Birkaç Beyaz Eşya Tavsiyesi İstiyorum
-
Bende aşağıdakilere bakıyourm. Öğrenciysen sitesinde baya indirim yapıyorlar.
Samsung WW11BBA046AEAH - Çamaşır Makinası
Samsung 65Q70D QLED - TV
Samsung DW60DG550FWQ- Bulaşık
Samsung DV90BB9445GHAH - Kurutma Makinası
Samsung RB45DG600EWW - Buzdolabı -
engin01288 bunu yazdı
Samsung 65Q70D QLED - TV
Samsung RB45DG600EWW - BuzdolabıDostum emeğine sağlık belki kendin için araştırdım Belki benim için araştırdın Ama senin de bilgin olması için yazıyorum , bir haftadan beri ben de çok araştırıyorum hatta senin gönderdiğin buzdolabını alma niyetindeydim sanırım çamaşır makinesi de aynı makineyi beğenmişiz ama şu videoyu izledikten sonra Yani inan Beko Arçelik daha mı iyi diye düşünmüyor değil İnsan :/ yani BOSCH bakıyorsun yerli üretim , SAMSUNG bakıyorsun yerli üretim ...
İnsan bir durup düşünüyor madem bunlara 5 lira 10 lira fazla vereceğim madem yine yerli üretim olacak madem yine sıkıntı yapma imkanı var Neden o zaman vereyim ki alayım Beko Arçelik Hiç olmazsa kendimi KANDIRILMIŞ hissetmem !!!
İatersen sende bak videoya , fikir sahibi ol :)
https://www.instagram.com/reel/DAoEYTTssuI/?utm_source=ig_web_button_share_sheet
-
Bosch - Çamaşır Makinesi - Bulaşık makinesi - kurutma makinesi. Yani döner parçaya sahipler.
Tcl Tv f/p ürünü
Arçelik/Beko Buzdolabı
Gree Klima
-
bhttnfndk bunu yazdı
arçelik düşünüyorsan koç çalışanı olduğum için indirimli alabiliyorum. model belirtirsen fiyatlarına personel mağazadan bakarım.
Allah razı olsun , @bhttnfndk hocam sayesınde yarı Beko , yarı Arçelik , ama uygun fiyata alayını çözduk :) Tekrardan çok çok Teşekkurler hocam
-
Bosch'un fabrikasında çalışıyorum, profilo öneririm. Bende geçenlerde profilo fırın aldım eve.
-
ne demek hocam sıkıntı yok faydamız dokunduysa ne mutlu
bhttnfndk tarafından 10/Ara/24 15:57 tarihinde düzenlenmiştir -
JiggSaw bunu yazdıengin01288 bunu yazdı
Samsung 65Q70D QLED - TV
Samsung RB45DG600EWW - BuzdolabıDostum emeğine sağlık belki kendin için araştırdım Belki benim için araştırdın Ama senin de bilgin olması için yazıyorum , bir haftadan beri ben de çok araştırıyorum hatta senin gönderdiğin buzdolabını alma niyetindeydim sanırım çamaşır makinesi de aynı makineyi beğenmişiz ama şu videoyu izledikten sonra Yani inan Beko Arçelik daha mı iyi diye düşünmüyor değil İnsan :/ yani BOSCH bakıyorsun yerli üretim , SAMSUNG bakıyorsun yerli üretim ...
İnsan bir durup düşünüyor madem bunlara 5 lira 10 lira fazla vereceğim madem yine yerli üretim olacak madem yine sıkıntı yapma imkanı var Neden o zaman vereyim ki alayım Beko Arçelik Hiç olmazsa kendimi KANDIRILMIŞ hissetmem !!!
İatersen sende bak videoya , fikir sahibi ol :)
https://www.instagram.com/reel/DAoEYTTssuI/?utm_source=ig_web_button_share_sheet
Evet kendim için de bakmıştım bakıyorum da bu önerileri de o videoyu anlatan adem helvacının forum sitesinden almıştım.
Orada okuduğum kadarıyla 20 yıl invertor garantili olanlar yerli vestel üretimi değillermiş
-
2016'da Bosch Alman uretim camasir makinesi ve bulasik makinesi 1 kez bile tik demedi. Samsung buzdolabi ve Philips LED TV keza ayni.