folder Tahribat.com Forumları
linefolder Kriptoparalar & Blockchain
linefolder Bitcoin, Altcoinler, Blockchain Ve Binance Hakkinda...

Bitcoin, Altcoinler, Blockchain Ve Binance Hakkinda...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Erkek
    aksata bunu yazdı

en baba yol bitfinex e üye olup hesap onaylatıp direk ordan kredi kart ile satın almak

e hocam burda kredi kartı ile satın almaktan bahsetmişsin, şimdi de swift diyorsun?

goo.gl/qBNZmW
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusdogan
    yunusdogan's avatar
    Erkek

yerli piyasada bu işi adam akıllı anlatan yok kendi başına çözenler zaten hiç anlatmıyor. diğer türlü sonuca varacak olursak paravan firmalar bitcoin kazmadan bitcoincileri kazıyor aq :D

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek

bu coin sanal paranın,  petrol, altın, dolar, Euro,  ons gibi yatırımlara, ya da değerlere göre sürekli yükselme garantisimi bulunuyor, ne dir bu coin kazıma satınalma olayı.

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Waves, uzun sure alip beklemek coin.

XLM, ileride kar ettirebilir.

Yani anlık değişebiliyor. Telegram falan bir grup kurun oradan anlık paslaşalım, buraya da yazarız.

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KotomineKirei
    KotomineKirei's avatar
    Erkek
    ComputerWolf bunu yazdı

Yani anlık değişebiliyor. Telegram falan bir grup kurun oradan anlık paslaşalım, buraya da yazarız.

whatsapp'da gözler seni arıyor hocam :) 

They were crying when their sons left. God is wearing black. He's gone so far to find no hope, He's never coming back. They were crying when their sons left. All young men must go. He's come so far to find the truth, He's never going home.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nereodi
    nereodi's avatar
    Erkek
    ComputerWolf bunu yazdı

https://chat.whatsapp.com/4d3u5LSqk8GLdM7G1GEOvH

canısı| Keser gibi olma; hep bana, hep bana. Testere gibi ol Bir sana bir bana...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Easx
    Easx's avatar
    Erkek

Whatsapp'a benide ekler misiniz sonunda whatsapp kullanabileceğim bir cihaz buldum

www.kriptopedi.com
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PathfindeR00
    PathfindeR00's avatar
    Erkek

Aslında bitcointrdegüzel.com diye bir site açıcaksın. Bilmeyen adam çok. IBAN verip havale alıp karşılığında bir notepad atacaksın. Hash gibi bir şifre olacak. şöyle bişi yani

adkanıasudıb2e1902ndakjdnakjdnkjsandasd213

Diyeceksin ki bu bitcoin :D Tokatlarsın yani :D

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KotomineKirei
    KotomineKirei's avatar
    Erkek
    Easx bunu yazdı

Whatsapp'a benide ekler misiniz sonunda whatsapp kullanabileceğim bir cihaz buldum

whatsapp baktım orda yoksun, telegramdan baktım görülmemiş, her zamanki gibi ulaşılmaz adam. ben linki bırakıyorum, siz tıklarsınız artık :) 

They were crying when their sons left. God is wearing black. He's gone so far to find no hope, He's never coming back. They were crying when their sons left. All young men must go. He's come so far to find the truth, He's never going home.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KasiRGamsi
    KasiRGamsi's avatar
    Erkek
    KotomineKirei bunu yazdı
    Easx bunu yazdı

whatsapp baktım orda yoksun, telegramdan baktım görülmemiş, her zamanki gibi ulaşılmaz adam. ben linki bırakıyorum, siz tıklarsınız artık :) 

link iptal olmuş

sana gelince.. ne ben sezar'ım,ne de sen brütüs'sün ne ben sana kızarım, ne de zatın zahmet edip bana küssün artık seninle biz, düşman bile değiliz"
Toplam Hit: 6582 Toplam Mesaj: 35
bitcoin