Birkaç Beyaz Eşya Tavsiyesi İstiyorum
-
Arçelik al gec alayini
Servisi heryerde , 100 sene parcasi var , resmi servis olmasa da tamircisi bol
Bosch zaten artik tr de uretiliyor misal haliyle kalitesi belli, eski almanya uretimi gibi kalite taş gibi degil
Ama burokrasisi hala alman, bir davlumbaz takacak pezevenkler arkadasin evine vidasi almanyadan gelsini bekliyorlar haftalaaarca. Kol gibi de pahali vida fiyati ki nalburda 5 10 tl aynisi amk :D. Yok lrize mesafe tavana mesafe pencereye mesafe yok prizdeki kablonun niteligi vs vs vs
Sikim sokum hantal aptal bir burokrasi servisi de sikme ustune kurulu.
İlla Bosch grubu olsun diyorsan Profilo ya eğil bi, incele.
Tv de vs. de LG onerirdim eskiden olsa, artik onermiyorum webosunu sikeyim onlarin .
LaNCeLoT tarafından 09/Ara/24 00:00 tarihinde düzenlenmiştir -
2020'de evlenirken hepsini Beko'dan A+++ yada A++ aldım. Piyasadaki bocsh vs'den %30 daha ucuzdu.
3 yıl kendi garantisi vardı +4 yılda cüzi bir ücrete ilave garanti aldım. 7 yıl kafan rahat ediyor.
5 yılında nazar değmesin henüz bozulan birşey olmadı.
Servis ve yedek parça olarak arçelik bekonun eline türkiyede kimse su dökemez. Siemens bulaşık makinesine 2 ay almanyadan kart gelmesini bekledim. -
Arçelik'ten UZAK DUR ! Çamaşır makinesi aldım, 5 yıl içinde 2 kere kasasını değiştirdim, paslandı. 1 kere de su tahliye motoru bozuldu onu da ben değiştirdim. Bulaşık makinesi de arçelik, o da paslanmaya başladı. Evde hiçbir şekilde nem veya ıslak bir bir ortama maruz kalmadıkları halde paslanıp duruyorlar. Aşırı kalitesiz bir marka. Tekrar pas veya arıza durumunda direk çöpe atacağım. Bosch'dan daha yeni serie 6 kurutma makinesi aldım şimdilik canavar gibi. Tavsiyem bsh gurubuna yönelmen hocam. Bosch veya siemens bak, pahalı gelirse profilo. Uzun vadeli kullanımda diğer markalar rezil durumda.
-
Buzdolabı, Buşalık makinesi, Çamaşır makinesi, Kurutma makinesi = Profilo
9. Yılına girecekler. Ev halkı olarak son derece memnunuz. Alım yaparken çok araştırdım. Yine alacak olsam yine Profilo alırım. Kurutma makinasından sülaleden 2 kişiye daha aldırdım. Ailece memnunlar.
Siemens > Bosch > Profilo
Televizyon = LG (42LM620S 3D TV) O zamanlar 3D modaydı :)
Bekarlığımda aldığım TV kaç yıl oldu bende unuttum. Hala tık demedi. TV alacak olsam LG' den şaşmam.
BaD_BoYs tarafından 09/Ara/24 10:36 tarihinde düzenlenmiştir -
Hocam paran çok değilse, ilk arızada tekrar makine almak istemiyorsan servis ağı geniş bir marka seç. Mümkünse yerli seç. Yabancı markaların çok güzel cihazları var. Fakat servis işin içine girdi mi ya aşırı maliyeti oluyor ya da parça vs. bulunamayıp uğraştırıyor. Beyaz eşya'da bu çok kritik bir nokta. Zaten tüm beyaz eşyalar en pahalı markayı alsan da planlı eskitme dahilinde belli bir yıl sonra cortlayacak. Eskisi gibi aldım 15 yıl kullandım diye bir olay artık yok. Malzeme kaliteleri aşırı düşürüldü.
-
kendi tercihlerim
- ÇAMAŞIR MAKINASI bosch -
- BULAŞIK MAKİNASI arçelik
- BUZDOLABI arçelik
- TELEVİZYON lg
- KURUTMA MAKİNASI yok
- SU SEBİLİ yok -
arçelik düşünüyorsan koç çalışanı olduğum için indirimli alabiliyorum. model belirtirsen fiyatlarına personel mağazadan bakarım.
-
bhttnfndk bunu yazdı
arçelik düşünüyorsan koç çalışanı olduğum için indirimli alabiliyorum. model belirtirsen fiyatlarına personel mağazadan bakarım.
Sana atıyorum hocam yazdığım modelleri özelden ☺️🙏🏻
-
bhttnfndk bunu yazdı
Ben de aynısını yazmaya gelmiştim. Eğer kotaya takılırsanız bana da mesaj atabilirsin hocam.
-
manyaki bunu yazdıbhttnfndk bunu yazdı
Ben de aynısını yazmaya gelmiştim. Eğer kotaya takılırsanız bana da mesaj atabilirsin hocam.
Mesaja attım hocam 🙏🏻