Birini En Ciddi Sekilde Nasil Korkuturuz (Altina Z**Ck Sekilde)
-
Ornek arkadaslarin bana yaptigi sakada geberiodum
Bir aksam mahallede oturuyorduk arkadaslarla birden kardesim kadar sevdigim bir arkadas kalkin camiye uzum yemeye gidelim dedi(Caminin avlusunda kocaman bi asma var avludaki duvarlar bi hayli yuksek tirmanmak imkansiz gibi bisey) neyse oturduk birden bire birisi bir c*n muhabbeti acti iste adamlari söyle yapmislar boyle yapmislar soyle olmus boyle olmus piskoloji iice kaydi anlicaniz demeye kalmadi kankam ben su duvara bi işeyeyim dedi hep bir agizdan olm napiosun manyakmisin carpilcan fln demeye kalmadı karanlıga gidip duvar dibine girdi sonra yawas yawas geri geri gelmeye basladi bize donup burda bisey var lan fln demeye basladi bende ne var lan manyak demeye kalmadı cocuk kendini havadan kaldırıp kendini yere bıraktı(su filimlerde herifler ucar ya aynen ole) tabi bunu gorunce soke olan ben o tirmanmasi imkansiz denilen duvarin yanindaki agactan o duvara nasi tirmandigimi bilmiyorumki solugu bizim evin caddede aldim tamamen soke olmustum
sonra cepten aradilar gulusmeler falan resmen altima isiyodum daha sonra olay mahaline gittigimde herkes yerde gulmekten kivranmaktaydi haliyle bana olm o duvara nasi ciktin lan sen diyolar abi valla bende bilmiom dedim:)) g*t korkusu yaptirio adama daha sonra bu sakayi bir arkadasa daha yapmislar cocugun dili falan tutulmus ondan sonra bir daha kimseye yapmayacaklarina dair soz verdiler harbiden korkunc !(Bunu dahada gelistirip beyaz bir kefen maske ve lazerden olusan gozler yapmayida planladik ama sonuclarinin agir olucani dusunerekten bundan vazgectik nasil ama) -
seniii fena benzettikleri kesinn (-:
-
o duyguyu anlatmak imkansiz kesinlikle yasaman gerekli:D
-
dai baya ii bi korkutma tarzı
denemek lazım ! -
eline gerçek gibi görünen bi el bombası al git onların yanına bakın de ne buldum de sonra şu pimi ne işe yarıyo acaba de çek pimi bombayı at birinin üstüne :))duvara değil ikiz kulelere çıkar
-
burak +1
-
:) burak harbiden buda denenebilir ama her insanin yiceni sanmiom
-
daha yaratici olun arkadaslar daha yaratici yaz geldi denemem gereken yontemler var fikir edineyim dedik:D
-
ya tamam anladık korkmuşun da o herif niye kendini fırlatmış.milleti korkutçam diye kendini fırlatanda yeni duydum hehe :D
-
adamin o sekilde kendisini atmasi bisey carpmis edasi verdi adama:)) ama gorseydin sen heralde solugu nerde alirdin onu bilemiyorum
-
olum bu mükemmel bir fikir. biz zaten yurtta bole seyler yapmaya calışıyoruz ama bu gercekten muhteşem bir fikir:)
Toplam Hit: 11552 Toplam Mesaj: 28