Bitwhite Airdrop - Mining [ Fiyat 0,06$ - Kaçırdım Diye Düşünen Üzülmesin ]
-
teşekkürler hocam
-
eyvallah aldık bu btw yi peki nerden satabilirim 60 dolaraımı yiyebilirim hocam :D bunu btc ye çevireceğim yer neresi ?
-
furkiak bunu yazdı
eyvallah aldık bu btw yi peki nerden satabilirim 60 dolaraımı yiyebilirim hocam :D bunu btc ye çevireceğim yer neresi ?
7 ocakta borsalarda yerini alacak. Satmayıp beklemede fayda var. Her hafta 300 veriyor. 7 ocağa kadar alıp biriktiriniz. Daha sonra konuyu güncelleyip satın veya bekleyin diye bildireceğim buradan.
-
KotomineKirei bunu yazdıfurkiak bunu yazdı
7 ocakta borsalarda yerini alacak. Satmayıp beklemede fayda var. Her hafta 300 veriyor. 7 ocağa kadar alıp biriktiriniz. Daha sonra konuyu güncelleyip satın veya bekleyin diye bildireceğim buradan.
YOKTAN PARA VAR ETMEK NASIL OLA KI?
LAMBA CINI MI BU HERIFLER?
-
end bunu yazdıKotomineKirei bunu yazdıfurkiak bunu yazdı
İnanın hiçbir şey anlamadım dediğinizden.
-
KotomineKirei bunu yazdıend bunu yazdıKotomineKirei bunu yazdıfurkiak bunu yazdı
Yani yoktan para birimi var edip milyar adama yüzer lira dağıtıp nasıl kur sahibi oluyoruz?
-
end bunu yazdıKotomineKirei bunu yazdıend bunu yazdıKotomineKirei bunu yazdıfurkiak bunu yazdı
Yani yoktan para birimi var edip milyar adama yüzer lira dağıtıp nasıl kur sahibi oluyoruz?
borsaya çıkmadan önce kendi sitelerinden satış yapıp bir pazar oluşturuyorlar. Daha fazla kitleye hitap edebilmek için ulaşmak için de airdrop yaparak yani belirli koşullarda bedava dağıtarak bir piyasa oluşturuyorlar. Ardından anlaştıkları borsalar ile satış yaparken kullanıcılar elindekileri satıp ya da sağdan soldan duyup coin al-sat işlemi yapıyor bu da pazar oluşturuyor işte arz-talep. Umarım doğru anlamışımdır da cevabım yeterlidir.
-
KotomineKirei bunu yazdıend bunu yazdıKotomineKirei bunu yazdıend bunu yazdıKotomineKirei bunu yazdıfurkiak bunu yazdı
borsaya çıkmadan önce kendi sitelerinden satış yapıp bir pazar oluşturuyorlar. Daha fazla kitleye hitap edebilmek için ulaşmak için de airdrop yaparak yani belirli koşullarda bedava dağıtarak bir piyasa oluşturuyorlar. Ardından anlaştıkları borsalar ile satış yaparken kullanıcılar elindekileri satıp ya da sağdan soldan duyup coin al-sat işlemi yapıyor bu da pazar oluşturuyor işte arz-talep. Umarım doğru anlamışımdır da cevabım yeterlidir.
Atıyorum bir kaç alışveriş sitem var ve ürünlerimi endcoin birimi üzerinden satıyorum, bu sitelerimde endcoin nedir başlığı altında da endcoin(dot)org adresini verip yapılması gerekeni açıkladım. Tl karşılığına gelecek bir kur belirledim kafamdan, dolar yahut tl karşılığında adamlara xx endcoin verip yazdığım api ile alışveriş sitelerimde ödeme yapmalarını sağladım vs vs.
Doğru mu anladım?
-
-
bu BTW nin telegram grubunda Ahmet Ber diye mal bir admin var, habire milletin mesajlarını siliyor, insanları aşağılıyor, sonra da gruptan atıyor.
ne biçim insanlara adminlik veriyolar böyle..
facebook twitter bitcoinwhite airdrop wallet btw bitflip bitwhite bitwhite satış