Bisiklet Tavsiyesi
-
arkadaşlar merhaba. uzun süredir bisiklete binmedim ama ev-iş arasında gidip gelmek için bisiklet almak istiyorum kararsız kaldım. açıkcası çok fazla da bilgim yok. bütçe olarak 300-400 olabilir. v fren arıyorum bide ön amotisör olacak. nette araştırdığım kadarıyla :
salcano ng 750 - 380tl
salcano ng 650 - 450tl
mosso wildfire - 450tl
carraro spark - 490tl
bunlardan tavsiye edeceğiniz var mı acaba?
-
ev ile iş arası gideceksen yol bisikleti lazım hocam sana
-
hocam yol bisikletleri de hoşuma gitmiyor görüntüsü. dağ bisikleti işimi görür diye düşünüyorum. bide bu bütçeye şehir bisikleti bulunmaz sanırım
-
İstanbuldaysan bende bir tane var motorla trafik kazası geçirrdiğimden beri (20-08-2013) kullanmıyorum tam isteğine göre bence üzerinde aksesuar olarak km sayacı + sinyal grubu+ korna+ışık gibi donanımlar var ön ve koltuk altında amortisör var 2.el düşünürsen detaylara girerim resim falan koyarım
-
fifsonic bunu yazdı
İstanbuldaysan bende bir tane var motorla trafik kazası geçirrdiğimden beri (20-08-2013) kullanmıyorum tam isteğine göre bence üzerinde aksesuar olarak km sayacı + sinyal grubu+ korna+ışık gibi donanımlar var ön ve koltuk altında amortisör var 2.el düşünürsen detaylara girerim resim falan koyarım
pm attım.
kiNki tarafından 01/Kas/13 22:54 tarihinde düzenlenmiştir -
sedona 711 hocam kaymak giibi :D
-
sedona 711 de pahalı be :)
-
Kron xc250 nasıl? Bundan aldım işe git gel güzel oluyor.
-
sedona borla tavsiye ederim bende 701 var yıllar once almıstım aklım olsa borla ile başlardım
-
400-450yi geçmeyi pek düşünmüyorum arkadaşlar
kiNki tarafından 01/Kas/13 23:20 tarihinde düzenlenmiştir -
hocam bisiklet piyasasida araba gibidir , 2. el almaya bak sifira para verme . o sekilde uygun fiyata guzel bisiklet bulursun . yakin zamanda kron xc 1000 aldim daha 3 aylik ciziksiz. sifir piyasasi 1200-1300 arasi ben 200 liralik aksesuarlari ile birlikte 900 e aldim. sahibinden.com da bir cok satan oluyor bi goz at istersen.
Meraclitus tarafından 01/Kas/13 23:32 tarihinde düzenlenmiştir