Birisi Tanrıyı Oynadı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Daniel-Koo
    Daniel-Koo's avatar
    Erkek

yohhhartıkkkk küresel güçler felan.. :D 

ne diyon?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TOMBLACK
    TOMBLACK's avatar
    Erkek

hiçbir bilgim yok benim depremler konusunda ama pek alakası yoktur havanın kızaması bildiğim kadarıyla zaten  yağmurun habercisi yüksek sıcaklıkta zaten nem fazla oluyor ondan dolayı bazı iklimlerde hava açık olur sonra hemen yağmur başlar tropikal iklimler buna örnek fazla kafaya takmamak gerek bu olayları her gün bu kaymaları felan takip ediyorlar faylardaki felan hareketleri ondan dolayı zaten önceden bazı depremleri tespit edebilecek durumda olabilirler net bir bilgim yok bu konularda

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusdogan
    yunusdogan's avatar
    Erkek

zamanında bir yazı okumuştum.. uçaklara elektrik yükü verip bulutları ittire ittire suni olarak çarptırıyorlar böylece hayvan gibi yağmur yağıyor hatta amerikadaki kasırgalar vs hep bundan dolayı oluyor diye okumuştum..

bi karikatür vardı onu bi bulabilsem ahh

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

İyi de zaten aşırı sıcak bir gün geçirince yer kabuğu da fazlasıyla ısınmıyor mu? deprem olacaksa zaten daha sıcak havada olması daha olası değil mi? Ben mi yanlış biliyorum ya da sallıyorum? Coğrafyam pek iyi değildir.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

sizin ordakini bilmem ama 1 saat içerisinde hayvan gibi sıcak ve bulutsuz hava 1 saat içinde tamamen bulutlarla kapandı siyaha büründü fırtına çıktı yagmur yagdı 2 saat sonra eski haline geldi :D Yer Kayseri.  yurt genelinde havada dengesizlikler var sanırım buda doğayla açıklanabilir 

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bosluk
    Bosluk's avatar
    Erkek

olur öyle

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    myblackworldweb
    myblackworldweb's avatar
    Erkek

Konuda neden herkes sadece gökyüzü olayına takıldı anlamış değilim. Yahu konunun altını da okuyun. 2 tane de orada resim var. Bu depremi nasıl bilebilir insanlar. Şiddetini nasıl bildiler. Yerini nasıl bildiler. Bu kadarı fazla yani...

¯\(ツ)/¯ ฏ๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistzombie
    pesimistzombie's avatar
    Erkek

30 temmuz - kara erik fırtınası

hepsinin sebebi bu hocam deprem de doğanın olayı işte toprak çöküyor zavallım napsın :B

elemanlara gelince sallayıp tutmuşlar. Daha önce ekşide incide örneklerine rastladıydık.

pesimistzombie tarafından 31/Tem/15 00:32 tarihinde düzenlenmiştir

:|
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    griffin
    griffin's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Haarp seysi varsa abd direk tahrani morkovayi kuzey koreyi cini ne kadar dusmani varsa onlari niye sallandirtmiyor 

Türkiye, kendisine din olarak Kemalizmi almış, başka hiçbir dine hayat hakkı tanımayarak kitlelere zorla dikte ettirmiştir. Oysa en üst belirleyici İslam'ın ilkeleridir. Her şey ona göre belirlenir." -Recep Tayyip Erdoğan
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek
    griffin bunu yazdı

Haarp seysi varsa abd direk tahrani morkovayi kuzey koreyi cini ne kadar dusmani varsa onlari niye sallandirtmiyor 

bizim gibi ülkelerde deneme yapıyorlar küçük küçük derim :)

okudum bi yerde, rusya üzerinde de denemişler diyorlar.. 

bunlar hep söylenti.. açıkçası kimsenin kesin bir kanıtı yok, varsayımlar üzerinden gidiliyor. Hiç şüphesiz Nikola Tesla bana göre asrın bilim adamı, ama maalesef reklamını iyi yap(a)mamış ve bu adamın bir çok şeyi başardığını görebiliyoruz, elektrik akımının yeni yeni icat olduğu zaman da bile (kendisi AC nin mucididir), kablosuz elektriği düşünecek kadar ileri görüşlü, bilmem kaç km ötedeki ampulleri kablosuz yakabilecek kadar deha bir şahsiyet olduğunu bize göstermştir.. 

bunları söyleme amacım, muhattabın (Tesla) ne kadar iyi olduğunu söylemekti .. Haarp olayı çok basit değil ama yapılmayacak bir şey de değil.. Tesla belki böyle bir çalışma yapmıştır ve başkaları tamamlamış olabilir ya da böyle büyük ülkelerin insanlar üzerinde psikolojik etki yaratmak için uydurdukları şeyler de olabilir.. 

Biz genelde bu tarz doğa üstü şeyleri severiz, çünkü insanlık tarihinden bu yana doğayı hükmetme arzusuna sahibiz.. Böyle bir şeyin olma ihtimali bizi cezbediyor, o yüzden bazen olup olmadık şeyleri bile HAARP a yıkabiliyoruz :) Daha önce yabancıların istanbul ve türkiyede olan bir kaç deprem incelemesini izlemiştim, doğal deprem olmadıklarından bahsediyorlardı ama tabi ki dünyaca bir kabul görülmedi.. 

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
Toplam Hit: 7467 Toplam Mesaj: 36
adana sıcaklık deprem haarp yağmur şimşek gökyüzü