Bisiklet Almak İstiyorum
-

Dede bisikleti candır.
-
10 senedir felan binmiyorum motosiklet rulzz :)
bilke binsem kilo veririm :)
-
Matchup bunu yazdı:
-----------------------------Yol bisikletinin ucuz yollusu olmaz. Araziye girmeyeceksen dağ bisikleti alma , gereksiz süspansiyondan uzak dur. Düz maşalı en kötü alimınyum kadrolu bir bisiklet seç. Tanınmış marka diye aldanma bazen isim fiyatı şişirir. İnternetten ulaşabildiğin modellere bak. Bazen bisikletçiler aynı kadroya farklı malzemeyle bisiklet toplayıp kafalarına göre model ismi sallayıp satıyorlar. Carrora larda yaşandı bu olay.
Bisiklete para ayırmanın sınırı yoktur , bisikleti bir amaç olarak görürsen bisikletçilerin oyuncağı olursun o parçaydı bu maşaydı diye bi bakarsın 4 5 bin euro para harcamışın. Bisikletin bir eğlence , spor ya da hobi aracı olduğunu asla unutma. Tur yapacaksan eski çelik kadrolu bir bisiklette fazlasıyla yetebilir.
İzmir e gelen bir japon vardı dünya turu kapsamında. Saat kulesinin önünde izmir li bisikletçilerle buluştu. Herifin bisikleti hurdacılarda görürsün anca , verseler almaz birçok bisikletçi , çelik kadro her yerinden kaynak yapılmış. Ama adama sorduğunda 100 bin km yol yapmış senin google fotolarına bakarken yorulacağın ülkeleri gezmiş.
Demem o ki yiğen görünüşe , her yerden fışkıran süspansiyonlara kanma. Bisiklet önerirdim ama Türkiye de inanılmaz büyüyen bir pazar sözkonusu , çok fazla marka model var . O yüzden isabetli bir tercih için linke gitmen iyi olur.
http://www.bisikletforum.com/forumdisplay.php?f=61
-----------------------------
resimli yazıdan alıntı yapmayayım dedim, böyle bir tura çıkmak için vize alırken nasıl bir yol izlenmeli_? malûm her ülkeye vizesiz gidemiyoruz.