folder Tahribat.com Forumları
linefolder Hukuk & Muhasebe & Sigorta Soru - Cevap
linefolder Birisi Plakamı Şikayet Etmiş Mahkemelik Olduk

Birisi Plakamı Şikayet Etmiş Mahkemelik Olduk

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Nerede gereksiz pis iş varsa beni bulur zaten, :)

Olayın özetini anlatayım,

Geçen ayın içerisinde birisi beni aradı şu plakalı araç sizemi ait diye karakola gelin ifade vereceksiniz dedi, neyse gittim karakola suriyeli birini dövmüşler adamı hış etmişler aracına filanda saldırmışlar ardından da kaçmışlar, artık o suriyelimi verdi başkasımı verdi benim araç plakamı bilniyorum neyse adamla yüzleştik adam u değil dedi ifadelerimizi imzaladık kendiside bana saldıran kişi bu değil dedi olay kapandı bende üstüne düşmedim o günden sonra bugün turkiye.gov.tr adresine girince hakkımda dava açıldığını gördüm, şimdi ben ne yapım arkadaşlar bu yavşak suriyeliyi,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek

olm cenabetmisin nesin lan nerde bu uursuz şuursuz var gelip seni buluo :D 

Living Death
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

BİŞİ OLMAZ 

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Adamın elinde kamera kaydı yoksa Bi bok olmaz.Gerçi olsada bir şey olmaz.Bana küfür etti dövdüm dersin olur biter.Burası Türkiye.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Ahada buraya yazdım arkadaşlar o ipnenin burnundan fitil fitil getirmezsem, :) nasıl birisine düştüm ben ne bok yedimde bunun plakasını verdim diyecek o götlek suriyeli, :) 

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SerYolcu
    SerYolcu's avatar
    Erkek

Karakolda döven kişinin sen olmadığını söylemiş...

Karakol da usulden mahkemeye havale etmiş olayı,

Bence bir şey çıkmaz...

Ondan çocuk olmamıştır (Kimsenin babası değildir). Kendisi de doğmamıştır (kimsenin çocuğu değildir). İhlas Suresi 3 üncü ayette bunlar yazar.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ersn
    ersn's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

koşturursan sadece bi bok olmaz

küfrederiz villalara kulübeden
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    akustikelektrik
    akustikelektrik's avatar
    Erkek

Artık her şeye inanırım,seninle alakasız birisi,ispat olmadan bile ceza ödemeni sağlayabiliyor.Başıma geldiği için söylüyorum =)

akustikelektrik tarafından 27/Ara/13 13:18 tarihinde düzenlenmiştir
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivir-US
    antivir-US's avatar
    Erkek

tahribatın neresinde bi ceza mahkeme kavga gürültü konusu görsem konuyu tıklamadan önce hemen konuyu açana bakıyom daha hiç yanılmadım :D

Hacı abi o arabayı atacan mı satacan mı yakacan mı hocaya götürüp üfletecen mi napacan bilmiyom ama en az birini yap :D

bak ciddi söylüyom  var sende bişey büyü falan mı yaptılar götü mahkemelerden cezalardan kurtaramıyon, allah korusun daha beteri olmadan git bi üflet kendine default ayarlarına dön :D

Harbiden bela etrafında dönüp duruyo :))

Camınızı kırar, duvarınıza işer, bisikletinize biner, tekerini keser, arabanızı çizer, zilinize basar kaçarım. Kısacası ben annenizin sokağa çıkarken uzak dur dediği çocuklardan biriyim.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek

kardeş bi kere demiş bu değil die şimdi bişeyler okparırım hesabına mı gitti ne

bana kalırsa hiç bişey olmaz

ama bilen birine danışmakta fayda ver ihmale gelmez bu işler

Minimalist Değilim, Tembelim ( Artık yazmanın anlamı yok, açık hedef oluyoruz. Konuşarak, yazarak, kumda siyasetçilik oynayarak yapılabilecek şeyler bitti.)
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek
    antivir-US bunu yazdı

tahribatın neresinde bi ceza mahkeme kavga gürültü konusu görsem konuyu tıklamadan önce hemen konuyu açana bakıyom daha hiç yanılmadım :D

Hacı abi o arabayı atacan mı satacan mı yakacan mı hocaya götürüp üfletecen mi napacan bilmiyom ama en az birini yap :D

bak ciddi söylüyom  var sende bişey büyü falan mı yaptılar götü mahkemelerden cezalardan kurtaramıyon, allah korusun daha beteri olmadan git bi üflet kendine default ayarlarına dön :D

Harbiden bela etrafında dönüp duruyo :))

Valla haklısın durda tarafıma gelen cezaların fotoğraflarını koyayım ayrı bir konuya, :)

Toplam Hit: 3640 Toplam Mesaj: 18