folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder Bisikletimi Çalmaya Çalışmışlar

Bisikletimi Çalmaya Çalışmışlar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    uLtRaLoVeR
    uLtRaLoVeR's avatar
    Erkek

Merhaba mürid(e)ler,

Haftasonunu şehir dışında geçireceğim için bisikleti evin önüne iki teker ve kadrodan geçecek şekilde kilitlemiştim. Arkadaşım az önce aradı. Biri tahta ile zorlamış. Kat görevlisi şüphelenince tahtayı bırakıp kaçmış. Kameranın kör noktasına denk geldiği için kişi görülse de bisiklet ile uğraştığı görülmüyor. Bu konuda polise başvursam bir şey elde edebilir miyim?

İkinci konu yönetici apartman içine kilitlememe izin vermemişti. Gidince güzel bir kavga edeceğim. Ya apartman içerisine izin vermesini, ya da park yaptırmasını isteyeceğim. Başka önerisi olan var mı? Eve çıkarmak bir çözüm tabi ama asansör çok dar ve ev 14. katta. Bu büyük sıkıntı olacak. Kameranın gördüğü bir noktaya kilitlemek de etkili olabilir, caydırıcılık açısından. Ama çalındıktan sonra kameranın bir anlamı yok. http://www.bisikletparkyeri.com/FileUpload/bs683155/UrunResim/31857087.jpg bu tarz bir park çok güzel olur fakat fiyat olarak biraz tuzlu. 500+kdv. Böyle bir şeyi Ostim'de ucuza yaptırma şansımız nedir?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1234567B
    1234567B's avatar
    Erkek

40x60 profillerden tahmini 150-200 liraya yaptırırsın. Bu kadar afilli durmaz ama iş görür. Şahsi fikrimi soracak olursan çalmaya niyetlenen adam onla birlikte çalar.

1234567B tarafından 10/Eki/15 00:55 tarihinde düzenlenmiştir

arbeit macht frei
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Polis çalınmış arabaya bir şey yapamıyor bırak bisikleti hocam. Tavsiyem kapalı otopark vs varsa Konuş aylık 50 lira vereyim bir köşede dursun de en azından kafan rahat olur. 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nomm
    Nomm's avatar
    Erkek
    uLtRaLoVeR bunu yazdı

Merhaba mürid(e)ler,

Haftasonunu şehir dışında geçireceğim için bisikleti evin önüne iki teker ve kadrodan geçecek şekilde kilitlemiştim. Arkadaşım az önce aradı. Biri tahta ile zorlamış. Kat görevlisi şüphelenince tahtayı bırakıp kaçmış. Kameranın kör noktasına denk geldiği için kişi görülse de bisiklet ile uğraştığı görülmüyor. Bu konuda polise başvursam bir şey elde edebilir miyim?

İkinci konu yönetici apartman içine kilitlememe izin vermemişti. Gidince güzel bir kavga edeceğim. Ya apartman içerisine izin vermesini, ya da park yaptırmasını isteyeceğim. Başka önerisi olan var mı? Eve çıkarmak bir çözüm tabi ama asansör çok dar ve ev 14. katta. Bu büyük sıkıntı olacak. Kameranın gördüğü bir noktaya kilitlemek de etkili olabilir, caydırıcılık açısından. Ama çalındıktan sonra kameranın bir anlamı yok. http://www.bisikletparkyeri.com/FileUpload/bs683155/UrunResim/31857087.jpg bu tarz bir park çok güzel olur fakat fiyat olarak biraz tuzlu. 500+kdv. Böyle bir şeyi Ostim'de ucuza yaptırma şansımız nedir?

Park yeri yaptırsanda çalarlar hocam ön teker arka teker çıktıktan sonra kadrodan da bağlasan demir makasının kesemeyeceği kilit yok.. En güzeli eve çıkart yada kömürlük varsa apartmanın oraya koy hatta orda da bağla

Aganta Burina Burinata
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    uLtRaLoVeR
    uLtRaLoVeR's avatar
    Erkek
    1234567B bunu yazdı

40x60 profillerden 150 liraya yaptırırsın. Bu kadar afilli durmaz ama iş görür. Şahsi fikrimi soracak olursan çalmaya niyetlenen adam onla birlikte çalar.

Hocam betona sabitletmeyi düşünüyorum. Yönetici ile bu konuda iyi bir tartışma beni bekliyor. Bir de kat görevlisi beni bisikleti dışarı kilitlemem için uyardığında kendi arabasının aküsünü kimin çaldığını bulmaya çalışıyordu. Ne yaman çelişki.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nomm
    Nomm's avatar
    Erkek

14.kata çıkarmada 1.kattaki yada 2.kattaki komşunla konuş o kattaki demire bağlamayı rica et.

Aganta Burina Burinata
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RockZs
    RockZs's avatar
    Erkek

hocam uğraşma kimseyle ya, koy asansöre diklemesine, sığar muhtemelen.. biraz daha spor olacak işte. demirlere felan bağlayacak yer yoksa da evin içine al, bi köşede durur.. geçmiş olsun.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    uLtRaLoVeR
    uLtRaLoVeR's avatar
    Erkek
    Nomm bunu yazdı

14.kata çıkarmada 1.kattaki yada 2.kattaki komşunla konuş o kattaki demire bağlamayı rica et.

Giriş katta demirlere kilitledim. İlle de dışarı koy diye bir sürü laf ettiler.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TOMBLACK
    TOMBLACK's avatar
    Erkek

koy apartmana sen onlar anca konuşur ak parti yapar

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SüperSperm.
    evsiz
    evsiz's avatar
    Erkek

Bende apartmana koyuyorum millet sözde rahatsız oluyor ama skimde değil mal canın yongası amk :D

Bazı İnsanLar AnıLarıyLa AnıLıR Bazı İnsanLar AnaLarıyLa...
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nomm
    Nomm's avatar
    Erkek
    uLtRaLoVeR bunu yazdı
    Nomm bunu yazdı

Giriş katta demirlere kilitledim. İlle de dışarı koy diye bir sürü laf ettiler.

Dicenki kardeş sen aidat verion mu verion ben veriom mu veriom sanane yapram diyicen kullanırım istediğim gibi

Aganta Burina Burinata
Toplam Hit: 4055 Toplam Mesaj: 28
bisiklet hırsızlık park