Bisiklet Tavsiye

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    napnapp
    napnapp's avatar
    Erkek

abi benim hic bisikletim olmadi :((

tamam tamam bi tane 50 liralik bisey vardi orta boylulardan :))

500 tl bisiklet bana cok ucuk gelen bi rakam (bana)

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Pazarlik yap su bisiklette, tabi kadro boyu falan uymasi gerek. Bacak boyunu falan olctun mu ?

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-spor-bisiklet-whistle-dag-bisikleti-1163-d-56422535/detay

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Realist
    Realist's avatar
    Erkek

ComputerWolf bunu yazdı:
    -----------------------------

Pazarlik yap su bisiklette, tabi kadro boyu falan uymasi gerek. Bacak boyunu falan olctun mu ?

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-spor-bisiklet-whistle-dag-bisikleti-1163-d-56422535/detay

hocam kargoyla uğraşmak istemiyorum 0 bisiklet önerebilirmisin bana kron xc 250 nasıldır ?

bacak boyumu ölçmedim şuan evde mezura yok :D

..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1-618-GR
    1-618-GR's avatar
    Erkek

Utanıyorum utanmasam binerim :D ama belli bir yaştan sonra bende utanma oldu bisiklete karşı acayip oldum :D

Bir domino taşıyım yıktığına sevinme....
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Realist
    Realist's avatar
    Erkek

1-618-GR bunu yazdı:

Utanıyorum utanmasam binerim :D ama belli bir yaştan sonra bende utanma oldu bisiklete karşı acayip oldum :D

abi bunun utanılacak bir tarafı yok.

şöyle arkadaşlarınla haftasonu 50-60 km doğa turu + kamp yapmanın verdiği haz mükemmel birşey

..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PsychoDawn
    PsychoDawn's avatar
    Erkek

hocalar bende bisiklet almak niyetindeyim. ilk olarak bende ilk posttaki salcano dan düşünmüştüm fakat nereye baktıysam boşver başka marka al demişler yani marka bukadar önemlimi ? özellikle kron ile karşılaştırma yapılmış bütçemi 700 tl e kadar zorlayabilirim . bu konudaki tavsiyelerinizi bekliyorum ( dağ bisikleti olacak ,hafif olması kısman önemli biraz agresif kullanırım ) 

edit: http://www.bisikletcim.com/urun/kron-xc-250-d-26.aspx? şu nasıldır vede bu modeli bulabileceğim güvenilir siteler varmı ? bune pek kanım ısınmadı

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Realist
    Realist's avatar
    Erkek

PsychoDawn bunu yazdı:

hocalar bende bisiklet almak niyetindeyim. ilk olarak bende ilk posttaki salcano dan düşünmüştüm fakat nereye baktıysam boşver başka marka al demişler yani marka bukadar önemlimi ? özellikle kron ile karşılaştırma yapılmış bütçemi 700 tl e kadar zorlayabilirim . bu konudaki tavsiyelerinizi bekliyorum ( dağ bisikleti olacak ,hafif olması kısman önemli biraz agresif kullanırım ) 

edit: http://www.bisikletcim.com/urun/kron-xc-250-d-26.aspx? şu nasıldır vede bu modeli bulabileceğim güvenilir siteler varmı ? bune pek kanım ısınmadı

hacı bende şuan kron almayı düşünüyorum ama mekanik disk frenli alma demişler heryerde v frenlere bak derim

..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PsychoDawn
    PsychoDawn's avatar
    Erkek

Realist bunu yazdı:

PsychoDawn bunu yazdı:

hacı bende şuan kron almayı düşünüyorum ama mekanik disk frenli alma demişler heryerde v frenlere bak derim

biliyorum , aynı modelin v frenliside var . bakacağım duruma göre bu modeli gayet uygun gördüm . bunda net karara varmak üzereyim .

mekanik disk fren olursa ekstra biraz ağırlık olacak ama zor koşullarda da daha yardımcı olur ben dağ tepe çamur yağmur dinlemem basarım pedala :D

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Realist
    Realist's avatar
    Erkek

PsychoDawn bunu yazdı:

biliyorum , aynı modelin v frenliside var . bakacağım duruma göre bu modeli gayet uygun gördüm . bunda net karara varmak üzereyim .

mekanik disk fren olursa ekstra biraz ağırlık olacak ama zor koşullarda da daha yardımcı olur ben dağ tepe çamur yağmur dinlemem basarım pedala :D

bunlara başka alternatif bulabildinmi peki salcano ng650,kron xc 250 başka  ?

..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PsychoDawn
    PsychoDawn's avatar
    Erkek

Realist bunu yazdı:

PsychoDawn bunu yazdı:

bunlara başka alternatif bulabildinmi peki salcano ng650,kron xc 250 başka  ?

Carraro 420 GRUNGE,Sedona 701 D,Sedona BORLA,Whistle MIWOK 1163 D  bunlarda dikkatimi çeken diğer modeller.

Toplam Hit: 12244 Toplam Mesaj: 57