boyle açıkladıkça derdinizi kimseye anlatamazsınız kardeşim.Nerde kayıt göster bakalım.Hade lan n'oluyo ?Bole deyınce ınanıcak mıyım ben ?İnanmam mı gerekiyo ?Burdakı herkes tayyipe karşı olabilir hatta dunyadaki herkes ama ben mantığıma uyan bir kanıt bulmadıkça bu adamı yerden yere vurmam,vurmamalıyım.Ha diyenin peşinden koşanlardan değilim,anlıcan bole laflarla benım gozumde sadece bosa konusmus olursun..Ben diyorum anlatın bi yanlıs yapmayalım oy zamanı adamın dediği lafa bak !
Edit: legendary hoca 1 ben neden cumhurbaskanı olmamalı demıyom sonucta bunu halk secmıyo ben bu adma neden oy vermemelıyım dıyom 2. o gerekceler sadece chp için sisyasetin nasıl birşey oldunu bılırsınız herkes birbiri için mazaret bulabilir eğer bunlar chp'nin maddeleri değilde, hukuksal bi sıfat tasıyaydı o zaman amenna !
Ve bu sorunun hatta bu topiğin tıkanmasını istemıoyrsanız lütfen surda sole yaptı burda bole yaptı demeyın sonucta sız nerde ne yaptıgını bılıyorsanız bunu acıklayan kaynaklarıda bılıyorsunuzdur eşşek deılsınız ya her duydunuza ınanmazsınız heh ıste bende dıyorum kı o gordunuz kaynakları verın bana ! Tek ricam yazılı basın olmasın çünkü ;bugun medya doğan'larda yani özel adamlar isterse kamuoyuna senın benım gibi sıradan insanları şah ta gösterebilir piyonda ! -
kanal d den tut atvye her kanalda gösterildi ister inan ister inanma.sana bişey kanıtlamaya meraklı değilim.zaten üstteki postlardan cevabını aldın.söyleyecek lafın kalmadı bana bulaşıyosun =)
ama al gene de ;
http://simalyildizi.azbuz.com/viewVideo.jsp?videoId=41000000000161435
bi de yazılı kaynak göstermeyin diyip aydın doğanı sölüyosun.ama herkes biliyo ki başbakanın uçağına doğan medya grubu dışından muhair alıyo.doğan grubu hükümetin 1 nolu şakşakçısı : )
-
anti senin gibilerle bısey tartısılmaz kardeşim.Topiğ açalı 2 dakka olmadı a.q kodun ne kadar on yargılı oldun laflarından bellı ben orda bara bara yazmısım tayyepçi değilim sağında solunda tayyebinde a.q diye sen kalkmış hala yukardakılere solucek lafın kalmadı bana mı yuklenıyon dıyon.İşte bu kadar onyargılısın benım cnm kardeşim.Neden solıcek lafım kalmasın hala anlamaddın mı ben tayyebi savunmuyom burda ! Tayyibe oy vermemem gerekıyosa nedenini anlamak istiyorumsadece ! Ama anlasıldı olmıcağı tbt de artık her topik amacından sapmaya basladı zaten çöpe tasıyorum.Artık bişeylerı mantık çerçevesinde,kimseye hakaret etmeden,on yargılı davranmadan tartısamamak uzuyor benı.Konu çöpeeee ama verdiğin linke bakıcam cunku ben savunmuyor ARASTIRIYORUM !
Edit: http://simalyildizi.azbuz.com/viewVideo.jsp?videoId=41000000000161435 lütfen sonuna kadar dinleyin ! Tayyipin sesine benziyor mu ?
ama ben onyargılı olmıcam birşey daha sorucam diyelim ki tayyepin sesi..Benım ankarada subay ortaokul arkadasım var saha dun ızne gelmısrtı yanıma o anlatmıstı.Demişti ki tayyep hollanda da yaptığı bir rasyo gorusmesınde sayın dedi diye tum askeriye başsavcılığa şikayet dilekçesi gönderdik dedi.Bu adamlar türkçe konusuyo + spiker ben izleyicileride tartısmaya katmak istiyorum diyo şimdiye kadar hiç bir başkan radyoda telefondan birisiyle tartıstı mi ki bu spiker bole bi casaret bulşuyo ???
sadece soruyorum saygıyla anlatın ki kayde alınmanız için nedenim olsun.Lütfen topiğide saptırmayalım çünkü dediğim gibi öğrenmek istiyorum ! -
önyargıyı anlayamamış güzel kardeşim benim.
kanıtsa kanıt verdik.önyargıyla alakası yok
-
sen daha editlenmiş postu okumadan yazmışsın işte :)Far ettiysen sordugum soru değişti..
he bide demişsin ya kanıtlamaya ihtiyacım yok kanıtlama o zaman kardeşim.Ben yardımcı olabilecek arkadaşlardan beklıyorum.Sen neye ınanmak istiyosan ona inan ben gozlerım kapalı ınanamam kusura bakma.. -
Tayyip Erdoğanın başbakanlık süresince yaptığı suç denilebilecek hiçbir şey yok. Bence ekonomiyi çok iyi yönetiyorlar. 2001 krizini de iyi değerlendirdiler. Hükümetin tek olumsuz yanı işsizliğe çözüm bulamamış olmaları. Onuda bitirmek için çözüm bulmuşlar. Bu adamın üzerine gidildikçe ilgi çekiyo! Vay be ne adammış diyo millet! O adam bi başbakan hala! Gelecek seçimdede büyük bi çoğunlukla partisi 1.gelecek. Ha beğenmeyen oyunu vermez. Gider başkalarına verir beni alakadar etmez. Ben yaptıklarına baktım başbakanın... Ve onu destekliyorum...
-
http://d.turboupload.com/d/1657456/Nester...rar.html
bunu okuman yeterlidir.. eer siyasetle birazcık alakası olan insna warsa okursa bişey kaybetmez önce yorumsuzu oku..