Bisiklet Tavsiye
-
ERERESEL bunu yazdı:
-----------------------------Jubei bunu yazdı:
-----------------------------ERERESEL bunu yazdı:
-----------------------------
500 TL Değer sağlam yapılı bir bisiklet için düşük meblağ. Kadrosu sağlam, düz lastik, 26 veya 28 jant ikinci el bisiklet bulabilirsin mesela sahibinden.com da. Mesela ben 4 yıl bisiklet sporu yaptım, 1977 model Peugeot'u 2. elden almıştım, 20 yıldır aynı bisiklete biniyorum.
-----------------------------
1977 model Peugeot Acil resim istiyorum bu bisiklete dair....Lütfen :)
-----------------------------Bisikletseveriz anlaşılan Hocam.. 1977 Model Peugeot RS 10, altın sarısı, ama aman satılık değil, yanlış anlaşılmadı işallah... Yeni fotoğraflarını çekip müsait zamanımda hizliresim.com'a ekler gönderirim.
---------------------------ah ahhhh nerede o eski kasa pejolar çok deli bisikletlerdir ömürlük bisiklet dünyasının ferrasi (hız için değil tabi sağlamlık vsvs)
hocam bırak salcanoyu limiti biraz arttır en azından ikinci el sedona borla al
-
bugun bende speed marka bisikletmi çıkartım garajdan temizledim sele alınması lazım frenleri değişmesi lazım. benimde aklımda salcano var aslında güzel modelleri var
-
Sorması ayıp buna binmesini nasıl öğrendiniz?
Konu dağılmasında...
-
www.bisikletforum.com/forum.php?s yardımcı olabilir.
-
http://www.tahribat.com/Murit-adamgibi/ kendisi bu işin uzmanı olur,isterseniz bi danışın..
-
hacılar kron xc 250 alabilirim sanırım yarın eskişehirdeki bir bisikletçiye gitcem orda bi fiyatları sorayım
asfaltdada süreceğim için kitlemeli maşa olsa iyi olur diye düşünüyorum
-
önden kitlemeli bi maşa senin işini görebilir lakin kitleme olayları cok kalıtelı olmadıgı surece uzun süre dayanmaz
salcona ya gelicek olursak senin ıcın ıyı bır baslangıc olabılır .ama bu işin onla bitmeyecegını solıyım bndıkce kalıteyı arttırmak ısteyecksın -
salcano igman öneririm araştır 500 tl ye bulursun sıfırını
-
aplayalım bakalım kron sahibi olan varmı ?
-
Aytekinet bunu yazdı:
-----------------------------Hocam bende almayı düşünüyorum ama uzun yol için mesela bunun tekeri patladığında napcam ben uzun yolda
------------------------------------------------Hocam uzun yola çıktığın zaman yedek iç lastik yanına mutlaka alman lazım, lastik tamir kitleri ile lastik tamiri basittir.