Bisikletimi Çalmaya Çalışmışlar
-
Merhaba mürid(e)ler,
Haftasonunu şehir dışında geçireceğim için bisikleti evin önüne iki teker ve kadrodan geçecek şekilde kilitlemiştim. Arkadaşım az önce aradı. Biri tahta ile zorlamış. Kat görevlisi şüphelenince tahtayı bırakıp kaçmış. Kameranın kör noktasına denk geldiği için kişi görülse de bisiklet ile uğraştığı görülmüyor. Bu konuda polise başvursam bir şey elde edebilir miyim?
İkinci konu yönetici apartman içine kilitlememe izin vermemişti. Gidince güzel bir kavga edeceğim. Ya apartman içerisine izin vermesini, ya da park yaptırmasını isteyeceğim. Başka önerisi olan var mı? Eve çıkarmak bir çözüm tabi ama asansör çok dar ve ev 14. katta. Bu büyük sıkıntı olacak. Kameranın gördüğü bir noktaya kilitlemek de etkili olabilir, caydırıcılık açısından. Ama çalındıktan sonra kameranın bir anlamı yok. http://www.bisikletparkyeri.com/FileUpload/bs683155/UrunResim/31857087.jpg bu tarz bir park çok güzel olur fakat fiyat olarak biraz tuzlu. 500+kdv. Böyle bir şeyi Ostim'de ucuza yaptırma şansımız nedir?
-
40x60 profillerden tahmini 150-200 liraya yaptırırsın. Bu kadar afilli durmaz ama iş görür. Şahsi fikrimi soracak olursan çalmaya niyetlenen adam onla birlikte çalar.
-
Polis çalınmış arabaya bir şey yapamıyor bırak bisikleti hocam. Tavsiyem kapalı otopark vs varsa Konuş aylık 50 lira vereyim bir köşede dursun de en azından kafan rahat olur.
-
uLtRaLoVeR bunu yazdı
Merhaba mürid(e)ler,
Haftasonunu şehir dışında geçireceğim için bisikleti evin önüne iki teker ve kadrodan geçecek şekilde kilitlemiştim. Arkadaşım az önce aradı. Biri tahta ile zorlamış. Kat görevlisi şüphelenince tahtayı bırakıp kaçmış. Kameranın kör noktasına denk geldiği için kişi görülse de bisiklet ile uğraştığı görülmüyor. Bu konuda polise başvursam bir şey elde edebilir miyim?
İkinci konu yönetici apartman içine kilitlememe izin vermemişti. Gidince güzel bir kavga edeceğim. Ya apartman içerisine izin vermesini, ya da park yaptırmasını isteyeceğim. Başka önerisi olan var mı? Eve çıkarmak bir çözüm tabi ama asansör çok dar ve ev 14. katta. Bu büyük sıkıntı olacak. Kameranın gördüğü bir noktaya kilitlemek de etkili olabilir, caydırıcılık açısından. Ama çalındıktan sonra kameranın bir anlamı yok. http://www.bisikletparkyeri.com/FileUpload/bs683155/UrunResim/31857087.jpg bu tarz bir park çok güzel olur fakat fiyat olarak biraz tuzlu. 500+kdv. Böyle bir şeyi Ostim'de ucuza yaptırma şansımız nedir?
Park yeri yaptırsanda çalarlar hocam ön teker arka teker çıktıktan sonra kadrodan da bağlasan demir makasının kesemeyeceği kilit yok.. En güzeli eve çıkart yada kömürlük varsa apartmanın oraya koy hatta orda da bağla
-
1234567B bunu yazdı
40x60 profillerden 150 liraya yaptırırsın. Bu kadar afilli durmaz ama iş görür. Şahsi fikrimi soracak olursan çalmaya niyetlenen adam onla birlikte çalar.
Hocam betona sabitletmeyi düşünüyorum. Yönetici ile bu konuda iyi bir tartışma beni bekliyor. Bir de kat görevlisi beni bisikleti dışarı kilitlemem için uyardığında kendi arabasının aküsünü kimin çaldığını bulmaya çalışıyordu. Ne yaman çelişki.
-
14.kata çıkarmada 1.kattaki yada 2.kattaki komşunla konuş o kattaki demire bağlamayı rica et.
-
hocam uğraşma kimseyle ya, koy asansöre diklemesine, sığar muhtemelen.. biraz daha spor olacak işte. demirlere felan bağlayacak yer yoksa da evin içine al, bi köşede durur.. geçmiş olsun.
-
Nomm bunu yazdı
14.kata çıkarmada 1.kattaki yada 2.kattaki komşunla konuş o kattaki demire bağlamayı rica et.
Giriş katta demirlere kilitledim. İlle de dışarı koy diye bir sürü laf ettiler.
-
koy apartmana sen onlar anca konuşur ak parti yapar
-
Bende apartmana koyuyorum millet sözde rahatsız oluyor ama skimde değil mal canın yongası amk :D
-
uLtRaLoVeR bunu yazdıNomm bunu yazdı
Giriş katta demirlere kilitledim. İlle de dışarı koy diye bir sürü laf ettiler.
Dicenki kardeş sen aidat verion mu verion ben veriom mu veriom sanane yapram diyicen kullanırım istediğim gibi