folder Tahribat.com Forumları
linefolder Kriptoparalar & Blockchain
linefolder Bitcoin, Altcoinler, Blockchain Ve Binance Hakkinda...

Bitcoin, Altcoinler, Blockchain Ve Binance Hakkinda...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aksata
    aksata's avatar
    Erkek
    LynXMaSTeR bunu yazdı

bitfinex te kredi kartı ile alırken kestiği komisyonlara ilişkin bi sayfa göremedim ben.

kredi kartı ile aldık diyelim, btc yükselince bozdurduk, dolar olarak bunu çekmek istesek ne kadar kesinti yapacak?

Türkiye'deki döviz hesabıma aktarmak istesem direkt aktarabilecek miyim?

daha detaylı anlatabilir misin hocam?

borsaya girerken linkte verdiğim gibi yapabilirsin ama bu uzun yöntem ve komisyonu adım sayısı fazla olduğu için her halukarda fazla olmuş oluyor

borsaya girerken;
    paribu hesabına eft çekiyorsun, btc satın alıyorsun, bitfinex btc hesabına gönderiyorsun. bitfinexten altcoin vs satın alıyorsun. yok eğer sadece btc ticareti yapmak istiyorsan o zaman bitfinex e gerek yok paribuda btc satın al orda kalsın. sonra tekrar tl ye çevir iban hesabına gönder

borsadan çıkarken;
    aldığın altcoinleri satıyorsun btc ye dönmüş oluyor. bu btc parasını paribu btc cüzdanına gönderiyorsun. paribudan tl ye çevirip iban ına gönderiyorsun

burda anlatmış.
    http://www.tahribat.com/forum/alt-coinler-nasil-alinir-anlatiyorum-233374

ama adım sayısı arttıkça her halukarda daha fazla komisyon vermiş oluyorsun. o yüzden ben dedim bitfinex hesabı aç doğrulamasını yap. ordan direk al sat diye...

ayrıca çok iyi araştırma yapmanı öneriyorum. youtube den fln çalışma mantığını borsa işini. bu işin uzmanı olan kişilerden eğitim videosu vs....

500tl den aşağı girilmez. paran pul olur altcoin alana kadar.

bence 0.00003 dolar olan coinlerden al sakla 2-3sene ya herro ya merro

iota hakkında acayip tüyolar var ama tabi hiç birinin garantisi yok

Bazıları özgürlüğü sadece kendileri gibi düşünenlere reva görüyor...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Ben doğru altcoinlere hamle yaparak 10x yaptım şuan parayı. Ama tamamen şans ve birazda doğru karar verme noktası. Dedikoduları iyi değerlendirmek gerekiyor. Bir sabah kalktığımda batmayı da bekliyorum, paramın yükselmesini de . 

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek
    ComputerWolf bunu yazdı

Ben doğru altcoinlere hamle yaparak 10x yaptım şuan parayı. Ama tamamen şans ve birazda doğru karar verme noktası. Dedikoduları iyi değerlendirmek gerekiyor. Bir sabah kalktığımda batmayı da bekliyorum, paramın yükselmesini de . 

Tahminlerin mi paylaşsan acaba :)

.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bosluk
    Bosluk's avatar
    Erkek
    ComputerWolf bunu yazdı

biri iota digerleri nedir :)

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Atlas
    Atlas's avatar
    Erkek
    Atlas bunu yazdı

Btc 19 a doğru gidiyor

19 oldu vay anasını altları eziyor ya

-
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Erkek
    aksata bunu yazdı
    LynXMaSTeR bunu yazdı

bitfinex te kredi kartı ile alırken kestiği komisyonlara ilişkin bi sayfa göremedim ben.

kredi kartı ile aldık diyelim, btc yükselince bozdurduk, dolar olarak bunu çekmek istesek ne kadar kesinti yapacak?

