Bisiklet Tavsiyesi
-
dostum yaklaşık 1-2 aydır sahibindeni araştırıyorum. arıyorum ama dolandırıcı çok. adamı aradım en son ne olur diyorum 650den 600e inerim diyo. siz kaç aldınız diyorum 1 ay önce ikinci el 550ye aldım diyor. ne diceksin bu adama?
ikinci elde diğer çekincem bisikletin nasıl kullanıldığını bilmemem.
-
bende tavsiyelere göz kulak olmak istiyorum izmir içi işe gidip gelmek 6-7 km için ne önerirsiniz
-
kiNki bunu yazdı
arkadaşlar merhaba. uzun süredir bisiklete binmedim ama ev-iş arasında gidip gelmek için bisiklet almak istiyorum kararsız kaldım. açıkcası çok fazla da bilgim yok. bütçe olarak 300-400 olabilir. v fren arıyorum bide ön amotisör olacak. nette araştırdığım kadarıyla :
salcano ng 750 - 380tl
salcano ng 650- 450tl
mosso wildfire - 450tl
carraro spark - 490tl
bunlardan tavsiye edeceğiniz var mı acaba?
selesi gote batmayan bisiklet en iyi bisiklettirde mutabiksak, sert ve kalitesiz seleden uzak dur .. salcanolari cikar listeden.
mosso , carraro nedir ne degildir? isimleri fena durmuyor.
olmadi git kipadan 200 liralikvitesli bisiklet al uzerine brooks sele takip , lastikleri degistir. .P
-
Tam bisiklet alınacak sezondayız, kış sezonu fiyatlar epey düşüyor.
Benim tavsiyem Salcano NG 650 fiyatına göre sağlam performans.
-
Mosso hakkında bilgisi olan var mı peki?
-
o fiyat aralığında alacağın bisiklet başlangıç seviyesi olacak. zaten hemen hepsi aynı donanımı kullanıyor. alüminyum kadrolu tipi hoşuna giden, üzerinde rahat edeceğin birini al gitsin. bende ng650 var tavsiye edebilirim. selesi de rahat sayilir. 30km ye kadar rahatsız etmiyor. gerçi yeni modellerin seleye kumaş kapli sünger dikmişler çok dandik durmuş ama değiştirebilirsin nasılsa. tchibo arada getiriyor güzel bir sele var. denk gelirsem alicam bende.
-
downhill bisiklet alma.. gidon aşağıda kaldığı için yarı domalmış sürersin.. buda ense tarafına ağrı yapar.. ellerine fazla yük biner..
-
kiNki bunu yazdı
Mosso hakkında bilgisi olan var mı peki?
mosso felan bilmemde
bisiklet dediğin en az 28 jant olacak hız istiyorsan 700c jant olacak ki lastik v.s...ince olsun çünkü yol
giderken sürtünme katsayısı düşeceği için hızını düşürmez.aliminyum veya dha hafif alaşımlı kadro mesela hafif olması deilmi
bu kışın yağışlı kaygan havasında vfren avantajlı zaten disk frenler fiyata artı yük demek
ucuz etin suyu yaman oolurmuş.biraz daha çık iyi birşey al.
ucuza kaçalım dedim kendimce her aldığım bisiklet ayrı dert oldu.
-
Sen hangi markayı kullandın dostum
-
marka deil etrafta satılan ucuzlardan
ama bir sonraki alacağım modeli araştırıyorum sürekli
emin olduğum tekşey var ucuz basit birşey olmamalı
ksein karar kılacağım aslında kararsız olduğum tek nokta kaldı oda dağ bisikletimi
yoksa yarış bisikletimi................