Bisiklet Kilidi Gibi Bi Kilit Arıyorum..
-
merak ettim bu bisiklet kilidi bes para etmez diyenlerin basindan gecenleri, yada kendileri bizzat mi denediler.
-
Nerde kilitliyceksin hoca alıcak adam çantanın tutma yerini keser alır...
-
DeepiMpaCt bunu yazdı:
-----------------------------
Nerde kilitliyceksin hoca alıcak adam çantanın tutma yerini keser alır...
-----------------------------yok evde kitleyeceğim hırsızlık olayına karşı değil ben uyurken bilgisayarımın kurcalanmasını istemiyorum. ayıkken full pc başındayım zaten sadece uyurken güvence altına almak istiyorum.
-
Bilgisayarnda iyice bokunu çıkardınız.. git bi nalbura bak işte. :)
-
madem uyurken kurcalanmasını istemiyosun, bios'tan bi şifre çak, bios pilini sökemeyeceklerine göre laptopun, açamazlar...
-
ya motorsiklet kilidi olyor ondan al hayvan gibi kalın o iş görür
çantaya alarm tak şu bi milyonuklardan ötsün çanta yerinden kalkınca
-
Hocam Kalite bişi istiyosan 15e var biri dokundumu alarmı ötüyo + asma kilit :R istanbuldaysan hemen söyle ayarlayak :R
-
thrbtcell bunu yazdı:
merak ettim bu bisiklet kilidi bes para etmez diyenlerin basindan gecenleri, yada kendileri bizzat mi denediler.
Kitledigin bisikletin anahtarını kaybedince ister istemez tecrübe ediniyorsun :\ -
arkadaşlar kilit sorununu hallettim, hepinize teşekkürler..
oldwolf bunu yazdı:
madem uyurken kurcalanmasını istemiyosun, bios'tan bi şifre çak, bios pilini sökemeyeceklerine göre laptopun, açamazlar...
-----------------------------bios şifresini kıramazlar evet. fakat çantanın içine ipod touchımı ve cep telefonumu da koyuyorum. işi kökten garantiye almak istiyorum :)
-
Sende benim gibi; malı kıymetli olanalrdansın anlaşılan :)