folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Bitcoin Olayı Kafama Yatmıyor

Bitcoin Olayı Kafama Yatmıyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KuZeTaR
    KuZeTaR's avatar
    Erkek
    emrah20 bunu yazdı
    NmC bunu yazdı
    emrah20 bunu yazdı
    Elektrik sağlanamayınca sunucu daki veriler (coin ler) silinir. Savaş riski olduğu zaman altının artışa geçmesinin nedeni, yanmaz, paslanmaz, yırtılmaz. En fazla aşırı sıcaktan erir, ama yine var olmaya devam eder.

Bilgisayarini kapattiginda veya telefonunu sarji bittiginde icindeki bilgilerin kayboluyor mu?

Elektrik kesintisi nedeniyle veya yıldırım düşme nedeniyle bilgisayarın (zorlama) devre dışı kalırsa, diskindeki sistem dahi gidebilir. Hatta diskin kendisi de hasar görebilir.

Kardeşim, tebrik ederim;

https://www.youtube.com/watch?v=ebRDmAfLuvQ

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KasiRGamsi
    KasiRGamsi's avatar
    Erkek
    DevilKingtr bunu yazdı
    Bosluk bunu yazdı
    DevilKingtr bunu yazdı

ocak 2016'da 1270 tl'ye bir btc almıştım o btc 78 bin lira oldu dünyada yüzüme gülen tek şeyde bu oldu...

helal olsun satmadan bekledin yanı o kadar

hocam yatırırkende çok umudum yoktu aslında en kötü para yanar diye düşündüm , 

Tebrik ediyorum seni...

sana gelince.. ne ben sezar'ım,ne de sen brütüs'sün ne ben sana kızarım, ne de zatın zahmet edip bana küssün artık seninle biz, düşman bile değiliz"
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Florenzi
    Florenzi's avatar
    Erkek

Hükümet istese ülkedeki bitcoin alisverisini cok kolay kisitlar.

rte: „fetönün bitcoin isimli para birimi ile para akladigini ortaya cikardik. Bylock gibi bu para birimini kullanmis kisileri ortaya cikaracagiz“ dese oldu bitti iste :)) Yandas medyada propaganda haberi yapipta 3-5 haber programi düzenlendi mi artik internet sitelerinde görürüz „milli beraberligimiz icin bitcoin kabul etmiyoruz“ diye :))

Tek Yol Atatürk 1881 - ∞
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emrah20
    emrah20's avatar
    Erkek
    Zande bunu yazdı
    emrah20 bunu yazdı
    trooper bunu yazdı
    SkynetX bunu yazdı

Şu Bitcoin olayı ponzi olayları gibi geliyor bana.

Aga paranın altın, petrol maddi karşılığı yok. Neye göre üretiliyor da değer kazanıyor?

doların varil varil petrol ya da külçe külçe altın karşılığı var mı ?

şuan crypto currency henüz lidyalılar yeni parayı buldu ve bitcoin = altın sikke yani tekerlek yeni icad oldu.Alt coinler ise gümüş sikke bakır vs metallerden henüz kağıt paraya pratikte hiçbiri geçmedi.Ama mecburen herkes zamanla bu teknolojiye geçeçecek.

Dolar'ın karşılığında ABD merkez bankasında külçe altın var. Bizimkinde de var. Dolar'ın karşılığı bir tek altın rezervi değil, yıllık üretilen milli değerler doların (yada bir ülkenin) karşı değeri. Üretilen değerler karşısında basılan dolar notlarının ölçüsü şaşarsa, dolar düşer. Basılan notların sayısı az gelirse, likidite düşer ve yatırım için para bulunmakta zorluk çekilir. Bunun karşılığı dolar artar.

Bitcoin'ın karşılığı, piyasadan milletin cebinden çekilen dolar'lar. Risk'li yatırımlar her zaman çok kazandırılar ama tersine de tam kaybettirirler. Dolar'ın arkasında Amerika var. Bitcoin'in arkasında bir kuruluş var. Amerika da batabilir tabii ki. Bir kuruluşun batma, batırılma yada miras kalma, kapatılma, satılma, faaliyetini durdurma gibi olasılıkları daha çok.