borsaya girerken linkte verdiğim gibi yapabilirsin ama bu uzun yöntem ve komisyonu adım sayısı fazla olduğu için her halukarda fazla olmuş oluyor

borsaya girerken;
    paribu hesabına eft çekiyorsun, btc satın alıyorsun, bitfinex btc hesabına gönderiyorsun. bitfinexten altcoin vs satın alıyorsun. yok eğer sadece btc ticareti yapmak istiyorsan o zaman bitfinex e gerek yok paribuda btc satın al orda kalsın. sonra tekrar tl ye çevir iban hesabına gönder

borsadan çıkarken;
    aldığın altcoinleri satıyorsun btc ye dönmüş oluyor. bu btc parasını paribu btc cüzdanına gönderiyorsun. paribudan tl ye çevirip iban ına gönderiyorsun

burda anlatmış.

ama adım sayısı arttıkça her halukarda daha fazla komisyon vermiş oluyorsun. o yüzden ben dedim bitfinex hesabı aç doğrulamasını yap. ordan direk al sat diye...

ayrıca çok iyi araştırma yapmanı öneriyorum. youtube den fln çalışma mantığını borsa işini. bu işin uzmanı olan kişilerden eğitim videosu vs....

hocam paribuyu biliyorum.

bitfinex te direkt kredi kartı bilgisi ile btc alınabiliyor mu, daha önce aldınız mı?

cex.io dan direk kredi kartı ile alan arkadaşım var, onun komisyonlarını biliyorum, ancak bitfinexten alan duymadım daha önce.

goo.gl/qBNZmW
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Atlas
    Atlas's avatar
    Erkek
    LynXMaSTeR bunu yazdı
    aksata bunu yazdı
    LynXMaSTeR bunu yazdı

borsaya girerken;

borsadan çıkarken;

burda anlatmış.

hocam paribuyu biliyorum.

bitfinex te direkt kredi kartı bilgisi ile btc alınabiliyor mu, daha önce aldınız mı?

cex.io dan direk kredi kartı ile alan arkadaşım var, onun komisyonlarını biliyorum, ancak bitfinexten alan duymadım daha önce.

Ordan kredi kartı ile alım yok zaten swift geçerek alabiliyorsunuz oda onaylı hesapla

-
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    drexler
    drexler's avatar
    Erkek
    RaAmLis bunu yazdı

Arkadaş binance'da al sat yapıyor. Geçen gün ne kadar komisyon alıyorlar demiştim 4-5 dolar civarı demişti. Başka kesinti yok demişti. Başından savmak için de demiş olabilir bilemiyorum.

binance.com mu bunun adresi tam olarak türevi sallama bir sürü site var dolandırıcılara para aktarmayalım şu günlerde çok duyar oldum bu sıteyı tam adresını dersen bı bakalım

İTİNA İLE torrentleech davetiyesi aranır. ama kefil bulunamaz :)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    salihgs
    salihgs's avatar
    Erkek
    ComputerWolf bunu yazdı

Diyanetin açıklaması doğru o zaman caiz sayılmaz bu iş resmen kumar :)

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaAmLis
    RaAmLis's avatar
    Erkek
    drexler bunu yazdı
    RaAmLis bunu yazdı

Arkadaş binance'da al sat yapıyor. Geçen gün ne kadar komisyon alıyorlar demiştim 4-5 dolar civarı demişti. Başka kesinti yok demişti. Başından savmak için de demiş olabilir bilemiyorum.

binance.com mu bunun adresi tam olarak türevi sallama bir sürü site var dolandırıcılara para aktarmayalım şu günlerde çok duyar oldum bu sıteyı tam adresını dersen bı bakalım

https://www.binance.com/trade.html?symbol=BTC_USDT

Şu anda 20bini zorluyor.

başka bir arkadaşım da https://cex.io/  bu siteyi kullanıyor.

Hafta içi 16bin civarlarına gerilerse ben de almayı düşünüyorum artık. Treni kaçırmayalım.

Hayattaki amacını bulamayan, bulmaya yaklaştığını hissettiğinde ise alıkoyulan bu yüzden herşeyi oluruna bırakan ama bunu da beceremeyen kişi.
Toplam Hit: 6579 Toplam Mesaj: 35
bitcoin