Birinin Sigara İçtiğini Nasıl Anlasınız?
-
Yardımlarınızı bekliyorum
-
Eldeki ağızdaki koku,dişte belirli bölgelerde sararma
-
Sigarayı yüzüne üfle haci içmişse veya alışkınsa tepki vermez sevmiyorsa "offf hayvansın ya" gibi tepki verebilir ama sigara iyidir öldürmez.
-
Biraz yakın olmak gerekir ve kişinin sigarayı içtikten çok zaman geçmemesi gerekir tabii ki de ağız kokusundan bahsediyorum dostum.
-
daha ince ayrıntılı şeyler lazım
-
sigara uzat.
-
Sürekli yanında sakız veya naneli şeker taşıyorsa tembel biriyse sabahları anne veya baba ben ekmek almaya gideyim diyosa veya bi iş yaparken zart diye ortadan kaybolmuşsa ve böyle ortadan kaybolmalardan hemen sonra ellerini yıkıyorsa vs. vs. vs. ayrıca hiç beklemediği bi anda elini tutup koklarsan anlarsın zaten ne kadar elini yıkasada kalır az bişi kokusu.
-
ershn bunu yazdı:
-----------------------------
Sigarayı yüzüne üfle haci içmişse veya alışkınsa tepki vermez sevmiyorsa "offf hayvansın ya" gibi tepki verebilir ama sigara iyidir öldürmez.
-----------------------------yanlış biliosun ben kendi içtiğim sigara haricinde duman geldiğinde nefesim kesilio gibi oluorum we çok rahatsız oluorum
-
Daha ince ayrıntılı şeyler mi?
- Git ve ona sor seni sürtük.
-yabancı film izlemenin yan etkileri-
-
irwa bunu yazdı:
ershn bunu yazdı:
-----------------------------yanlış biliosun ben kendi içtiğim sigara haricinde duman geldiğinde nefesim kesilio gibi oluorum we çok rahatsız oluorum
valla bana duman olsun yetiyor ama çevremde sigara içmeyenler var yüzüne üflüyorum dumanı çok rahatsız oluyor sen zaten ayrı bi dünya sen farklısın normal insanlarla karşılaştırma kendini :F -
ershn bunu yazdı:
irwa bunu yazdı:
ershn bunu yazdı:
valla bana duman olsun yetiyor ama çevremde sigara içmeyenler var yüzüne üflüyorum dumanı çok rahatsız oluyor sen zaten ayrı bi dünya sen farklısın normal insanlarla karşılaştırma kendini :F
-----------------------------ahaha bi uzaylısın demediğin kaldı :D