Bisiklet Almak İstiyorum
-
hocam bende sedona 2009 model hidrolik disk frenli 24" vites dağ bisikleti var
işlerim yoğun olduğu için binmeye vakit bulamıyorum.
bisikletin bakımı yeni yapıldı.
ayrıca üzerinde 150 lira değerinde italyan sele var.
istersen satabilirim?
-
voltigore bunu yazdı:
-----------------------------
istersen satabilirim?
-----------------------------ne kadara satarsın hacı
-
voltigore bunu yazdı:
istersen satabilirim?
-----------------------------cift süspansıyonmu donanımı nedır ?
-
benim neden piseklitim bende piseklit istiyorum
-
Mycity bunu yazdı:
Benim bisikleti satim sana :D
buda resmi
Ürün Özellikleri
Kadro HI-TEN Çelik kadro (Full Süspansiyonlu) Ön Maşa Süspansiyonlu ön maşa Jant Alüminyum jant Vites 21 Vites - Sunrun Zincir KMC Fren V-Fren Aksesuar Kısa tip ön ve arka plastik çamurluklar
-----------------------------düz yolda bunu sürmek ölüm :D
-
rebellisch bunu yazdı:
-----------------------------Mycity bunu yazdı:
Benim bisikleti satim sana :D
buda resmi
Ürün Özellikleri
Kadro HI-TEN Çelik kadro (Full Süspansiyonlu) Ön Maşa Süspansiyonlu ön maşa Jant Alüminyum jant Vites 21 Vites - Sunrun Zincir KMC Fren V-Fren Aksesuar Kısa tip ön ve arka plastik çamurluklar
-----------------------------düz yolda bunu sürmek ölüm :D
yahu çelik kadro var 20kg dan aşşaa değildir ztn motor taksan anca gider ne pedalı :D -
Yol bisikletinin ucuz yollusu olmaz. Araziye girmeyeceksen dağ bisikleti alma , gereksiz süspansiyondan uzak dur. Düz maşalı en kötü alimınyum kadrolu bir bisiklet seç. Tanınmış marka diye aldanma bazen isim fiyatı şişirir. İnternetten ulaşabildiğin modellere bak. Bazen bisikletçiler aynı kadroya farklı malzemeyle bisiklet toplayıp kafalarına göre model ismi sallayıp satıyorlar. Carrora larda yaşandı bu olay.
Bisiklete para ayırmanın sınırı yoktur , bisikleti bir amaç olarak görürsen bisikletçilerin oyuncağı olursun o parçaydı bu maşaydı diye bi bakarsın 4 5 bin euro para harcamışın. Bisikletin bir eğlence , spor ya da hobi aracı olduğunu asla unutma. Tur yapacaksan eski çelik kadrolu bir bisiklette fazlasıyla yetebilir.
İzmir e gelen bir japon vardı dünya turu kapsamında. Saat kulesinin önünde izmir li bisikletçilerle buluştu. Herifin bisikleti hurdacılarda görürsün anca , verseler almaz birçok bisikletçi , çelik kadro her yerinden kaynak yapılmış. Ama adama sorduğunda 100 bin km yol yapmış senin google fotolarına bakarken yorulacağın ülkeleri gezmiş.
Demem o ki yiğen görünüşe , her yerden fışkıran süspansiyonlara kanma. Bisiklet önerirdim ama Türkiye de inanılmaz büyüyen bir pazar sözkonusu , çok fazla marka model var . O yüzden isabetli bir tercih için linke gitmen iyi olur.
http://www.bisikletforum.com/forumdisplay.php?f=61
-
Şu yukarda bahsettiğim japonun bisikletinin resmini buldum . Herif izmir deyken 108 bininci km sini yapmış , 1998 den beri yollardaymış muhtemelen şuan japonya ya dönmüştür. Dikkat ederseniz altında hurda diyebileceğimiz bir bisiklet var yani yukarıda da değindiğim gibi bisikletin görünüşü fiyakası size birşey katmaz. En büyük getiriyi hırsınız ve isteğinizle elde edebilirsiniz.
Adamın bu ucube bisikletle gezdiği ülkelere bakar mısınız ? Altında hiçte öyle alımunyum ya da karbon kadrolu bir bisiklet yok. Eski püskü çelik bir kadro sadece.
Bu da kendisi daisukei
-
200 liraya eski yol bisikletlerinden aldım bakalım gelince güzel bi restore etcem :D
-
Matchup özendirme bizi :) Bizim bisikletler 100 km gider en fazla, 101. km de ortadan ikiye ayrılırlar gibi geliyor..