Birisi Tanrıyı Oynadı

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dino
    Dino's avatar
    Kayıt Tarihi: 30/Nisan/2015
    Erkek
    mRBerkay bunu yazdı

    haarp ile alakası yok. sadece herkes ona sallıyor.

     

    sanırım bu videoda haarp ile ilgili bir şeyler anlatılıyoru buyrun: 

    https://www.youtube.com/watch?v=mCaW0aeiNsk

     

    Müridin burda verdiği videoda bütün gerçekleri çok güzel anlatmışlar. Biraz düşünürsek havanın kızıllaşması şimşekler ve yağmurun da neden oluştuğunu anlaşılabilir.Sadece Haarp ın üzerinden komplo teorileri üretmekle olmaz bu iş. Bilimsel gerçekleri ele alarak düşünmeliyiz.


    Kendisinin nasıl bir sistemle çalıştığını anlamak isteyen organ, maalesef çoğu insanda tam randıman vermiyor.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    piiiranha9242
    piiiranha9242's avatar
    Kayıt Tarihi: 10/Şubat/2014
    Erkek

    Kafayı yemişsiniz dmi nin sayfasına girin orda çok daha önce kıyı kesimlerde yerel yağışların olabileceği açıklanmıştı zaten havalar ssıcak kısa süreli konvektif yağışların görülmesi normal bişe ,hatta deprem günü dmi nin sayfasından birleştirilmiş radar görüntülerine baksaydınız mersin deki yağışın çok daha şiddetlisinin doğu marmarada yağdığını görebilirdiniz , o gün mersin civarındaaki yağışlar torosların da etkisiyle hafifleyip iç anadoluya ilerledi konya ya çisenti şeklide düştü, böle olayları şimşeğe ona buna bağlamayın lütfen


    ..Morali hep bozuk olan insan..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emuxa
    emuxa's avatar
    Kayıt Tarihi: 14/Haziran/2006
    Erkek

    Seviyom lan be bu Forumu :D İnsanlar garip garip bişeler içip içip geliyolar :D hepimizin kafa güzel oluyor :D


    01100101 01101101 01110101 01111000 01100001
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeratul
    zeratul's avatar
    Kayıt Tarihi: 04/Aralık/2005
    Erkek

    Hocam öncelikle havanın kızarması şimşek yıldırım vs olaylarının basit bir açıklaması var. Ntv bilimde anlatmışlardı sanırım, basitçe söylemek gerekirse deprem sırasında yüklü bir enerji ve toz gaz bulutu ortaya çıkıyor. Doğal olarak oradaki doğayla dengelenmesi gerekiyor bundan dolayı yıldırım şimşekler çıkıyor. Çıkan gaz ve toz bulutları da gökyüzünün geçici olarak farklı renge girmesini sağlıyor.

    Haarp konusuna gelirsek yapmaları teorik olarak mümkün olan bir şey ancak uzaktan yapılabilecek bir şey değil orada fiziksel bir şekilde olunması gerekir. Ayrıca diyelim geldiler yaptılar tespiti kolay bir olay. Devlet bizden gizliyor olabilir belki ama kesinlikle haberi vardır. Bir de devlet dışında tespit etme ihtimali olanlar var yani herkesi susturamazsın böyle bir durumda ondan dolayı sanmıyorum diyerek bitiriyorum.

  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    griffin
    griffin's avatar
    Banlanmış Üye
    Kayıt Tarihi: 09/Ağustos/2009
    Erkek
    unbalanced bunu yazdı
    griffin bunu yazdı

    Haarp seysi varsa abd direk tahrani morkovayi kuzey koreyi cini ne kadar dusmani varsa onlari niye sallandirtmiyor 

    bizim gibi ülkelerde deneme yapıyorlar küçük küçük derim :)

    okudum bi yerde, rusya üzerinde de denemişler diyorlar.. 

    bunlar hep söylenti.. açıkçası kimsenin kesin bir kanıtı yok, varsayımlar üzerinden gidiliyor. Hiç şüphesiz Nikola Tesla bana göre asrın bilim adamı, ama maalesef reklamını iyi yap(a)mamış ve bu adamın bir çok şeyi başardığını görebiliyoruz, elektrik akımının yeni yeni icat olduğu zaman da bile (kendisi AC nin mucididir), kablosuz elektriği düşünecek kadar ileri görüşlü, bilmem kaç km ötedeki ampulleri kablosuz yakabilecek kadar deha bir şahsiyet olduğunu bize göstermştir.. 

    bunları söyleme amacım, muhattabın (Tesla) ne kadar iyi olduğunu söylemekti .. Haarp olayı çok basit değil ama yapılmayacak bir şey de değil.. Tesla belki böyle bir çalışma yapmıştır ve başkaları tamamlamış olabilir ya da böyle büyük ülkelerin insanlar üzerinde psikolojik etki yaratmak için uydurdukları şeyler de olabilir.. 

    Biz genelde bu tarz doğa üstü şeyleri severiz, çünkü insanlık tarihinden bu yana doğayı hükmetme arzusuna sahibiz.. Böyle bir şeyin olma ihtimali bizi cezbediyor, o yüzden bazen olup olmadık şeyleri bile HAARP a yıkabiliyoruz :) Daha önce yabancıların istanbul ve türkiyede olan bir kaç deprem incelemesini izlemiştim, doğal deprem olmadıklarından bahsediyorlardı ama tabi ki dünyaca bir kabul görülmedi.. 

     

    Teslanin sanssizligi edison serefsizi


    Türkiye, kendisine din olarak Kemalizmi almış, başka hiçbir dine hayat hakkı tanımayarak kitlelere zorla dikte ettirmiştir. Oysa en üst belirleyici İslam'ın ilkeleridir. Her şey ona göre belirlenir." -Recep Tayyip Erdoğan
Toplam Hit: 6655 Toplam Mesaj: 36
adana sıcaklık deprem haarp yağmur şimşek gökyüzü