folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Biri Bana Anlatsın ? //R.T.E Hakkında

Biri Bana Anlatsın ? //R.T.E Hakkında

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stifler
    Stifler's avatar
    Erkek

""Tayyip sole dedi sayın dedi kelle dedi vs. diyor herkes fakat kimsenin elinde sesli yada goruntulu bir belge yok ! Sonra gazete daha dun okudum bunun hakkında sorusturma açıldı,inceleniyor;su ana kadar bu adamın ole bise dediğini kesin olarak ispatlıcak herhangi bir belge yok bu birr.""

kendimce sorularına cevap vereceğim; kelle dedi veya başka bişey dedi ben duymadım kanıt vardır yada yoktur.bu adam zamanında orduya dil uzatmıştı tam hatırlayamıyorum ama cellatlık gibi bişey demişti pkk ile savaşmaya gönderilenler için Ulu önderimize laf sokmuştu aklınca 10.yıl marşında "demir ağlarla ördük ana yurdu dört baştan" cümlesine "ördünde ne oldu" demişti. askerlik yan gelip yatma yeri değildir dedi bunu kendimiz duyduk. al ananı git dedi bunuda duyduk değilmi? daha ne demesi gerekli?

""2. bu adamlar ulkeeyi özelleştiriyor diye kızıyorsunuz.Burda kızmanız gereken bu adamlar değil kesin ve kati söylüyorum ANAYASA dır ! Anayasa hukumete bole bı yetkı verdiyse humuetın bunda gunahı ne ? Hukuk devleti değil mi anayasasına gore yapıyor işte !""

şöyle düşün aidsli bi karı var sende onu zükeceksin :) gelecek için pişmanlık duymayacakmısın ah ulan yapmasaydım olayı olmayacakmıydı? o karı zaten folloş olmuş diye düdüklemenmi gerekli hacım? anayasa bize bu hakkı veriyor diye heryeri kelepir fiyatına kendi şak şakcılarına satmak zorundalarmı?

3 Hafta önce Sigara Öldürüyor diye okudum, sigarayı bıraktım. 2 hafta önce Alkol Öldürüyor diye okudum, Alkolü bıraktım. Geçenlerde Aşırı Seks öldürüyor diye okudum, okumayı bıraktım..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    roccocan
    roccocan's avatar
    Erkek

aga   butip  muhabbetler neden seçim zamanı  çıkyo  sizide   şüpelendirmiyomu

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek
    seçim zamanı geldiğinde oyumu kime vermem gerektiği konusunda şüphesiz bir fikrim olsun diye seçim zamanında çıkıyo kardeşim.

Troubles'll come & they'll pass
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Draeex
    Draeex's avatar
    Erkek
    deniz baykuş'un a.q

Tariqat Of Tahribat The Murid Draeex Tariqat Dj"i 2007©
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DkN
    DkN's avatar
    Erkek
    biz burda kendimizi yırttık adamın her icraatından sonra topic actık millet bilgilensin gorsun serefsizi diye. okadar anlattık konularca sayfalarca kimse anlamadıda simdi burda anlatınca millet dogruyumu bulucak. ekonomiden falan bahsetmisler yine. ne ekonomisi hacım. dilimizde tuy bitti kagıt uzerinde sen bile ekonomiyi gelistirirsin diye. daha dun haberlerde gosterdi 40ytl ile pazar alısverisine cıktı muhabir 1kg patlıcan 1kg domates 1kg salatalık 1er kg elma armut 1tane de levrek aldı 40ytl ye. sonra bunun 4yıl oncesini yani tayyip efendi gelmeden oncesini hesapladılar aldıkları seyler 4yıl once 20ytl ye denk geldi. al sana ekonomi. nede guzel gelismis %100 artmıs fiyatlar bukadar guzel gelisemezdi bi ekonomi!! siz daha ayakta uyuyun. tayyip cıkıp ekonomi iyi deyince ekonomi iyimi oluyo. al sana ekonomi iste. orayı burayı satarak cari acıgı tavan yaparak kagıt uzerinde gelir tablosunu yukselterek ekonomiyi yola sokamazsın. hangimizin cebinde para var. Cumhuriyete Askere Atatürk'e kastı olan bu serefsiz degil cumhurbaskanı bu memlekete elma sapı bile olamaz. anasınıda alsın gitsin

Vatan ne Türkiye"dir Türklere, ne Türkistan; Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir: Turan. ~ Saga qaygı kelgende qorqup qaşsam taa saga, Qayday betpen qararman aytaş yurtum men saga? Ne dermen dep aytarman sütün bergen anamga? Ne dermen dep aytarman maga sengen atamga? ~ Kök Bayraq"a selam olsun !
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xursi
    xursi's avatar
    Erkek

s.a ilk önce bunu diyeyim hocam ben tayyipi sevmem tayyipçide değilim.