Sadece ufacik bir not duseyim. Dolarin arkasinda amerikanya yok. Fed var. Fed'de devletten bagimsiz ozel bir kurulus ;)

Fed başkanını atayan Trump. Maaşını ödeyen de Trump. Vatikan dışında devletten bağımsız bir kuruluş yok.
    emrah20 tarafından 19/Ara/17 20:40 tarihinde düzenlenmiştir

Kendisini Hacker sanan zibidilerden değilim.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emrah20
    emrah20's avatar
    Erkek
    KuZeTaR bunu yazdı
    emrah20 bunu yazdı
    NmC bunu yazdı
    emrah20 bunu yazdı
    Elektrik sağlanamayınca sunucu daki veriler (coin ler) silinir. Savaş riski olduğu zaman altının artışa geçmesinin nedeni, yanmaz, paslanmaz, yırtılmaz. En fazla aşırı sıcaktan erir, ama yine var olmaya devam eder.

Bilgisayarini kapattiginda veya telefonunu sarji bittiginde icindeki bilgilerin kayboluyor mu?

Elektrik kesintisi nedeniyle veya yıldırım düşme nedeniyle bilgisayarın (zorlama) devre dışı kalırsa, diskindeki sistem dahi gidebilir. Hatta diskin kendisi de hasar görebilir.

Kardeşim, tebrik ederim;

Peki bitcoin'ne para yatırdınmı? Şimdiye kadar tek bir kişi yatırp, kazabdığını belirtmiş. Başka kazandım diyeni görmedim. Konunun başlığı gibi "hala kafama yatmadı"

Kendisini Hacker sanan zibidilerden değilim.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nereodi
    nereodi's avatar
    Erkek
    emrah20 bunu yazdı
    KuZeTaR bunu yazdı
    emrah20 bunu yazdı
    NmC bunu yazdı
    emrah20 bunu yazdı

Kardeşim, tebrik ederim;

Peki bitcoin'ne para yatırdınmı? Şimdiye kadar tek bir kişi yatırp, kazabdığını belirtmiş. Başka kazandım diyeni görmedim. Konunun başlığı gibi "hala kafama yatmadı"

Kazananlar belki kendini ifşa etmiyor olabilme ihtimali hiç aklına geldimi ? 

canısı| Keser gibi olma; hep bana, hep bana. Testere gibi ol Bir sana bir bana...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    buber.
    wordros
    wordros's avatar
    Erkek

Bitcoin hisseli satışa geçmesiyle düşüşe geçti.

alektamovikmovik
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoktaliVirgul
    NoktaliVirgul's avatar
    Erkek
    SkynetX bunu yazdı

Şu Bitcoin olayı ponzi olayları gibi geliyor bana.

Aga paranın altın, petrol maddi karşılığı yok. Neye göre üretiliyor da değer kazanıyor?

Bitcoin ponzi gibi geliyor olabilir. Karşılığı yok da diyebilirsin. Ama yıl olmuş 2018 hala neye göre üretiliyor diye sormayın. Gugila yazsanız çıkacak şeyler bunlar. 

Altın nasıl "üretiliyorsa" bitcoin de öyle üretiliyor

If my calculations are correct, when this baby hits eighty-eight miles per hour... you"re gonna see some serious shit.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KuZeTaR
    KuZeTaR's avatar
    Erkek
    emrah20 bunu yazdı
    KuZeTaR bunu yazdı
    emrah20 bunu yazdı
    NmC bunu yazdı
    emrah20 bunu yazdı

Kardeşim, tebrik ederim;

Benim bitcoin'e para yatırıp yatırmamam seni ya da başka bir kişiyi ilgilendirmez, etkilemez, ama cevap vermiş olayım, X4 yaptım şimdiye kadar. Kafana yatmadıysa, araştır bi zahmet, dünya kadar kaynak var, satoshi'nin bitcoin için yazdığı white paper'ı okuyabilirsin.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    trooper
    trooper's avatar
    Erkek
    KuZeTaR bunu yazdı
    emrah20 bunu yazdı
    KuZeTaR bunu yazdı
    emrah20 bunu yazdı
    NmC bunu yazdı
    emrah20 bunu yazdı

Kardeşim, tebrik ederim;

Benim bitcoin'e para yatırıp yatırmamam seni ya da başka bir kişiyi ilgilendirmez, etkilemez, ama cevap vermiş olayım, X4 yaptım şimdiye kadar. Kafana yatmadıysa, araştır bi zahmet, dünya kadar kaynak var, satoshi'nin bitcoin için yazdığı white paper'ı okuyabilirsin.

sence yapar mı ? 

ZzZzZzZ...!
Toplam Hit: 10226 Toplam Mesaj: 73
btc