Birisi Plakamı Şikayet Etmiş Mahkemelik Olduk
-
Nerede gereksiz pis iş varsa beni bulur zaten, :)
Olayın özetini anlatayım,
Geçen ayın içerisinde birisi beni aradı şu plakalı araç sizemi ait diye karakola gelin ifade vereceksiniz dedi, neyse gittim karakola suriyeli birini dövmüşler adamı hış etmişler aracına filanda saldırmışlar ardından da kaçmışlar, artık o suriyelimi verdi başkasımı verdi benim araç plakamı bilniyorum neyse adamla yüzleştik adam u değil dedi ifadelerimizi imzaladık kendiside bana saldıran kişi bu değil dedi olay kapandı bende üstüne düşmedim o günden sonra bugün turkiye.gov.tr adresine girince hakkımda dava açıldığını gördüm, şimdi ben ne yapım arkadaşlar bu yavşak suriyeliyi,

-
olm cenabetmisin nesin lan nerde bu uursuz şuursuz var gelip seni buluo :D
-
BİŞİ OLMAZ
-
Adamın elinde kamera kaydı yoksa Bi bok olmaz.Gerçi olsada bir şey olmaz.Bana küfür etti dövdüm dersin olur biter.Burası Türkiye.
-
Ahada buraya yazdım arkadaşlar o ipnenin burnundan fitil fitil getirmezsem, :) nasıl birisine düştüm ben ne bok yedimde bunun plakasını verdim diyecek o götlek suriyeli, :)
-
Karakolda döven kişinin sen olmadığını söylemiş...
Karakol da usulden mahkemeye havale etmiş olayı,
Bence bir şey çıkmaz...
-
koşturursan sadece bi bok olmaz
-
Artık her şeye inanırım,seninle alakasız birisi,ispat olmadan bile ceza ödemeni sağlayabiliyor.Başıma geldiği için söylüyorum =)
akustikelektrik tarafından 27/Ara/13 13:18 tarihinde düzenlenmiştir -
tahribatın neresinde bi ceza mahkeme kavga gürültü konusu görsem konuyu tıklamadan önce hemen konuyu açana bakıyom daha hiç yanılmadım :D
Hacı abi o arabayı atacan mı satacan mı yakacan mı hocaya götürüp üfletecen mi napacan bilmiyom ama en az birini yap :D
bak ciddi söylüyom var sende bişey büyü falan mı yaptılar götü mahkemelerden cezalardan kurtaramıyon, allah korusun daha beteri olmadan git bi üflet kendine default ayarlarına dön :D
Harbiden bela etrafında dönüp duruyo :))
-
kardeş bi kere demiş bu değil die şimdi bişeyler okparırım hesabına mı gitti ne
bana kalırsa hiç bişey olmaz
ama bilen birine danışmakta fayda ver ihmale gelmez bu işler
-
antivir-US bunu yazdı
tahribatın neresinde bi ceza mahkeme kavga gürültü konusu görsem konuyu tıklamadan önce hemen konuyu açana bakıyom daha hiç yanılmadım :D
Hacı abi o arabayı atacan mı satacan mı yakacan mı hocaya götürüp üfletecen mi napacan bilmiyom ama en az birini yap :D
bak ciddi söylüyom var sende bişey büyü falan mı yaptılar götü mahkemelerden cezalardan kurtaramıyon, allah korusun daha beteri olmadan git bi üflet kendine default ayarlarına dön :D
Harbiden bela etrafında dönüp duruyo :))
Valla haklısın durda tarafıma gelen cezaların fotoğraflarını koyayım ayrı bir konuya, :)