Şimde ben bakıyorum şimdiye kadar gelen başkanların çoğu devleti sömürdü devlete bir sürü zarar verdi.

Yapılan araştırmaya göre Türkiye son 50 yılmıydı öle bir şey en çok ihracat yaptığı dönem tayyipin dönemidir!

Ayrıca CHP nin tayyipi sevmemesinnin nedeni ise Akp biraz sağcı takılıyorya yani daha doğrusu biraz dinlerinin üzerinde duruyor(ben demiyom duyduklarımı söylüyom) o yüzden sevmiyor!

Bunları kendi özgür irademle yazdım:D Ayrıca hepsini tek yerden bakıp yazmadım ! bir sürü yazı okuduktan sonra bu kanıya vardım ki herşey ortada!

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cicuta-douglasii
    Cicuta-douglasii's avatar
    Erkek
    nikoteen bunu yazdı:
    -----------------------------
    şimdi biri bana anlatsın ?Ama lafla değil ! Oyumu neden tayyibe vermemeliyim ??
    -----------------------------
    ilk önce başkaban adaylığını koyan birisinin bundaki amacını düşünmeliyiz..sonra
    neden tayyip e vermeliyim? dediğinde bi sebep çıkmıyor :) o yüzden vermemelisin :)
    1) tayyip sürekli gaf yapan bir odundur..sadece öcalana sayın demesi deil olay..
    2)tayyip anayasada ki boşluklardan faydalanarak özelleştirme yapmıyor..kaynak bulamadığı için, bulacak zekası olmadığı için, götünüde sevdiğinden dolayı devletin tekelinde ki leri özelleştiriyor..bundan önce ki hükümetler özelleştirme yapmadılar.yasa mı wardı ozaman.tayyip ekonomiyi iyi yönetti diyenler fln war da tayyip özelleştirmelerden gelen parayı yönetti sadece..hiç bir kaynak yaratma politikaları yok adamların..
    3)akpli bakanların şirketlerinin çıkarları doğrultusun da gümrük vergileri yükseltilip/indiriliyor..sağlam sömürüyolar anlayıcağınız..
    4)akp is nothing without fucking..
    5)millete karşı dürüst değil..sürekli medyada şirin, sade, mutlu aile potreleri vermeye çalışıyo..ama oğlu dubai ye tatile gider, dünya bankasında staj yapar :) milli maçtan sonra tebrik gönderir milletin aklına kazınmak için...
    ayrıca tayyip hükümeti ihracatı artırdı fln hikaye..bizim ülkemizin ihracatı ithalata bağlı şekilde oluyor..sen onların malını almazsan onlarda snn malını almıor..ayrıca kemal unakıtanın oğlu mısır ithal ediyor sölesenize ithal etmesin yurtta yetiştirsin he?
    .. 
    ...
    ....
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Thelordmax
    Thelordmax's avatar
    Erkek

öle demiş böle demiş hep g*tten uydurma laflar aq ben tayyeapa oy vermeme hakkında bi neden bulamadım adamın dediği beni ilgilendirmez yaptıkları önemli. seçimde oy kullanmam zaten kaydım yok :D

bu arada o "böle demiş" dediklerinizin bi video ya da bi sesini koyun bakalım

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek
    evet topik tekrar online :P

aynı seviyede giderse herkes için okunabilir bişeyler barındırcana inanıyorum..Saygılar..

Troubles'll come & they'll pass
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ömer Kerem
    MuTReFT
    MuTReFT's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Forumda Siyaset(!) yasaklansın.

Mecburi not: Cahilliğin verdiği CESARET ile ettiği lafın nereye gideceğini hesap edemeyen, düşünemeyen, fikir yoksunu mahlukatlara CEVAP vermiyorum. Adalet Ve Kalkınma Partisi - İstanbul Beyoğlu Teşkilatı 2024/1 dönem aktif üyesi.
Toplam Hit: 4879 Toplam Mesaj: 32