Birinin Sigara İçtiğini Nasıl Anlasınız?
-
irwa bunu yazdı:
-----------------------------
ershn bunu yazdı:
Sigarayı yüzüne üfle haci içmişse veya alışkınsa tepki vermez sevmiyorsa "offf hayvansın ya" gibi tepki verebilir ama sigara iyidir öldürmez.
-----------------------------yanlış biliosun ben kendi içtiğim sigara haricinde duman geldiğinde nefesim kesilio gibi oluorum we çok rahatsız oluorum
-----------------------------ben de farklı fanteziler var kız çekio sigarayı ondan ben alıyorum sonra üflüyorum böylesi daha zevkli
-
irwa bunu yazdı:
ahaha bi uzaylısın demediğin kaldı :D
Ninjasın sen :F -
ershn bunu yazdı:
Sigarayı yüzüne üfle haci içmişse veya alışkınsa tepki vermez sevmiyorsa "offf hayvansın ya" gibi tepki verebilir ama sigara iyidir öldürmez.
-----------------------------sakın deneme hocam özellikle bir bayana karşı gümbürtüye gidersin :D farklı anlamları var
-
Arkadaşların dediği gibi dişlerde sararma, sigara teklif edildiğinde alma, Eğer sende sigara içiyorsan yolda giderken istersin muhtemelen ateş varsa sigara da vardır ki muhtemelende içiyordur.
Birde şöyle bir şey var sigarayı yarım içipte cebine koyanlar olur israf olmasın diye. Özellikle bu tiplerin sigara içtiği kesindir. Zehir gibi kokarlar.
-
Çok ayırıcı olmasa da kibrit yakışı da + puan getirir herhalde.
-
ershn bunu yazdı:
irwa bunu yazdı:
ershn bunu yazdı:
-----------------------------yanlış biliosun ben kendi içtiğim sigara haricinde duman geldiğinde nefesim kesilio gibi oluorum we çok rahatsız oluorum
valla bana duman olsun yetiyor ama çevremde sigara içmeyenler var yüzüne üflüyorum dumanı çok rahatsız oluyor sen zaten ayrı bi dünya sen farklısın normal insanlarla karşılaştırma kendini :F
-----------------------------Ben de sigara kesinlikle kullanmamama rağmen sigara dumanı en sevdiğim kokular arasındadır. Hiç rahatsız olmam, üstelik içen kişinin yanında durmak tercihlerimdendir tıpkı bali ve benzin koklamak gibi.
-
Gzx bunu yazdı:
sakın deneme hocam özellikle bir bayana karşı gümbürtüye gidersin :D farklı anlamları var
özel mesaj atsana haci merak ettim :F -
akciger filmini cektir :F hocam samimi olursan gun icinde sikca yaninda olursan anlarsin ama senden bunu gizlemeye ugrasiosa zaten belli ki basariyor :D ya da baska bi acidan dusunursek sen birilerinden gizlemek icin ayrintilarimi ogreniosun :)
-
Sigara dumanı orospunun yüzüne üflenir
-
tosun bunu yazdı:
Sigara dumanı orospunun yüzüne üflenir
-----------------------------Seninle sevişmek istiyorum anlamına geliyor ayrıca.