Birisi Plakamı Şikayet Etmiş Mahkemelik Olduk
-
Sana dava açılmasının suriyeli ile alakası yok. Adam şikayetçi olmuş, demek ki başkaları da varmış ki onların ifadesine göre savcı takipsizlik vermemiş, iddianame tanzim etmiş.
Belirtilen tarihte duruşmaya git. "Polis ifadesini aynen tekrar ederim, duruşmadan vareste tutulmak istiyorum, beraatimi talep ederim" de işine gücüne bak.
-
suriyeliyse tehlikeli sonradan beni tehdit etti falan diye ifade vermiş olabilir. Maddi hasarida tazminatida sana yikmazlar insallah.
-
bana oldu delil yoktu bişey yoktu sadece adamın ifadesi ve raporu ile ceza verdi önceden sabıka falan olmadığı için erteledi 5 yıl süreyle
-
blackmir bunu yazdı
bana oldu delil yoktu bişey yoktu sadece adamın ifadesi ve raporu ile ceza verdi önceden sabıka falan olmadığı için erteledi 5 yıl süreyle
BenzEr bir olay yaşadık. Bu Suriyelileri almakla memleketi ▪▪ktiler. Zenci kankalarim var temiz çocuklar , uysallar. Bunlar gittiği her yere bir vukuat potansiyeli ile gidiyor. Geçen bilardo salonunda istakayi birine girdirecektim.
-
Olaydaki araç senin üstüne kayıtlı ise hukuki olarak Kusursuz sorumlusun.Ancak Hukukta olumusuzun ispatı yoktur.Olumlunun ispatı vardır.
İspat yükü sende değil karşı taraftarı.Sen "Ben Değilim" diyorsun.Sen kendinin olmadığını nasıl kanıtlarsın bu zor olur.O senin varlığını ispatlamakla yükümlüdür.Türk Medeni Kanunuda böyle geçer
-
Hocam mahkeme usulen senin ifadeni tekrar almak ister. Adam zaten bu değil dediyse sıkıntı yok. Mahkemede isminin geçmesi çok normal.
-
abi bişey olmaz merak etme. bana çarptı kaçtı araç. ayak alçıda kaldı 15gün. ama ne hikmetse 5gün iş göremez raporu verdiler. polise savcıya gidiyom 15gün altı işgöremez olunca ve ağır hasar sakatlanma ölüm koma durumu olmayınca bi sik çıkmaz. alacağın para mahkeme masrafının yarısını karşılamaz diye geri yolladılar mk. aleni olarak adam çarpıp kaçtım dediği halde. seninkinde bi cacık olmaz. mahkeme zamanı git naber la de geri gel çay iç :)